❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

codex-u

CODEX-U : El porta paquets pensat i dissenyat per transportar el millor cadenat de la manera més còmoda i segura.

Codex-U

Un projecte de

0
segons
12
Aportacions
980€
De 10.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

CODEX-U, LA IDEA.

Hola, em dic Josep, i la idea d’iniciar el projecte CODEX-U, la vaig tenir quan vaig veure que a Barcelona, la majoria dels ciclistes porten els cadenats com poden, al manillar, al quadre de la bici, a la bossa de mà, etc.... però totes aquestes maneres de portar els cadenats em van semblar INCÒMODES i/o PERILLOSES !!!

També em vaig fixar que molts cadenats acabaven abandonats al terra, per tal de no ser transportats.

TOTS els cadenats (Espirals, Pitons, Us, etc..) són DIFÍCILS DE PORTAR, però n'hi ha un que crida més l’atenció, perquè és el MÉS UTILITZAT, LA U.

TOTES les Associacions amigues de la bicicleta, els estudis de seguretat efectuats per empreses del sector, i la policia, RECOMANEN l’ús del cadenat tipus U, ja que és el més fiable i dissuassori per EVITAR ELS ROBATORIS DE BICICLETES.

EL PROTOTIP.

Veient la problemàtica del transport de tots els cadenats, i que els de tipus U eren els més utilitzats, vaig fer un prototip per poder portar-lo còmodament, i el vaig instal·lar a la meva bicicleta.

Aleshores, vaig fer un primer estudi del producte amb els usuaris de bicicletes, i quan veia algú per Barcelona que portava malament el cadenat, el parava i li preguntava si li era còmode portar-lo, o portar-los d’aquella manera, i sempre la resposta era la mateixa, que NO, alhora que els ensenyava el porta paquets CODEX-U que m'havia instal·lat.

En tots els casos la gent va valorar molt la idea del porta paquets, i molts d’ells em demanaven on el podien comprar.

LA PATENT.

Veient que el porta paquets tenia molt bona acollida entre els ciclistes, vaig decidir patentar-lo i fer un estudi de viabilitat del producte amb un estudiant de batxillerat, el qual va preguntar a 30 persones que s’havien instal·lat el suport CODEX-U, 15 en motos i 15 en bicis.

El resultat de l’estudi va ser molt positiu, amb una puntuació de 8,42 en motos i un 8,48 en bicis, sobre 10.

FABRICACIÓ I COMERCIALITZACIÓ.

Donat que el suport CODEX-U satisfeia les necessitats dels usuaris, vaig pensar que alguna empresa podria fabricar-ho a canvi de royalties.

Em vaig posar en contacte amb empreses fabricants, i distribuïdores d’accessoris per a bicicletes i motocicletes i, tot i que la solució CODEX-U els agradava molt, semblava clar que no estaven en condicions de fer un esforç addicional per fabricar i comercialitzar un nou producte.

VENDA SENSE INTERMEDIARIS, DIRECTE DE FÀBRICA.

Amb aquest panorama ensopit de crisis, i d'empreses que, la que pot, no vol, i la que vol, no pot, la única sol·lució que em queda, és la de fabricar el suport CODEX-U amb proveïdors locals, i vendre el producte directament per Internet sense intermediaris, donat l’alt cost de fabricació actual.

PARTICIPA EN EL LLANÇAMENT DEL NOU SUPORT CODEX-U.
És per aquest motiu que us demano que m’ajudeu a donar a conèixer aquesta campanya de llançament del porta paquets CODEX-U, compartint aquest enllaç www.codex-u.com entre el major nombre d’amics i coneguts, per a poder aconseguir fabricar el major nombre de porta paquets CODEX-U.

MOLTES GRÀCIES per endavant, i que tingueu un Bon Any 2014 !!

Atentament;

L'equip de*CODEX-U*

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

5 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Jorge Calderon

    Jorge Calderon

    10 años

    Buenas tardes.

    Quisiera saber si ya se puede comprar su producto y cuanto me costaria.

    Además, quisiera saber que modelo de candadu ABUS incorpora.

    Atentamente,

    Jorge Calderón

  • Codex-U

    Codex-U
    Autor/a

    10 años

    Hola Jorge,

    Encuentro muy interesante tu pregunta y agradezco que hayas contemplado la posibilidad de incorporar tu candado en U , pero CODEX-U ha escogido para bicicletas, un candado en U, diseñado por la marca alemana ABUS que tiene diferentes medidas que el candado americano KRYPTONITE que me comentas, por tanto no podrias utilizar tu candado KRYPTONITE en CODEX-U.

    El Kit CODEX-U que se ofrece en esta campaña de Verkami, comprende el porta bultos con el candado incorporado.

    Saludos y gracias por tu interés !!

    Josep

  • Jorge

    Jorge

    10 años

    Buenos días, tengo un canddo en U. New York Lock Kryptonite y quisiera saber si su soporte para la bici se adapta a este modelo.

    Atentamente,

    Jorge Calderón

  • Codex-U

    Codex-U
    Autor/a

    10 años

    Hola Buenos días,

    En respuesta a la pregunta sobre la Honda SH 300 te diré que no se necesita hacer ningún tipo de modificación a la moto, y que el montaje de CODEX-U se instala en un par de minutos.

    Es importante decirte que respecto a las motos, sólo se prevee hacer el soporte CODEX-U para Hondas SH, si se consigue alcanzar el objetivo de la campaña en Verkami para bicicletas.

    Muchas gracias !

  • Cristian

    Cristian

    10 años

    Hola muy buena gran iniciativa, soy poseedor de un honda scoopy 300, veo en el video que el candado se saca de debajo de la maleta, hay qhacer algun tipo de modificacion, o ya por si solo encaja en el sitio??

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies