❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Candela ROOTS A L’ESTUDI!

Candela ROOTS som un grup de reggae en valencià. Volem gravar un disc de curta durada per donar a conéixer la nostra música. En els últims mesos hem fet diversos concerts (com ara al Rototom), i hem vist que era necessària una carta de presentació. I que millor per presentar un grup que un CD!

Candela Roots

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
144
Aportacions
2.590€
De 2.500€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Candela ROOTS Iniciem aquesta aventura amb molta il·lusió, doncs el nostre motor és la necessitat de dir, de compartir. Les 5 cançons que conformen el treball que us presentem, aborden temàtiques que ens toquen a tots i totes. La cruesa de la societat de consum, la importància i la força de l’optimisme o el drama de l’emigració en són un exemple.

Aquest treball, que titularem "Hungry", vol ser un bon disc de reggae roots en valencià. És un projecte ambiciós, i es que comptem amb l'experiència incontestable de músics veterans al món del reggae, com Pere Munuera (Bateria) o Steve Fletcher (Teclats). Al disc participaran també un muntó de músics reconeguts a l'escena valenciana. Artistes com Ales Cesarini, Payoh Soul Rebel, Rafa Villalba, El Papado o Edu Altarriba, estan a punt per fer les seues col.laboracions!

A més, el gravarem als estudis Mésdemil (Benaguasil) amb Andreu Laguarda i la producció, la mescla i el mástering la farà Dani Rayos.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners que demanem els utilitzarem per sufragar les despeses de producció, gravació, mescla, masterització i edició del disc, que és l’element central del nostre projecte.

També destinarem una part a les recompenses per als mecenes (samarretes i fotos signades per nosaltres!!).

En el cas de superar la quantitat que necessitem, podrem ampliar el nostre objectiu amb el rodatge d’un videoclip o la gravació del concert de presentació.

I absolutament tots els mecenes apareixereu als agraïments del CD!!!

Aquestes són les samarretes

CALENDARI

Destinarem octubre i novembre a les tasques de pre-producció i en quan confirmem que el Verkami és un èxit (que segur que ho serà gràcies a vosaltres!), entrarem a l'estudi. Això serà a mitjans del mes de novembre.

En definitiva, amics i amigues, el disc estarà llest per a Nadal o, com a molt, per a Reis! :-)

Així que, si vos animeu a participar al nostre Verkami, podreu regalar el disc de Candela ROOTS les properes festes nadalenques!! :-)

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Guillem el danès

    Guillem el danès

    más de 10 años

    M'agrada molt que doneu tantes opcions, però el que m'agradaria no està: Vull el pack "Ho vull tot", però com que no podré acudir al concert (2500 kms. tenen la culpa), m'agradaria canviar les entrades per una foto del grup dedicada. Seria possible?

  • Guillem el danès

    Guillem el danès

    más de 10 años

    M'encanta que doneu tantes opcions, ho reconec, però hi ha una que trobe a faltar. Sería possible la opció "Ho vull tot" però enlloc de les 2 entrades al concert (que no podré acudir) canviar-ho per una foto signada? Vaaa! Em faria molta ilu! ;)

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies