❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Ara que ho tenim tot

La companyia Tzs.produccions tira endavant el seu primer projecte de teatre, ARA QUE HO TENIM TOT, de Lee Blessing. Dirigeix Quique Culebras i la interpreten Octavi Pujades i Núria Casas. És una profunda i àcida reflexió sobre el matrimoni i sobre les expectatives que cada component hi diposita.

Núria Casas

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
73
Aportacions
4.245€
De 3.950€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

ORIGEN

En un moment en que la crisi econòmica sembla que ho justifiqui tot, si ens conformem amb el que tenim i no lluitem per un món millor, la vida se'ns torna pesada i absurda. El mateix passa amb la parella: si ens comformem amb la comoditat que aporta l'estabilitat i no fem per sentir-nos vius, la relacions s'acaben estancant i morint, perquè, pel que sembla, amb estimar-nos no n'hi ha prou.

Reflexionar sobre la parella, els sentiments i les pròpies vivències a través d'uns personatges que ho han fet tot tan bé com han sabut, que han seguit l'esquema tradicional de família com a suport social i econòmic i que els ha anat bé, en definitiva, és un exercici que ens ajuda a replantajar-nos aspectes de la nostra pròpia vida que podem resoldre i millorar. Per això, quan fa un parell d'anys em va caure a les mans aquesta obra em va afectar profundament, i vaig sentir que no tan sols havia de donar vida a aquests personatges per descobrir com resolien la seva situació, sinó que ho havia de compartir amb el públic.

A aquesta parella li cau el vel de l'ideal de la parella, que ho té tot, i lluitarà amb totes les seves forces per trobar un nou camí!

Així va començar la gran aventura d'aquest projecte!

I no sabeu com em sento d'afortunada d'haver trobat el magnífic equip que he trobat, que com jo s'han enamorat del projecte. Ara necessita del vostre suport econòmic per fer-se realitat. Moltes gràcies!!

Núria Casas

Segueix-nos a la nostra pàgina facebook

SINOPSI

Un matrimoni de bona família i raonablement felíç cel.lebra el seu vint-i-unè aniversari de casament en el mateix hotel on van passar la nit de noces.

Aparentment tot és perfecte menys l'habitació, que no és exactament la mateixa. Es vesteixen per anar a un sopar amb uns bons amics, però sense previ avís, es manifestarà la clàustrofobia soterrada, la corrupció del pas del temps i la decepció.

Els seus intents per esbrinar què els està passant es tornen patètics i frustrants. Almenys aquesta explosió els recorda que són vius. Però es pot denominar a això matrimoni?

SOBRE L'OBRA

Ara que ho tenim tot parla sobre la miseria de l'amor, sobre com el pas del temps tracta aquella idea romàntica i apassionada de la unió, sobre la necessitat de trobar noves pautes i nous camins amb els que encarar una institució creada amb una finalitat que ha anat canviant amb el pas dels segles i que ara està més en questió que mai.

Amb un llenguatge directe, naturalista i poètic, divertit i desconcertant, l'obra ens proporciona un exercici honest, teatralment molt intens, que sacseja el punt de vista que l'espectador pot tenir sobre la idea convencional de parella. L'estabilitat, la comoditat, la seguretat, les expectatives, la idea d'amor romàntic, les ganes que tot perduri per sempre, el poc que de vegades coneixem de l'altre... tot es posa en dubte. L'obra ens pregunta amb valentia què és avui aquesta institució.

Quique Culebras

EN UNA HABITACIÓ D'HOTEL

També l'estem preparant per representar-la en el seu espai natural: en la habitació d'un hotel. Els espectadors a tocar dels actors converteix l'espectacle en una experiència única i irrepetible.

SOBRE L'AUTOR

Lee Blessing és un autor nord-americà contemporani amb una trentena d'obres de teatre, de les quals la més coneguda i la única que s'ha estrenat aquí és Un passeig pel bosc (Premi de l'Associació de Crítics de Teatre Americà i estrenada al Teatre Poliorama el 1991 en un muntatge d'Enric Majó)

Les seves obres aborden els grans temes socials i culturals de la nostra societat amb una intel.ligent senzillesa, claredat i humanitat, sempre a favor de la complexitat de l'ésser humà.

"És un escriptor amb diàlegs molt fluits i ben articulats amb un veritable truc per domesticar temes aparentment salvatges" (New York Times)

"LB tiene una pluma sutil, que le permite dejar en boca de sus criaturas frases afiladas, crueles y dramáticas..." (La Nación)

ESPECTACLE AMB AUDIODESCRIPCIÓ

Volem oferir el nostre espectacle també a tota aquella franja d'espectadors que per raons de dificultat visual no poden gaudir del teatre com la resta.

L'audiodescripció és una tècnica de comunicació que fa possible a les persones amb diversitat visual, cega o amb baixa visió, assitir a una obra de teatre, cinema, o qualsevol altre esdeveniment públic en igualtat de condicions que una persona amb les capacitats visuals al cent per cent operatives.

Llorenç Blasi

L'EQUIP

Direcció: Quique Culebras

Traducció i Adaptació: Carla Torres Danés

Coach Lluita Escènica: Valentina Calandriello

Intèrprets: Núria Casas i Octavi Pujades

Espai Escènic: Sergi Broto

Música Original i Espai Sonor: Santi Palau

Disseny de Llums: Kiko Planas

Vestuari: Lucy Tillett

Productora Executiva: Cristina Ferrer

Disseny de Producció: Manuela Lorente

Fotografía i Disseny Gràfic: Quique Culebras

Disseny i Maquetació: Ma. Rebeca Seisdedos

Àudiodescripció: Llorenç Blasi

Una producció de TZS.produccions

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

El que recollim ens servirà per cobrir les despeses ara mateix més imprescindibles per tirar endavant el projecte. Necessitem començar a assajar, construir l'escenografia, vestuari, materials fungibles, donar d'alta els actors, etc...

La funció prèvia del dia 9 de maig serà enregistrada per poder oferir-la a sales de Barcelona per la propera temporada teatral.

I si per fortuna aconseguim arribar a l'objectiu fixat, no deixeu de col·laborar si us plau, ja que es necessita molt més de 3.950 Euros per poder treballar tots en condicions legals.

CALENDARI

A mitjans de febrer començarem assajos i el 9 de maig farem una prèvia per tots els mecenes al Centre Cívic Parc Sandaru (C/ Bonaventura Muñoz, 31. Barcelona) I comptem amb estrenar durant la propera temporada teatral a Barcelona.

HI COL·LABOREN

Aquest projecte serà possible gràcies a tu, a la resta de mecenes i a la col·laboració desinteressada de: Xavi Biel, Pere Tresserra, Esther Sánchez, Llorenç Blasi, Coté Asensio, Carlos Ruíz, Eliseo Medina, Noelia Sevilla i Fabrizio Tappero.

Agraïm molt especialment la col.laboració de l'HOTEL LLEGENDES de Girona, l'HOTEL MARKET de Barcelona i el Club de Fitness HOLMES PLACE LES CORTS que ens han ajudat a oferir unes meravelloses recompenses als nostres mecenes.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Juan José García

    Juan José García

    más de 10 años

    Com és que sabent fa temps que l'Octavi Pujades no és al projecte no ho comuniqueu en lloc i feu servir el seu "ganxo" per aconseguir diners al verkami? Molt mala pinta tot plegat i molta falta de professionalitat... Em sembla una falta de respecte.

#08 / Us presentem el nou actor del projecte: En JAUME GARCÍA-ARIJA

A l'Octavi li va sortir un comprimís professional i dissortadament va haver de deixar el projecte.

Superats els primers moments d'estrés de la situació, ens vam disposar a buscar i a sel.leccionar un nou actor.

No ha sigut una tasca gens fàcil, però finalment aquí el teniu disposat a donar-ho tot!!

El podeu veure cada dia a La Riera (TV3) en el paper de nòvio de la Lídia.

#07 / AGRAIMENTS ALS NOSTRES NOUS MECENES

Daniel Cuello-Espanell
Àngels Codina

Lisa Berger

Laura González

Oscar Durán-Yates

Clara Carme Parramon

Isabel Devesa

Cinzia Casadio

Teresa Soler

Lluís Cussò

José Luís Salinas Ayuso

Anirusqui

Gabi Corbo

Eva Parets

Romina Cocca

Pep Duran

Isabelle Bres

Natalia Rubio

Elisabet Fernández Dominguez

Edu Morera

M. Cruz

Marga C G
Àngels "Joies"

#05 / AGRAIMENTS ALS NOSTRES NOUS MECENES

Eduardo Telletxea

Joan Torrens i Esther Solé

Maioia

Javier Galitó Cava

Toni Torres Vilajosana

Carmen Vilao

Albert Riera

Rakel Ezpeleta

Núria

Ma Victoria Llena

Conxita Solans

Remei Casas

Màrius Díaz

Chusa Cabedo

Aureolux

#04 / AGRAIMENTS ALS NOSTRES NOUS MECENES

Moltes gràcies !!!!!

Virolai

Ildefons Vilanova

Mingulina

Loli

Ma. Rosa Muntané

Gal

Helena Torres

Rous Devesa

Xeui

Montse Colilles

Mónica Bernuy Casas

Celia Canyelles

Rafael López-Monné

Chus Otero

Esther Solans

#02 / AGRAIMENTS ALS NOSTRES MECENES

Bruno Jordá

Vicenç Mor

Carla Torres Danès

Antònia Suari

Mirtro

Toni Bisbal

Ma. Clara Camps Martínez

David Bel

Jordi

Anna Ribó

Irene Domínguez

Fina Rius

Marta Fairen

Cfarrera

Isabella Haaf

MOLTES GRÀAAAAAAAAAAAAACIES !!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies