❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Creant una cervesa social i col·laborativa

Des de la Casa Dalmases, al cor de la Segarra, volem fer la primera cervesa social (ajudarà a la inclusió laboral de gent del Centre Ocupacional l'Espigol de Cervera) i col·laborativa (farem la cervesa segons els gustos d’aquells que col·laboreu)

0
segons
97
Aportacions
4.560€
De 2.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

En els darrers dies de campanya, L'ÚLTIM OBJECTIU que ens resta per assolir és d'arribar a 100 mecenes. Fer que la nostra cervesa arribi a més gent, independentment de la quantitat que aportin, per a que la puguin tastar i ens diguin que els sembla.

GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT.

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

La Casa Dalmases es troba al carrer major de Cervera. Es tracta d'una casa senyorial que volem dinamitzar amb múltiples activitats. Una d’elles és l'elaboració de la primera cervesa social i col·laborativa de La Segarra.

Volem promoure la inclusió social de persones amb dificultats d'accés al mercat laboral. I ho volem fer amb un producte nou en un mercat que està creixent molt com és el de la cervesa artesana, posant en valor els productes d’una terra de cereals.

No només això sinó que volem que ens ajudis a triar quina seria la millor varietat de cervesa que podem començar a produir en funció dels teus gustos.

Ja hem començat a fer les primeres proves. Creiem que un projecte de crowdfunding ens pot ajudar a donar a conèixer els nostres objectius, a finançar les primeres despeses de compra de material i d'adeqüació d'un espai de la casa.

Amb un sistema participatiu ens adaptarem al teu gust i ens prepararem per oferir-te la cervesa que més t'agradi.

PERQUÈ COL·LABORAR AMB EL PROJECTE?

Amb les aportacions podrem finançar l’elaboració de la primera producció de cervesa. Creiem que a més de per poder tastar una cervesa artesana i de qualitat, hi ha múltiples raons per col•laborar en un projecte així:

  • La inexistència de cap centre especial de treball per a persones amb "altres capacitats" a la comarca de la Segarra.

  • La situació de precarietat laboral, sobretot per als col·lectius més desfavorits, amb grans dificultats per incorporar-se al mercat de treball.

  • La inexistència de cap activitat productiva comercial destinada a l’elaboració de cervesa artesana en àrees properes. Creant un producte de proximitat amb valor afegit.

  • La integració en un territori on un dels productes amb més presència és el conreu de cereals, i especialment l'ordi com a matèria primera de la cervesa.

  • La contribució a la dinamització econòmica i social de Cervera.

LA CERVESA

Estem fent proves amb dos tipus de cervesa:

  • una “pale ale” amb aromes especiats i un punt citric.

  • una “red ale”, especialitat sis maltes i llúpols nobles aromàtics, amb gustos torrats suaus.

Però volem que aquest projecte serveixi per què tu hi diguis la teva i ens ajudis a triar aquella cervesa que més t'agradi.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Els diners del projecte els destinarem a:

  • La compra de material (olles, termòmetres, cubs, ampolles, etc.) per a començar a produir: 1.400€

  • La compra de matèria primera per a l'elaboració de la cervesa: 500€

  • Material de difusió de la campanya: 100€

Un cop assolit l'objectiu, els diners de més els utilitzarem per a la compra de fermentadors i per a l'acondicionament de les instal·lacions per a la realització del projecte.

Quanta més gent col·labori més cervesa haurem de fer!!

CALENDARI

Durant els mesos de març-abril vàrem estar fent les primeres proves amb un expert cerveser. Durant el maig continuem fent proves i iniciem la producció.

Hem calculat que amb l'objectiu assolit i les recompenses que podem oferir necessitarem elaborar més de 400 litres de cervesa. Durant el mes de juny continuarem la seva elaboració perquè a continuació puguem començar a lliurar les recompenses i organitzar els tasts en dates que anunciarem ben aviat.

QUI SOM?

La Fundació Casa Dalmases s’ha creat per a dinamitzar l’espai de la Casa Dalmases de Cervera (bé cultural d’interès local). Compta amb la col·laboració de les entitats l’Olivera SCCL de Vallbona de les Monges i l’Associació Alba de Tàrrega. El mes de desembre vam inaugurar el primer projecte de la Fundació La Botiga “Espígol” situada als baixos de la casa on es venen productes d’economia social i solidària i dóna ocupació a persones amb discapacitat del Centre Ocupacional ‘L’Espígol’

Ens pots seguir a:

Web: www.casadalmases.org

Facebook: www.facebook.com/fund.casadalmases

Twitter: www.twitter.com/casadalmases

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

9 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Ana

    Ana

    más de 10 años

    Porqué no aparce el texto en Castellano?; me gustaría entenderlo para poder participar en el proyecto y me parece que de esta manera se facilita la difusión del mismo; a no ser que sólo se pretenda colaboración de los valenciano hablantes.

    Salu2. Ana

  • Fundació Casa Dalmases

    Fundació Casa Dalmases
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Jose, la entrega de las botellas serà en un Casal en el centro de Barcelona (Balmes 138) al lado de los ferrocarriles de Provenza. (esquina Rosseló)

  • Jose Pacheco

    Jose Pacheco

    casi 11 años

    En qué lugar de Barcelona habeis previsto quedar para la entrega de las botellas?

  • Fundació Casa Dalmases

    Fundació Casa Dalmases
    Autor/a

    casi 11 años

    Ferran

    L'adreça correcta és:

    [email protected]

    Gràcies a tu pel teu interès

  • ferran gallego

    ferran gallego

    casi 11 años

    Hola, em retorna el correu a [email protected]

    el meu telefon es 619723647.

    contactem, gracies

  • Fundació Casa Dalmases

    Fundació Casa Dalmases
    Autor/a

    casi 11 años

    Genial Ferran, ens sembla una idea fantàstica. Serà molt bo seure un dia i parlar. Ens pots enviar un correu a [email protected] amb les teves dades per a contactar? Moltes gràcies per l'interès!

  • ferran gallego

    ferran gallego

    casi 11 años

    Em plau oferir-vos la nostra sala d'exposicions, per fer una presentació en Barcelona. Estic directament vinculat al mon del coleccionisme de xapes de cervesa i podriem organitzar una trobada multitudinaria. A la vostra disposició.

  • Fundació Casa Dalmases

    Fundació Casa Dalmases
    Autor/a

    casi 11 años

    Juano

    Te comunicamos que hem conseguido nuestro objetivo y podremos seguir para adelante.

    Ante tu comentario, esperamos para ver si aparecían más peticiones que nos llevaran a crear una aportación especial con gastos de envio incluidos.

    Finalmente no aparecieron más casos, pero nos sentimos en deuda contigo. Si nunca pasas por Cervera estaremos encantados de recibirte. Si nunca vamos a Cádiz, cuenta con una entrega personalizada.

    Agradeciendo tu interés

    Equipo Casa Dalmases

  • Juano

    Juano

    casi 11 años

    Hola, quisiera saber si sólo está la opción de recoger en Cervera o Barcelona, o bien la enviáis también por mensajería. Soy de Cádiz y quisiera colaborar, pero me pilla un poco lejos ir a recogerla. Gracias.

#03 / A punt d'assolir el segon objectiu. Continuem caminant

Benvolguts i benvolgudes mecenes,

sembla mentida però estem a punt d'assolir el nostre segon objectiu! Arribar als 4.000€ per al nou fermentador (en portem 3.950€) i a 100 mecenes (en tenim 84!). Entrem doncs en la recta final del nostre projecte de micromecenatge quan queden tan sols 12 dies per acabar el compte enrere.

Tots els que ja fa dies que vau fer la vostra aportació i que esteu ja amb ganes de probar la nostra cervesa no us inquieteu, en breu rebreu instruccions dels propers passos. També per aquells que vindreu a fer un tastet a la Casa Dalmases.

Volem aprofitar aquesta actualització per explicar-vos que durant les darreres setmanes hem anat de fires presentant la nostra cervesa:

I dir-vos un cop més, mil gràcies per la vostra confiança.

Continuem somniant i fent caminar aquests somnis!

Salutacions,

L'equip de la Fundació Casa Dalmases.

#02 / Objectiu assolit! Doblem el repte. Ens ajudeu a fer córrer la veu?

A dia d’avui la nostra campanya a Verkami: «Creant una cervesa col·laborativa i social» té ja 2.660€ recaptats i 49 mecenes. Molt més del que hauríem pogut imaginar. Gràcies un cop més

Ja hem aconseguit els 2.000€ del PRIMER OBJECTIU. Ens queden encara 32 dies de campanya i creiem que podem posar-nos nous objecitus.

El SEGON OBJECTIU que ens plantejem, i el que més ens ve de gust que es fagi possible és d’arribar a 100 mecenes. Volem que la nostra cervesa arribi a més gent, independentment de la quantitat que aportin, per a que la puguin tastar i ens diguin que els sembla.

El TERCER OBJECTIU és finançar un segon fermentador de base cònica de 100 litres per a la nostra microcerveseria com el que podeu veure a sota. És per això que ens proposem arribar als 4.000€.

Ho aconseguirem? Ens caldrà la vostra ajuda per a difondre encara més la nostra campanya a més gent. Comptem amb vosaltres!

#01 / A punt d'assolir l'objectiu inicial

Benvolguts mecenes,

no sabeu l'alegria que ens ha produït veure l'acollida i l'entusiasme amb que s'ha rebut el nostre projecte.

Estem francament sorpresos i molt, molt, agraïts. Amb tan sols tres dies estem a punt d'assolir l'objectiu inicial que ens havíem marcat de 2.000€. Esperem que la nostra cervesa compleixi les vostres expectatives.

Això ens fa plantejar nous reptes i veure si podem ampliar encara amb més gent (actualment sou 36!) el grup que ens ajudarà a millorar aquestes primeres proves.

Ben aviat us informarem d'aquesta nova etapa.

De moment us deixem, per aquells que encara no l'hagueu vist, el vídeo promocional de la campanya, on podreu endinsar-vos en la màgia de la Casa Dalmases.

Salutacions,

L'equip de la Fundació Casa Dalmases.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies