❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Perico PASTOR reinterpreta FORTUNY. Reserva la teva litografia original!

PERICO PASTOR dialoga amb l'obra de MARIÀ FORTUNY en l´exposició "Revisitar FORTUNY" que tindrà lloc a la galeria d'art Anquins de Reus. Amb la teva aportació editarem una litografia de PERICO PASTOR que destacarà la vigència de l'obra de Fortuny des d'una òptica contemporània.

Anquins

Un projecte de

Creat a

0
segons
33
Aportacions
4.307€
De 3.900€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

QUI SOM

La galeria d'art Anquin's fa 40 anys que impulsa l'art i la cultura des del seu espai a Reus on s'han realitzat destacades exposicions d'artistes contemporanis i emergents. La galeria organitza Concursos de Pintura jove i participa en Fires internacionals on promociona els seus artistes, a més de col.laborar en diversos projectes culturals.

Perico Pastor (La Seu d'Urgell, 1953) pintor i dibuixant resident a Barcelona amb una intensa trajectòria artística. Va ser il.lustrador del "New York Times" i actualment de "La Vanguardia". Un dels seus darrers projectes va ser la il.lustració de "La Biblia" realitzada per Enciclopèdia Catalana.

QUE VOLEM FER

1) Una exposició: Amb motiu de l'Any Internacional FORTUNY, la galeria d'art Anquin's va proposar al reconegut artista PERICO PASTOR realitzar l'exposició
"Revisitar FORTUNY". L'artista ha creat 25 aquarel·les on dialoga amb l'obra de Marià Fortuny des d'una òptica contemporània. L'exposició està inclosa en el programa d'actes de l'Any Internacional Fortuny de l'Ajuntament de Reus.

2) Una litografia: Es realitzarà l'edició d'una litografia original de PERICO PASTOR similar a l'aquarel.la de la imatge. Serà una edició limitada a 250 exemplars, a 7 tintes sobre paper Velin-Arches i de mida 34x50cm. Una part d'aquesta edició s'ofereix a preus especials a través d'aquesta campanya de micromecenatge.

La imatge actual es la de litografia original ja acabada.

!

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Els diners els destinarem a l'edició de la litografia original de Perico Pastor

RECOMPENSES

Segons la vostra aportació podeu rebre postals, catàlegs, posters de l'exposició i l'oportunitat de reservar una litografia original de PERICO PASTOR en edició limitada a un preu molt especial. També podreu gaudir d'una visita VIP amb l'artista, d'un dibuix o d'una aquarel.la original.

CALENDARI

Del 10 de maig al 15 de juny de 2013: Exposició Revisitar Fortuny de PERICO PASTOR a la galeria d'art Anquin's C/ Campoamor, 2 de Reus. Horari: de dilluns a divendres, de 10,30 a 13,30 i de 17 a 20,30 h. dissabtes, de 10,30 a 13,30h.

Dissabte 8 de juny: A la galeria Anquin's us lliurarem en mà les litografies, postals, catàlegs i posters

A partir del 12 de juny: Enviament de posters i litografies a domicili. Cost de l'enviament: 5€. Catàlegs i postals: enviament sense càrrec.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#04 / AQUAREL.LES ORIGINAL I TINTES DE PERICO PASTOR DISPONIBLES

PERICO PASTOR ha realitzat més de 25 aquarel.les i tintes de petit format: 17x24 cm. que formen part de l'exposició PERICO PASTOR. Revisitar FORTUNY a la galeria Anquin's fins el 15 de juny.

Si esteu interessats en adquirir alguna aquarel.la o tinta a través de VERKAMI, ho podeu fer fins el 3 de juny.

Si voleu escollir la vostra aquarel.la, podeu visitar la nostra web: www.anquins.com, on estan totes penjades. Per confirmar si estan disponibles o venudes ens podeu contactar directament a la galeria.

A continuació, algunes imatges d'obres actualment disponibles

Platja africana, aquarel.la, 17x24cm.

Brindis

El marroquí

El coleccionista de estampas, tinta, 17x24

Cecilia al piano, tinta, 17x24cm.

#03 / LITOGRAFIA DE PERICO PASTOR ACABADA

Us presentem la imatge de la litografia de PERICO PASTOR que ha realitzat sobre la temàtica "El pintor i la model" i que commemora l'Any Internacional Fortuny.

Esperem que us agradi!!

A partir del dia 8 de juny la podeu recollir a la galeria Anquin's de Reus!!

#02 / Canal Reus entrevista a Perico Pastor

Perico Pastor reinterpreta l'obra de Fortuny en una mostra a la galeria "Anquin's" de Reus

“Revisitar Fortuny” és el nom de l’exposició de Perico Pastor que es pot veure aquests dies a la Galeria d’art “Anquin’s” de Reus. La idea va sorgir de la mateixa propietària de la galeria, i Pastor, gran admirador de l’obra de Fortuny, es va apuntar ràpidament a la proposta i va recrear els personatges i ambients de l’artista reusenc des d’una òptica contemporània. L’exposició es podrà veure fins al 15 de juny, i el projecte ha comptat amb una campanya de micromecenatge a través de Verkami.

Feu clic aquí veure el vídeo

#01 / Inauguració de l'exposició de PERICO PASTOR. Revisitar Fortuny

El proper divendres 10 de maig a les vuit del vespre inaugurem a la Galeria d'art Anquin's de Reus l'exposició de PERICO PASTOR. Revisitar FORTUNY

L'artista ha realitzat més de 25 aquarel.les on dialoga amb l'obra de Marià Fortuny des d'un punt de vista contemporani.

Tots els mecenes hi sou convidats!!

Moltes gràcies per la vostra aportació!!

Us hi esperem!

Pepa Quinteiro

Galeria d'art Anquin's

C/Campoamor, 2

43202 Reus

tlf. 977312759
[http://anquins.com]

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies