❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Himne jove del JUV. BUNYOLA CD.

L'himne jove del club de futbol Juv. Bunyola, ja és una realitat a la xarxa. Ara només resta que la gent de Bunyola, les institucions públiques i el propi club, donin suport per a que l'esforç que han fet els compositors, músics i tècnics, sigui una realitat digna i valorada editada en CD.

Tomeu Janer

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
14
Aportacions
465€
De 2.640€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

L'himne jove del club de futbol Juv.Bunyola ja està fet i penjat a la xarxa a disposició de tots. L'han composat en Tomeu Janer, (La fosca, Fora des Sembrat...), n'Albert Candela, (Mal Vici, Nucli...), i l'ha cantat en Pau Debón, (Antonia Font).

Hi han col•laborat músics com Fofi i Randy,(Guadaña, guit i baix), Juanjo Muñoz,(Gossos, Menaix a trua, masterització), Maria i Coloma Torres,(batucada bunyola, percussió), Eduard Riera, (mestre del talent, xeremies), Pere Estelrich, (Es Reboster, guit) Toni Pastor, (Fora des Sembrat, Ja t'ho diré, Daniel y la cuartet, Annie Lennox, Música nostra, Antonio Vega...), Pablo Ochando, (La Granja, Dawholeenchilada, Antonio Vega, Los rebeldes...), Sylvia Àlvarez, (eleas music, veu), Jaume, (Mafó) i Jaume, (Pipeta), coros, Pau Ramón, (veu i coros), Àngel Cirer, (Orqueta brindis, Vivian Caoba, La unión..., teclats).
El delegat d'un dels equips del Juv. Bunyola, (Damià Sastre),em va transmetre la idea que Jaume "Mafó", (entrenador del primer equip del Juv.Bunyola), havia tingunt des de l'estima, el respecte i el sentiment de club i poble que tant a arrelat entre els jugadors i amics de l'equip que ha de ser el referent quant a èxits en el 75 aniversari del club. No varem dubtar en posar-ho en marxa, l'únic dubte que quedava per saber era si havia de representar a tot els equips de Bunyola o només als de futbol, a partir d'aquí les converses setmanals durant els següents mesos sobre el projecte varen ser amb Pedro Estaràs que carregat de il·lusió i bones intencions va crear el marc adequat de confiança per a que es dugués a terme. Obviament, Pedro Estaràs només podia parlar en representació del club de futbol i per això, finalment, s'himne no fa menció a altres esports, com el volei, que tan dignament han representat al poble, (segurament ha estat un error).

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

L’objectiu econòmic marcat com a fita és el que costaria poder editar es cd. Així no és molt elevat i assegura, com a mínim, l’existència en format cd de l’himne de Juv. Bunyola. Si sobrepassem aquesta quantitat de doblers el que resti es destinarà a pagar ses despeses d’estudi, músics, masterització, disseny de portada i maquetació…

El que es pretén en aquesta proposta és poder fer front a les despeses d'edició, (fabricació), del cd de l'himne jove del Juv. Bunyola, així com a algunes de les despeses que han recaigut en les persones que ho han fet possible implicant-se en un projecte que malauradament no ha pogut acabar de sortir a la llum per la falta d'implicació de les entitats esportives del poble de Bunyola. La iniciativa va néixer del propi club.

CALENDARI

Si s'aconsegueix arribar a la quantitat necessaria el projecte estarà llest abans de l'inici del proper campionat de lliga.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Samuel Ruiz

    Samuel Ruiz

    casi 11 años

    Hola, somos Praderas Music.

    Nos gustaría pasaros tarifas para duplicación de CD's.

    Si estáis interesados, enviadnos un mail con el número de teléfono, nombre y apellidos y la población (para calcular el transporte).

    Gracias.

    www.praderasmusic.com

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies