Projecte en CatalàEspañol

Descripció del projecte

La TRAMA PRODUCCIONS
Productora des d’on apostem amb passió i energia per l’artesania teatral; un equip humà i artístic composat, principalment, per actors. Apropar el teatre a la gent és un dels nostres objectius; que aquest formi part de la seva vida per entendre-la millor i per obtenir noves perspectives. El teatre com a mirall de la societat, i aquest reflex com a eina terapèutica, font de renovació, d’il.lusió i de comunicació.

En aquest projecte ens envoltem d’un equip immillorable per posar en escena l’obra DESIERTOS perquè ens crida especialment l’atenció per la seva estructura dramàtica ben conduïda, amb tocs de comèdia àcida però, que sobretot, destaca per la força dels seus personatges i com aquests es modifiquen i transformen la realitat en la que viuen.

L’OBRA DESIERTOS
“Un matrimoni, el Luis i la Marta, instal•lats en una aparent comoditat econòmica i en un precari equilibri afectiu, reben la visita de l’Eduardo, un personatge sortit del manicomi, que s’instal•la a casa seva.

Per sobre d’un to sostingut en la comèdia, es desencadena una reflexió al voltant d’una societat que ha substituït els ideals pels materials.”

PER QUÈ DEMANEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ?
L'objectiu del finançament és poder dur a terme aquest muntatge teatral, i realitzar amb la màxima fidelitat i qualitat totes aquestes propostes.

Amb els diners que aconseguim cobrirem, en gran part, les despeses que comporta l’escenografia: materials, construcció i transport; també ens ajudaran a cobrir part de les despeses de vestuari i utilleria. Pensem que és un muntatge on l’espai escènic, així com l’estètica, precisen d’una producció acurada.

No comptem amb cap finançament públic. Per això necessitem la vostra ajuda, i així us convertireu en mecenes d’aquest projecte que fem amb tot el cor i la nostra il·lusió. N’estem convençuts que podreu gaudir amb nosaltres.

EL CALENDARI
En espera d’ubicar-nos en una sala de Barcelona per fer temporada amb DESIERTOS, serà presentat en forma de prèvies a L’Institut del Teatre de Vic el proper 25 d’abril; i a la Nau Ivanow de Barcelona del 23 al 26 de maig. En aquestes dates convidarem als mecenes a una representació (consulteu les recompenses)

De la mateixa manera, així que tinguem temporada en una sala sereu informats i recompensats amb descomptes i invitacions.

Els Mecenes sou part fonamental del nostre projecte així que estarem en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos com rebre les vostres recompenses.

L’AUTOR: Josep Pere Peyró
Ens fa especial il.lusió recuperar un text d’aquest autor, que valorem enormement com a director i dramaturg, amb una amplia i reconeguda trajectòria teatral. Aquest text va ser Premi de la Crítica teatral de Barcelona al millor text, 1996.

En el seu moment es va dir:
“Aquí hi ha un autor dramàtic: Arquitectura, tons, efectes. I una poètica, un estil.” Marcos Ordoñez / AVUI.
“Una farsa sobre la subversión de los valores de la sociedad actual.” Pablo Ley /EL PAIS.

L’EQUIP ARTÍSTIC
LA DIRECCIÓ Anna Sarrablo
“La por és un gran aliat per a contaminar la ment i deformar la realitat. Fins a on és capaç d’arribar l’ésser humà quan es veu en la tessitura de perdre-ho tot: feina, diners, casa, parella... Només cal empènyer la primera fitxa de dòmino perquè comenci l’odissea particular de cada un.

Una posada en escena des d’una visió realista, però, on les mateixes situacions accentuen la comèdia, així com a crítica de certs comportaments que tots reconeixem, en nosaltres mateixos, i en d’altres persones.”

L’ESCENOGRAFIA Roger Orra
"L’espai proposat sorgeix a partir d’allò que proposa el propi dramaturg, l’interior del pis del matrimoni, i concretament l’espai del menjador. Així doncs sense perdre mai el referent real, havien de copsar l’essència vital i dramàtica dels tres personatges.

Formalment l’espai ve concebut amb l’objectiu de reforçar la sensació de pressió i atac: un semi rombe des de la visió de l’espectador, com espai central i dos passadissos, un espai que tot i ser geomètricament rectangular, funciona com un cercle on les besties assetjaran a l’home renascut.

Ens va semblar important aquest fet, ja que l’acció provoca que els personatges poc a poc quedin tancats en aquell pis, un espai que cavalca entre l’escenografia representativa, la metafòrica i la meta teatral.”

L’ESPAI SONOR Ramón Calduch
Ens situarà a través de tots els matisos emocionals, temporals i espacials d’ aquest viatge amb una banda sonora original molt acurada.

EL VESTUARI Raquel Eme
Ens fa una proposta de formes, textures, tonalitats, que ajudaran a donar vida i caràcter als personatges i que s’aniran transformant a l’hora que els seus sentiments i les seves emocions canvien.

LA FITXA
Autor Josep Pere Peyró
Direcció Anna Sarrablo

Intèrprets:
Òscar Bosch en el paper d'Eduardo
Xavier Pàmies en el paper de Luis
Carla Ricart en el paper de Marta
Disseny escenografia / il•luminació Roger Orra
Construcció escenografia Pau Gómez
Espai sonor Ramon Calduch
Vestuari Raquel Eme
So i llums Josep Sánchez Rico
Assistent lluita escènica Valentina Calandriello
Producció La Trama Produccions
Aj. de Producció Georgina Amat
Fotografies Sandra Solorzano / Lluís De Sola (assaigs)
Vídeo Toño Chouza
Disseny gràfic Xavier Pàmies

Moltes gràcies!

MÉS INFORMACIÓ
Segueix-nos a www.facebook.com/latramaproduccions i www.latramaproduccions.com

Descripción del proyecto

LA TRAMA PRODUCCIONS
Productora desde donde apostamos con pasión y energía por la artesanía teatral; un equipo humano y artístico compuesto, principalmente, por actores. Acercar el teatro a la gente es uno de nuestros objetivos; que este forme parte de su vida para entenderla mejor y para obtener nuevas perspectivas. El teatro como espejo de la sociedad, y este reflejo como herramienta terapéutica, fuente de renovación, de ilusión y de comunicación.

En este proyecto nos rodeamos de un equipo inmejorable para poner en escena la obra DESIERTOS porque nos llama especialmente la atención por su estructura dramática bien conducida, con toques de comedia ácida pero, que sobretodo, destaca por la fuerza de sus personajes y como estos se modifican y transforman la realidad en la que viven.

LA OBRA DESIERTOS
“Un matrimonio, Luis y Marta, instalados en una aparente comodidad económica y en un precario equilibrio afectivo, reciben la visita de Eduardo, un personaje salido del manicomio, que se instala en su casa.

Por encima de un tono sostenido en la comedia, se desencadena una reflexión alrededor de una sociedad que ha substituido los ideales por los materiales.

¿PARA QUÉ PEDIMOS EL DINERO?
El objetivo del financiamiento es poder llevar a cabo este montaje teatral, y realizar con la máxima fidelidad y calidad todas estas propuestas.

Con el dinero que consigamos cubriremos, en gran parte, los gastos que comportan la producción escenográfica: materiales, construcción y transporte; también nos ayudarán a cubrir parte de los gastos de vestuario y utillería. Pensamos que es un montaje donde el espacio escénico, así como la estética, precisan de una producción especial.

No contamos con ningún financiamiento público. Por eso necesitamos vuestra colaboración, y así os convertiréis en mecenas de este proyecto que hacemos con el corazón y toda nuestra ilusión. Estamos convencido que podréis disfrutar de todo el proceso con nosotros.

EL CALENDARIO
En espera de ubicarnos en una sala de Barcelona para realizar temporada con DESIERTOS, será presentado en forma de previas en el Institut del Teatre de Vic el próximo 25 de abril; y en la Nau Ivanow de Barcelona del 23 al 26 de mayo. En estas fechas invitaremos a los mecenas a una representación (consultar las recompensas)

De la misma manera, en el momento que tengamos confirmación de realizar temporada en una sala seréis informados y recompensados con descuentos y invitaciones.

Los Mecenas sois parte fundamental de nuestro proyecto así que estaremos en contacte con vosotros para informaros sobre cómo recibir vuestras recompensas.

EL AUTOR: Josep Pere Peyró

Nos hace especial ilusión recuperar un texto de este autor, que valoramos enormemente como director y dramaturgo, con una amplia y reconocida trayectoria teatral. Este texto fue Premio de la Crítica teatral de Barcelona al mejor texto, 1996.

En su momento se dijo:
“Aquí hay un autor dramático: Arquitectura, tonos, efectos. Y una poética, un estilo.” Marcos Ordoñez / AVUI.
“Una farsa sobre la subversión de los valores de la sociedad actual.” Pablo Ley /EL PAÍS.

EL EQUIPO ARTÍSTICO
LA DIRECCIÓN Anna Sarrablo
“El miedo es un gran aliado para contaminar la mente y deformar la realidad. Hasta dónde es capaz de llegar el ser humano cuando se ve en la tesitura de perderlo todo: trabajo, dinero, casa, pareja… Solo hay que empujar la primera ficha del domino para que comienza la odisea particular de cada uno.

Una puesta en escena desde una visión realista, pero, donde las mismas situaciones acentúan la comedia, así como una crítica de ciertos comportamientos que todos reconocemos en nosotros mismos, y en otras personas.”

LA ESCENOGRAFÍA Roger Orra
"El espacio propuesto surge a partir de aquello que propone el propio dramaturgo, el interior del piso del matrimonio, y concretamente, el comerdor. Así pues, sin perder nunca el referente real, captando la esencia vital y dramática de los tres personajes.

Formalmente el espacio viene concebido con el objetivo de reforzar la sensación de presión y ataque: un semi rombo desde la visión del espectador, como espacio central y dos pasillos, un espacio que a pesar de ser geométricamente rectangular, funciona como un círculo donde las bestias acosarán al hombre renacido.

Nos pareció importante este hecho, ya que la acción provoca que los personajes, poco a poco, queden encerrados en el piso, un espacio que cabalga entre la escenografía representativa, la metafórica y la meta teatral.”

EL ESPACIO SONORO Ramon Calduch
Nos situará a través de todos los matices emocionales, temporales y espaciales de este viaje con una banda sonora original muy delicada.

EL VESTUARIO Raquel Eme
Nos hace una propuesta de formas, texturas, tonalidades, que ayudarán a dar vida y carácter a los personajes y que se irán transformando a la vez que sus sentimientos y emociones cambian.

LA FICHA
Autor Josep Pere Peyró
Dirección Anna Sarrablo

Intérpretes:
Òscar Bosch en el papel de Eduardo
Xavier Pàmies en el papel de Luis
Carla Ricart en el papel de Marta

Diseño escenografía / iluminación Roger Orra
Construcción escenografía Pau Gómez
Espacio sonoro Ramon Calduch
Vestuario Raquel Eme
Luces y sonido Josep Sánchez Rico
Asistente lucha escénica Valentina Calandriello
Producción La Trama Produccions
Aj. de Producció: Georgina Amat
Fotografías Sandra Solorzano / Lluís De Sola (ensayos)
Video Toño Chouza
Diseño gráfico**Xavier Pàmies**

Muchísimas gracias por vuestro apoyo!

MÁS INFORMACIÓN
Síguenos en www.facebook.com/latramaproduccions y www.latramaproduccions.com

 

Comparteix el projecte amb els teus amics

Publica el widget del projecte
Selecciona el widget que millor encaixi a la teva pàgina web. Només has de copiar i enganxar!


Preguntes i respostes(0)

 • No hi ha cap pregunta.
Si en vols saber més Fes la teva pregunta

DESIERTOS de Josep Pere Peyró

DESIERTOS de Josep Pere Peyró

Aconseguits 2.805€
de 2.800€
100% aconseguit Conseguido!
"¿Has oído hablar de la palabra crisis?" El Luis i la Marta, són visitats per l’Eduardo, que ha sortit del manicomi. Una comèdia dramàtica que desencadena una reflexió al voltant d’una societat en crisi: econòmica, de parella, de fe, de valors... ¿Ens ajudes a que el nostre somni pugi a escena?
"¿Has oído hablar de la palabra crisis?" Luis y Marta, reciben la visita de Eduardo, recién salido del manicomio. Una comedia dramática que desencadena una reflexión alrededor de una sociedad en crisis: económica, de pareja, de fe, de valores... ¿Nos ayudas a que nuestro sueño suba a escena?

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 13 de Maig de 2013.

 
 • Aportant 10€
  55 MECENES

  PACK AGRAÏMENTS
  El teu nom apareixerà al nostre web, Facebook i altres mitjans així com al pòster especial mecenes + 1 xapa de La Trama + BONUS SORTEIG: 1 participació per al sorteig d’un “ABONAMENT La Trama”, que consisteix en 10h. d’ ús al nostre espai per a assajos, realització de tallers/ cursos/ sessions...

  Aportando 10€
  55 MECENAS

  PACK AGRADECIMIENTOS: tu nombre aparecerá en nuestra web, Facebook y otros medios así como en el poster especial mecenas + 1 chapa de La Trama + BONO SORTEO: 1 participación para al sorteo de un "Bono La Trama”, que consiste en 10h. de libre uso en nuestro espacio para ensayos, realitzación de talleres/ cursos/ sesiones...

 • Aportant 25€
  QUEDEN 17 RECOMPENSES (DE 40)

  PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + BONUS SORTEIG + L'assistència exclusiva per a una persona a un assaig general a la Nau Ivanow, Bcn.

  Aportando 25€
  QUEDAN 17 RECOMPENSAS (DE 40)

  PACK AGRADECIMIENTOS + 1 poster del espectáculo firmado por toda la companñía + BONO SORTEO + la asistencia exclusiva para una persona a un ensayo general en la Nau Ivanow, Bcn.

 • Aportant 35€
  QUEDEN 27 RECOMPENSES (DE 30)

  PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + BONUS SORTEIG + 1 invitació per a funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui.

  Aportando 35€
  QUEDAN 27 RECOMPENSAS (DE 30)

  PACK AGRADECIMIENTOS + 1 poster del espectáculo firmado por toda la compañía + BONO SORTEO + 1 invitación para función especial en la Nau Ivanow con coloquio.

 • Aportant 50€
  QUEDEN 19 RECOMPENSES (DE 30)

  PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD: DVD especial de l’espectacle on el teu nom sortirà als crèdits com a mecenes + BONUS SORTEIG + 1 val de 2h. gratis d’ ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 invitació per a funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui + 1 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

  Aportando 50€
  QUEDAN 19 RECOMPENSAS (DE 30)

  PACK AGRADECIMIENTOS + 1 poster del espectáculo firmado por toda la compañía + 1 PACK DVD: DVD especial del espectáculo donde tu nombre saldrá en los créditos como mecenas + BONO SORTEO + 1 vale de 2h. gratis de uso en nuestro espacio para ensayos/actividades + 1 invitación para función especial en la Nau Ivanow con coloquio + 1 vale 2x1 en entradas para toda la temporada.

 • Aportant 75€
  QUEDEN 27 RECOMPENSES (DE 30)

  PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD
  + BONUS SORTEIG + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + 1 invitació per a funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui + 1 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

  Aportando 75€
  QUEDAN 27 RECOMPENSAS (DE 30)

  PACK AGRADECIMIENTOS + 1 poster del espectáculo firmado por toda la compañía + 1 PACK DVD + BONO SORTEO + 1 Taller gratuito (5h) de uno de nuestros talleres a escoger, en el espacio La Trama + 1 invitación para función especial en la Nau Ivanow con coloquio + 1 vale 2x1 en entradas para toda la temporada.

 • Aportant 100€
  QUEDEN 14 RECOMPENSES (DE 20)

  PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD
  + BONUS SORTEIG + Samarreta o bossa exclussiva disseny de La Trama + 1 val de 4h. gratis d’ ús al nostre espai per a assajos/activitats
  + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + 1 invitació per a una funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui
  + 1 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

  Aportando 100€
  QUEDAN 14 RECOMPENSAS (DE 20)

  PACK AGRADECIMIENTOS + 1 poster del espectáculo firmado por toda la compañía + PACK DVD + BONO SORTEO + Camiseta o bolsa exclusiva diseño de La Trama + 1 vale de 4h. gratis de uso en nuestro espacio para ensayos/actividades + 1 Taller gratuito (5h) de uno de nuestros talleres a escoger, en el espacio La Trama + 1 invitación para función especial en la Nau Ivanow con coloquio + 1 vale 2x1 en entradas para toda la temporada.

 • Aportant 200€
  QUEDEN 9 RECOMPENSES (DE 10)

  PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD + Samarreta o bossa exclussiva disseny de La Trama
  + 1 val de 8h. gratis d’ ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + l’assistència a un assaig amb esmorzar i abraçada de la companyia, a l’espai La Trama + 2 invitacions per a una funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui + 2 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

  Aportando 200€
  QUEDAN 9 RECOMPENSAS (DE 10)

  PACK AGRADECIMIENTOS + 1 poster del espectáculo firmado por toda la compañía + PACK DVD + Camiseta o bolsa exclusiva diseño de La Trama + 1 vale de 8h. gratis de uso en nuestro espacio para ensayos/actividades + 1 Taller gratuito (5h) de uno de nuestros talleres a escoger, en el espacio La Trama + la asistencia a un ensayo con desayuno y abrazo de la compañía, en el espacio La Trama + 2 invitaciones para función especial en la Nau Ivanow con coloquio + 2 vales 2x1 en entradas para toda la temporada.

 • Aportant 300€
  QUEDEN 5 RECOMPENSES (DE 5)

  PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD
  + Samarreta o bossa exclussiva disseny de La Trama + 1 val de 12h. gratis d’ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + 1 animació personalitzada per a festa d’aniversari
  + l’assistència a un assaig amb esmorzar i abraçada de la companyia, a l’espai La Trama + 2 invitacions per a l’estrena a la Nau Ivanow Bcn. amb copa de cava + foto dedicada amb la companyia + 2 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

  Aportando 300€
  QUEDAN 5 RECOMPENSAS (DE 5)

  PACK AGRADECIMIENTOS + 1 poster del espectáculo firmado por toda la compañía + PACK DVD + Camiseta o bolsa exclusiva diseño de La Trama + 1 vale de 10h. gratis de uso en nuestro espacio para ensayos/actividades + 1 Taller gratuito (5h) de uno de nuestros talleres a escoger, en el espacio La Trama + 1 animación personalizada para fiesta de aniversario + la asistencia a un ensayo con desayuno y abrazo de la compañía, en el espacio La Trama + 2 invitaciones para el estreno en la Nau Ivanow con copa de cava y foto dedicada con la compañía + 2 vales 2x1 en entradas para toda la temporada.

 • Aportant 500€
  QUEDEN 5 RECOMPENSES (DE 5)

  PACK PATROCINADOR: aparició del teu nom o logo/marca al nostre web, Facebook, programa de mà, flyers, cartell de l’obra; com a PATROCINADOR especial de l’espectacle y 1 DVD especial de l’espectacle on el teu nom o logo/marca sortirà als crèdits com a PATROCINADOR + Samarreta o bossa exclussiva i xapa disseny de La Trama + 1 val de 16h. gratis d’ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + 1 animació personalitzada per a festa d’aniversari + l’assistència a un assaig amb esmorzar i abraçada de la companyia, a l’espai La Trama + 2 invitacions per a l’estrena a la Nau Ivanow Bcn. amb copa de cava + foto dedicada amb la companyia + 2 invitacions per funció en temporada + 1 sopar per a dues persones amb la companyia.

  Aportando 500€
  QUEDAN 5 RECOMPENSAS (DE 5)

  PACK PATROCINADOR + Camiseta o bolsa exclusiva y chapa diseño de La Trama + 1 vale de 16h. gratis de uso en nuestro espacio para ensayos/actividades + 1 Taller gratuito (5h) de uno de nuestros talleres a escoger, en el espacio La Trama + 1 animación personalizada para fiesta de aniversario + la asistencia a un ensayo con desayuno y abrazo de la compañía, en el espacio La Trama + 2 invitaciones para el estreno en la Nau Ivanow Bcn. con copa de cava + foto dedicada con toda compañía + 2 invitaciones para función en temporada + 1 cena para dos personas con la compañía.

 • Aportant 1.000€
  QUEDEN 2 RECOMPENSES (DE 2)

  PACK PATROCINADOR + Samarreta o bossa exclussiva i xapa disseny de La Trama + 1 val de 20h. gratis de lliure ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + l’assistència a un assaig amb esmorzar i abraçada de la companyia, a l’espai La Trama + 2 invitacions per a l’estrena a la Nau Ivanow Bcn. amb copa de cava + foto dedicada amb la companyia + 2 invitacions per funció en temporada + 1 sopar per a dues persones amb la companyia + 1 actuació de l’espectacle familiar EN JOHN I LA CAIXA DE MÚSICA a l'espai La Trama o altres a concretar.

  http://latramaespectacles.blogspot.com.es/p/en-john-i-la-caixa-de-musica.html

  Aportando 1.000€
  QUEDAN 2 RECOMPENSAS (DE 2)

  PACK PATROCINADOR + Camiseta o bolsa exclusiva y chapa diseño de La Trama + 1 vale de 20h. gratis de uso en nuestro espacio para ensayos/actividades + 1 Taller gratuito (5h) de uno de nuestros talleres a escoger, en el espacio La Trama + la asistencia a un ensayo con desayuno incluido y abrazo de la compañía, en el espacio La Trama + 2 invitaciones para el estreno en la Nau Ivanow Bcn. con copa de cava + foto dedicada con la companía + 2 invitaciones para función en temporada + 1 cena para dos personas con la compañía + 1 actuación del espectáculo familiar EN JOHN I LA CAIXA DE MÚSICA en el espacio La Trama u otros a concretar.

  http://latramaespectacles.blogspot.com.es/p/en-john-i-la-caixa-de-musica.html

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 13 de Maig de 2013.

 

Autor del projecte

Foto de latrama
latrama
Jove productora teatral catalana ubicada al barri de Gràcia de Barcelona. Creada per Carla Ricart i Xavier Pàmies, tots dos professionals en actiu en el panorama teatral i audiovisual nacional. La Trama Produccions... segueix llegint
latrama té 0 projectes més a verkami. Pots trobar més informació a http://www.latramaproduccions.com