❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Natural, primer treball d'estudi de Natural Band

Natural Band som una formació de deu músics nascuda a finals de l'any 2007 a les Terres de l'Ebre. Estem a punt d'acabar el nostre primer treball d'estudi, que veurà la llum aquest 2013.

Natural Band

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
59
Aportacions
2.015€
De 1.600€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Natural Band neix a finals de l'any 2007 a les Terres de l'Ebre, més concretament a Tortosa. Ajuntant inquietuds musicals que quedaven més aviat excloses de l'escena local i posant sobre la taula molta il·lusió i ganes d'aprendre, va començar la que avui és una formació de deu persones amb el primer treball d'estudi enregistrat i preparat per veure la llum.

Desprès de més de 4 anys de concerts per territori català i d'haver compartit escenari amb formacions com Skatatalites, Junior Kelly i Green Valley al Festival Fino's Reggae 2011 a Bellpuig, Don Carlos, Turbulence, Morodo, Alika i Jah Nattoh al Mount Zion Festival 2010 i 2013 a Andorra o la Pegatina entre d'altres, tenim el nostre primer treball d'estudi preparat. La nostra intenció és poder editar-lo físicament i per tal d'afrontar les varies despeses de producció, hem pensat en demanar-vos aquesta col·laboració.

La producció d'un treball discogràfic requereix una inversió elevada, ja que tenim que gravar, editar, masteritzar i fer front a la producció de les còpies físiques. Necessitem com a mínim, apart dels diners estalviats, 1.600€ per poder cobrir totes les despeses de producció del nostre primer treball. En cas de superar la xifra dels 1600 € els diners aniran destinats íntegrament a la promoció del Disc i a la realització d'alguns concerts de presentació arreu del territori.

En nom de tots els membres de la banda lo nostre més gran agraïment a tothom que ens ve donant suport de moltes maneres diferents des del principi d'aquesta aventura. Esperem que aviat pugueu tenir el disc entre les mans !!

RECOMPENSES:

Si aconseguim arribar a la xifra proposada, esperem tenir les recompenses apunt per tal de ser entregades unes setmanes després de que s'acabi el termini per fer aportacions. Les recompenses no inclouen enviament. Es podran recollir a Tortosa i Barcelona o a qualsevol dels concerts que oferim. També tindreu l'opció d'enviament a a domicili per aquells que així ho desitgeu.

AGRAÏMENTS

Totes les persones que participeu amb el nostre Verkami apareixereu als agraïments del disc, sigui quina sigui l'aportació, com a mecenes del projecte. Sense vosaltres, això no seria possible!

DESCÀRREGA DE L'ÀLBUM EN FORMAT DIGITAL

Descàrrega digital del disc amb format WAV en primícia, abans de que surti publicat.

CD FÍSIC

El CD serà format Digipack (estoig de cartró amb llibret de 12 pàgines) i inclourà 10 temes, 3 dels quals són Dubs (instrumentals).

DESCÀRREGA DE TEMES DUB INÈDITS

Descàrrega digital de les 7 versions DUB (quatre no apareixen al CD.)

ENGANXINA

Adhesiu amb el logo de la banda.

XAPES

Xapes de la Natural Band amb dissenys exclusius.

SAMARRETA NOVA EDICIÓ

Samarretes de la Natural Band (veure fotografia). Els mecenes que tinguin com a recompensa una samarreta podran escollir color i talla (S, M, L, XL).

CARTELL DEDICAT

Cartell DIN A3 dedicat i firmat per tots els membres de la banda.

DESSUADORA EDICIÓ LIMITADA

Tirada d'edició limitada de dessuadores de la Natural Band (Veure fotografia). Es podrà escollir color (blau o groc) i la talla (S, M, L, XL)

CANÇÓ PERSONALITZADA (DUBPLATE)

Una de les nostres cançons del disc personalitzada. Recompensa especial per Sound Systems, associacions o col.lectius.

ACTUACIÓ NATURAL BAND

Concert de presentació del nou disc "Natural" amb data a pactar (no inclou equip de so) Inclou desplaçaments (fins a 250km des de Tortosa). En cas de no disposar d'equip de so nosaltres podem proporcionar-lo a un preu ajustat. Recompensa especial per associacions, entitats o col.lectius.

Troba-mos a:
Facebook
Twitter
Blog
Myspace
Tercera Via

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#01 / **1.600 aconseguits, ara anem a pel 2.000!!**

GIVE THANKS

Primer que res volem agrair-vos de tot cor el suport que estem rebent. Moltes gràcies a tots i totes les que esteu fent que aquest somni sigui una realitat. En menys de 20 dies hem arribat al nostre objectiu mínim per poder publicar el disc, que son els 1.600 €. Els que ja heu fet la vostra aportació, en ens dies en ficarem en contacte amb vosaltres per tal de concretar el tema de les recompenses.

A PELS 2.000

La feina no acaba aquí, queden més de 20 dies per seguir fent les vostres aportacions al projecte Natural i rebre alguna de les recompenses que vos oferim. Vos invitem a seguir difonent i col.laborant amb el Verkami Natural. Els diners recaptats amb el Verkami ens serviran per fer front a les despeses de producció del disc, per promociona la gira de presentació del disc que estem preparant i per finançar les recompenses que us oferim.

Anima't, si encara no ho has fet col.labora amb el verkami Natural!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies