❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Nou disc: Ones gravitacionals

Ones gravitacionals és el tercer disc d'Els Navegants, on aprofundim en la línia més galàctica de la banda, amb 12 temes que giren al voltant de la comunicació i la incomunicació en l'Espai-Temps.

Els Navegants

Un projecte de

Categoria

0
segons
67
Aportacions
1.786€
De 1.200€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Actualització:

Avançament online

Hem penjat ja el primer avançament del nou disc:

Actualització:

Segon objectiu: 2000€

Discs firmats per la banda! Si assolim el segon objectiu, us farem arribar tots els discs inclosos en les recompenses firmats per nosaltres.

Ones gravitacionals és el tercer disc d' Els Navegants, on aprofundim en la línia més galàctica de la banda, amb 12 temes que giren al voltant de la comunicació i la incomunicació en l'Espai-Temps.

Els Navegants som una banda de rock galàctic amb un peu a Sant Feliu de Llobregat i l'altre a Moià formada per Oriol Serna (veu i guitarra), Martí Prats (bateria) i Dani Hendler (baix).

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners ens serviran per cobrir les despeses de produir els discs. En particular les còpies físiques a Aggo CD.

Si superem l'objectiu, ens servirà per a poder finançar una gravació i mescla meravelloses a l'Estudi Rampa de Caldes, els màsters digital i per LP realitzats a Sterling Sound de NY i el meravellós disseny del mestre Van der Pla.

I si anem molt sobrats, perquè no fer un vídeoclip d'animació amb la Queralt Armengol? Seria fabulós!

Sobre les recompenses

Calendari previst

Preveiem que Ones gravitacionals estigui llest a principis de primavera. Un cop surti el disc, ens posarem en contacte per si voleu entrega postal o recollida en mà (aportacions superiors a 12€) i farem arribar totes les recompenses. Per les dates de l'estrena, estigueu al cas dels nostres canals de comunicació (Pàgina web, Twitter i Facebook).

+ Info

Pàgina web
Bandcamp
Facebook
Twitter
Youtube

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#05 / Descripció en cinc paraules

Hem plantejat un repte als nostres mecenes: havent rebut el disc en primícia, sacseja't una mica escoltant-lo i descriu-lo en cinc paraules. Aquí teniu els primers resultats. T'hi animes?

#04 / Primer enviament en primícia realitzat

Ja hem realitzat el primer enviament. Si has participat com a mecenes al projecte sol·licitant enviament en primícia, hauràs rebut un correu amb les instruccions per a descarregar Ones Gravitacionals.

Si no reps el correu, assegura't que no sigui al correu brossa o a la carpeta de promocions de gmail, per exemple.

Si no has rebut res, posa't en contacte amb nosaltres i ho gestionem tant aviat com sigui possible.

Un cop més, gràcies per fer-ho possible, Naveguem enllà!!

#03 / Primer objectiu assolit

Gràcies a tots els mecenes per fer-nos superar l'objectiu a Verkami!!! Estem molt contents i agraïts. I encara queden 29 dies!

I per a celebrar-ho, a tots aquells que ja sou mecenes i als que us en feu abans de diumenge, farem l'enviament anticipat del disc en format digital. Moltes gràcies a tots!

A més a més, ens plantegem un nou objectiu: si assolim els 2000 euros, tots els discs de les recompenses aniran firmats per Els Navegants!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies