❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Gravació del primer disc de Mostassa

Sí, som un altre grup de música que demanem diners per fer un disc. Si ja ens coneixes, saps que invertirem responsablement cada euro amb el que ens puguis ajudar. Si no ens coneixes, dona’ns una oportunitat, entra a xafardejar i deixa’t convèncer per la nostra música.... si us plau.

Mostassa

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
103
Aportacions
3.210€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Ens trobem a mitja gravació del nostre primer LP, però necessitem un cop de mà!

Qui som?

Som un grup de música, fins aquí molt fàcil. Podríem dir que fem rock/pop en català i que venim de Valls, Puigpelat, Tarragona i Barcelona, podríem dir que estem contents amb el que hem fet, podríem dir que Radiohead, Muse, The Beatles i Vetusta Morla ens han influenciat a l’hora de composar. Podríem seguir dient moltes coses, però el més fàcil serà que ens escoltis.

Cançó de la maqueta de Mostassa

Aviat ja farà un any que vam gravar aquesta cançó i no hem parat, composant nous temes i trobant la nostra personalitat musical.

Com la majoria d'artistes, hem passat molt de temps treballant a cegues dins el local, sense saber si al sortir-ne a la gent li interessaria o no la nostra música. Fa poc vam rebre una bona dosi de confiança al guanyar el concurs musical D.O TGN 2016.

Sobre el disc

11 cançons, una eclèctica selecció de temes originals sense tabús estilístics. Moltes surten de llocs diferents, però totes acaben al mateix; els estils canvien, però la personalitat és la mateixa; som cinc, però al final som Mostassa.

Les influències del grup estan patents, però es respira una identitat musical pròpia i amb personalitat. Una sonoritat poc explorada en el panorama català amb melodies riques i tenses com ‘NO’, cançons plenes d’energia amb una instrumentació més acústica com ‘Sempre Feliç’ i temes punyents i directes com 'Ras i Curt'. Les lletres, sinceres i cuidades, expliquen també una gran varietat d’històries, parlant amb una poesia clara i directa de victòria, de derrota, d’esperança i de desesperació.

On acabaran els vostres euros

Els diners que rebem a través d'aquesta campanya de croudfunding serviran per:

  • Cobrir el cost de totes les despeses associades a la gravació del disc: hores d'estudi, mescla, màstering, lloguer de material, etc...
  • Cobrir el cost de totes les despeses associades a la distribució del disc: còpies físiques, disseny, plataforma web, registres legals, etc...

    • Si assolim el nostre objectiu de 3000€, tots els diners de més que aconseguim aniran destinats a la promoció del grup i del disc

Calendari previst

Tenim previst començar a gravar les veus a mitjans de gener del 2017.

En quan ho tinguem tot gravat seguirem amb la mescla, master, fotos, disseny, recompenses, còpies del CD, etc.

Calculem que ho farem entre el gener i el febrer, i que el disc i les recompenses les tindrem disponibles durant les primeres setmanes de març del 2017.

Pàgina de Facebook
Pàgina de Twitter
Pàgina de YouTube

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Xavier Molinas

    Xavier Molinas

    más de 7 años

    Hi hauran fotos sexys del cantant en la carpeta del disc?

    Es pot canviar l'actuació per una jornada de cuiner del Guillem?

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies