❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

L'illa del cacau, llibre il·lustrat

L'illa del cacau es un llibre basat en les histories i la cultura d'Equador. La Tess descobrirà quin misteri s'amaga a l'illa gris del mig del riu de la mà d'Ek-Chuà, un antic déu del cacau. Tots dos viuran una gran aventura amb olors exòtics i intensos. Una idea escrita i dibuixada per Pau Ricart.

Pau Ricart

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
35
Aportacions
1.106€
De 2.300€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Em dic Pau Ricart i sóc un català que m'he enamorat d'una equatoriana, la Rocío, amb qui he tingut dos fills, la Hana i en Biel.

Aquest llibre és per a ells i tothom qui vulgui conèixer les sensacions i la màgia que desprèn l'arbre del cacau, sense el qual Equador no es pot entendre.

"L'illa del Cacau" és un llibre il·lustrat que ens explica la historia de la Tess, una nena que es troba en l'aventura d'ajudar un antic déu del cacau per recuperar la seva illa.

És un conte ple d'aromes intensos que ens faran viatjar a països llunyans i màgics.

Llibre01
Llibre01

Fa més de set anys que vaig començar a treballar en aquest projecte. Durant aquest temps "L'illa del Cacau" ha anat evolucionant i creixent, i ara és a punt de sortir a la llum per entretenir a petits i grans amb la història de la Tess i el déu del cacau.

A què destinarem les vostres aportacions

Un cop aconseguit l'objectiu marcat, farem una impressió de 300 exemplars del llibre de 28 pàgines, tamany A4 (21 cm x 29,7 cm) amb il·lustracions a pàgina completa. Serà imprès en paper estucat de 170 gr i enquadernació rústica PUR.

Les aportacions es destinaran a l’autoedició del llibre (creació, impressió i distribució).

Sobre les recompenses

Punt de llibre exclusiu amb una il·lustració de l’arbre del cacau.

Punt de llibre
Punt de llibre

Postals a tot color, amb il·lustracions dels personatges i elements del conte de l'illa del cacau

Xapes expressament dissenyades per a la campanya que reprodueixen elements varis que podem trobar al llibre.

Làmines tamany A3 a tot color (no inclou el marc)

Calendari previst

Un cop finalitzat el finançament amb èxit, començareu a rebre les recompenses a casa vostra en el termini d’un mes (finals de febrer del 2017) .

Tinc previstes presentacions en diversos llocs de Barcelona, on també us podré fer a mans el llibre, si heu triat aquesta opció com a recompensa.

+ Info

El meu blog personal podràs veure informació personal i alguns dels meus treballs: http://pauricartmasip.blogspot.com.es

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Pau Ricart

    Pau Ricart
    Autor/a

    7 años

    Hola,

    Te cuento que el libro LA ILLA DEL CACAU es una historia basada en algunas costumbres de Ecuador. Donde la protagonista tendrá que ayudar a una figura de terracota precolombina a salvar la isla del cacao.

    Es un libro para niños y niñas descubran aromas nuevos y vivan aventuras lejanas.

  • igardenia

    igardenia

    7 años

    Hola, por favor podrías incluir explicaciones en español o inglés?

    gracias

#05 / Estem escampant olor de cacau per tota la xarxa

El projecte de #ILLADELCACAU va agafant més força dia a dia, i ja son varies pagines web que es fan ressó d'aquesta aventura.

La pagina web de XARXANET ha publicat una noticia fent referencia a la campanya de micromecenatge:

http://xarxanet.org/cultural/noticies/lilla-del-cacau-el-conte-illustrat-endinsar-nos-en-la-magia-de-larbre-del-cacau

I també la web de l'ICUB, ha destacat el projecte durant les primeres setmanes de gener: http://lameva.barcelona.cat/barcelonacultura/crowdfunding

Gràcies a tots vosaltres estem escampant la olor dolça i llaminera del cacau!!

#03 / Una mica de Biografia

Avui parlaré de mi, perquè qui no em conegui sàpiga una mica més de mi.

El conte l'Illa del Cacau serà el meu segon llibre publicat. El primer llibre va ser l'ABCdario Tsa'fiki (2015), un llibre il·lustrat per aprendre l'idioma dels Tsachiles, una nacionalitat indígena autòctona de Santo Domingo de los Tsachilas a Equador.

L'idioma Tsa'fiki, es un dels idiomes en greu perill de desaparèixer, ja que principalment es una cultura oral, i tenen molts pocs documents que puguin facilitar l'aprenentatge del seu idioma. És per aquest motiu que em vaig proposar fer un material per aprendre paraules relacionades en la seva cultura i "cosmovisió" de la vida.

Va ser un projecte molt interessant i motivador, on vaig tenir la oportunitat de conèixer llegendes, costums i tradicions i que s'ha plasmat en forma de llibre il·lustrat.

Al meu blog podreu veure més imatges d'aquest gran projecte: ABCdario Tsa'fiki

#02 / Referents culturals a l'illa del cacau

Sabies que el conte l'#illadelcacau es ple de referents a la cultura precolombina de l'Equador?

El protagonista de la historia es la representació d'una de les figures de terracota de les cultures sudamericanes precolombines.

També trobem elements com la corona d'or i els petroglifics.

Col·labora amb aquest projecte a:

http://vkm.is/lilladelcacau

#01 / Inicia l'aventura!!

Avui, dia 19/12 comença la campanya per poder fer realitat un projecte que va començar 7 anys enrere. I en només 1 hora he rebut les dues primeres aportacions!

Aquest petit gest em fa sentir orgullós i amb molta força per seguir la campanya i aconseguir la producció del llibre l'ILLA DEL CACAU!

Comencem l'aventura!! M'acompanyes?!?

http://vkm.is/lilladelcacau

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies