❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

REPUBLIQ < cervesa artesana, gastronomia & vinil >

*Republiq* és un projecte on es combina una marca de cervesa artesana pròpia amb la gastronomia (organització de tastos i maridatges de cerveses artesanes de proximitat) i el vinil (sessions de música amb el nostre format predilecte a càrrec de diferents selectors a arreu del territori)

Albert Echevarría Piñol

Un projecte de

Categoria

0
segons
15
Aportacions
500€
De 2.500€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Republiq

Republiq és un nou projecte, solament té 6 mesos de vida, on es combina una marca de cervesa artesana pròpia amb la gastronomia (organització de tastos i maridatges de cerveses artesanes de proximitat en diferents locals del territori) i el vinil (sessions de música amb el nostre format predilecte a càrrec de diferents selectors d’arreu del país).

La nostra Porter és una cervesa fosca, però a la vegada lleugera, refrescant, ben carbonatada, i amb un toc torrat i de caramel. D'un color que va del marró rogenc fosc al negre. La Republiq Porter té un cos mitjà i un perfil de sabor amb malts subtils.

Les Porters, com a estil, van néixer a Londres els s. XVIII, i ràpidament es van fer populars entre les classes treballadores per les seves propietats nutritives, però sobretot pel seu sabor característic.

Republiq, prové de la paraula llatina "respublica", formada pels mots res (assumpte) i publica (el poble). Entenem doncs república com a "assumpte del poble" i a la vegada Republiq com la cervesa del poble i per al poble.

El nostre projecte no es tracta tan sols de la producció i distribució d'una nova marca de cervesa, sinó que intentem fer pedagogia sobre les característiques i els avantatges de la cervesa artesana. Hem donat a conèixer com tastar-la, n'hem explicat els seus estils, la seva història i l'hem maridat amb diferents àpats.

Vinyl Addicts

Pel que fa al vinil, hem organitzat 11 Republiq Vinyl Addicts, una proposta itinerant amb la que oferim una sessió a diferents bars, restaurants, pubs, etc.

La acceptació d’aquesta proposta ha estat molt bona ja que va dirigida a tots els públics i l’hem dissenyat amb estils musicals aptes per a horaris diürns.

Ha estat una bona manera de refrescar la memòria dels més veterans i de descobrir als més petits un format que fins ara els era desconegut.

El passat 26 de novembre, va néixer la primera edició del que serà la mare de les nostres punxades en vinil, Republiq Vinyl Addicts Marathon.

Van passar pel plats 24 selectors (punxa-discs) en 12 hores. Tots ells i elles amb les maletes plenes de grans temes i amb moltes ganes de divertir als assistents, i així va ser. La convocatòria va atreure a un gran nombre de persones. Al llarg de tot el dia els assistents van poder gaudir de la bona música, ballar, fer compra-venda (o més aviat tràfic) de vinils, i consumir molta i molta Republiq. Tot això emmarcat en un espai increïble, la Sala del Foment de Sant Martí de Maldà.

L'any que ve, més i millor!

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions serviran per a cobrir totes les despeses per a realitzar les Republiq Vinyl Addicts en les millors condicions i amb els millors materials.

Per tal de no tenir problemes logístics creiem que és bàsic poder comptar amb un equip propi, al qual podrem fer-li un bon manteniment per tal de que sempre estigui en les condicions òptimes en el moment de començar la sessió. Sovint ens trobem que hem d'utilitzar equips de lloguer, dels que no controlem el funcionament o que directament no funcionen, fet que pot posar en perill la realització de la Vinyl Addict.

Un altre motiu important és l'econòmic. Amb equip propi estalviem la despesa del lloguer als nostres clients (zero costos i zero mals de cap)

Per tant, si voleu més Republiq Vinyl Addicts i de millor qualitat, us convidem a sumar-vos al nostre Verkami.

Sobre les recompenses

Les recompenses que us oferim esperem que us semblin generoses i interessants. Oferim:

  • Des del marxandatge més bàsic, però a la vegada útil, com és l’obridor/clauer

  • La nostra samarreta, que molts esteu esperant

  • Lots de Republiq (de 4 unitats o caixa sencera)

  • Tastos on us podeu il•lustrar sobre el món de la cervesa i a la vegada passar una bona estona

  • Un Republiq Vinyl Addicts al lloc i hora que vulgueu (a consultar prèviament)

Totes les recompenses tindran punts de recollida arreu de Catalunya que us assignarem segons la proximitat. Farem tot el que estigui a les nostres mans perquè les rebeu el més aviat possible i amb el mínim desplaçament.

Pel que fa als tastos, també anirà en funció de la procedència i número de verkamistes que escolliu la opció. Com en el cas anterior, també ens adaptarem al màxim a la vostra ubicació i disponibilitat.

Si teniu qualsevol pregunta abans d’adquirir la vostra recompensa, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.

Calendari previst

Les recompenses seran entregades abans del mes de març (temps de maduració de la nostra Porter des de la finalització del Verkami).

El Republiq Vinyl Addicts per a verkamistes es realitzarà l'abril del 2017, aprofitant el primer aniversari del naixement de la nostra marca.

+ Info a les nostres xarxes socials

Pàgina de Facebook > Republiq Craft Beer

Instagram: @republiq.beer

Twitter: @republiqbeer

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies