❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

EL BUIT, L'ESPECTACLE

“El Buit” és un espectacle de CIRC i DANSA per a tots els públics, fruit de la unió entre la companyia de dansa aèria ESTAMPADES i la companyia de dansa IMPÀS. Aquest espectacle està inspirat en el llibre “El Buit” de l'Anna LLenas.

EL BUIT

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
132
Aportacions
4.696€
De 4.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

“El Buit” és un espectacle de CIRC i DANSA , sense text i, per a tots els públics. Fruit de la unió entre la companyia de dansa aèria ESTAMPADES i , la companyia de dansa IMPÀS. Dirigit per Sergi Ots.

“El Buit” és un espectacle inspirat en el llibre “El Buit” de l'Anna LLenas.

Un llibre que parla de la resiliència i la capacitat de sobreposar-se a l'adversitat i trobar-hi un sentit.

A vegades la nostra vida feliç i tranquil·la es pot veure truncada per l'aparició d'un gran buit dins nostre, el qual ens transporta a un estat d'ànim diferent, i ens costa saber-lo portar. Podem buscar històries i elements per a omplir-lo i aconseguir tancar-lo, o bé podem adonar-nos que forma part de nosaltres. Acceptar-lo i reconèixer que aquest BUIT és el que ens fa especials i únics.

Per a què necessitem la teva aportació

Degut a la complexitat tècnica del projecte necessitem fer una inversió en material per poder acabar de perfilar l'escenografia i poder mostrar totes les escenes que completaran l'espectacle. Per què això sigui possible necessitem reunir els diners necessaris per poder portar de nou l'escenografia al taller de construcció, poder comprar tots els materials (ferros, fusta, etc.) necessaris i poder rematar la construcció.

A més, a causa de la naturalesa de l'espectacle hem d'equipar amb la il·luminació necessària tot el muntatge, i hem de fabricar nosaltres mateixos les il·luminacions amb led i dotar-les d'un sistema de manipulació apte perquè siguin les mateixes ballarines i intèrprets les qui puguin accionar la il·luminació en els moments precisos. Aquests materials d'il·luminació són cars i han d'estar homologats. La vostra ajuda servirà també per confeccionar el vestuari que folrarà i vestirà parts de l'estructura per encaixar en l'espectacle.

Sobre les recompenses

Amb les recompenses pretenem donar a conèixer el nostre treball d'aprop i fer més propera la dansa, ja sigui en família, o bé individualment. Facilitant així la oportunitat a totes aquelles persones que mai s' haurien plantejat provar, per exemple, la dansa aèria. I en l'altra direcció, donar-nos a nosaltres la oportunitat de conèixer una mica més el públic que ens dóna suport, compartir la nostra professió i alhora crear vincles.

Calendari previst

La data dels tallers i cursos que oferim a les recompenses serà comunicat via e-mail des de la companyia.

ESTRENA 30 de MARÇ com a espectacle inaugural dins el marc de la LA MOSTRA d'Igualada, fira de teatre familiar i per tots els PÚBLICS.

+ Info

Trobaràs tot el que vulguis saber de El Buit, l'espectacle a la nostra pàgina de Facebook

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies