❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Enregistrament de les sessions en directe de Lubianka al desert dels Monegros

El projecte consisteix en l'enregistrament d'un concert múltiple al desert dels Monegros. Les sessions es realitzaran als peus de l'Església de la Virgen Vieja, a la localitat de Sariñena, pedania de Pallaruelo dels Monegros, antic poblat de Moncalvo. Es durà a terme el proper setembre.

Lubianka

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
44
Aportacions
1.719€
De 1.650€
Aporta al projecte
Veure projecte en Deutsch, English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Us volem oferir la possibilitat de col·laborar en la nova aventura de Lubianka: Lubianka som un grup de psicodèlia de Barcelona.

Estem en actiu des del 2009, i tenim dos discos editats, 'Naufragis' (2011), autoeditat per la pròpia banda, i "cerimònies" (2015), publicat per la discogràfica alemanya Tonzonen Records.

El projecte consisteix en l'enregistrament d'un concert múltiple al desert dels Monegros. Les sessions es realitzaran als peus de l'Església de la Virgen Vieja, a la localitat de Sariñena, pedania de Pallaruelo dels Monegros, antic poblat de Moncalvo.

L'origen d'aquest projecte es remunta a l'any 2011, quan vam realitzar dues actuacions als Monegros amb la idea de editar-les en DVD. Per falta de mitjans tècnics adequats el resultat no va ser prou bo com per editar-lo, tot i així, a youtube podeu veure alguna mostra:

El projecte consisteix en tornar al desert dels Monegros i acabar el que vam començar el 2011. Així, gravarem en àudio i vídeo les diferents sessions que fem en aquest enclavament tan especial, enregistrament que serà editat en DVD en els propers mesos.

Estarem dos dies en aquesta localització i gravarem en àudio i vídeo, tant de nit com de dia.

A que destinarem les vostres aportacions:

Les vostres aportacions serviran per finançar les despeses derivades de la contractació del tècnic de so (Albert Palomar de Aviram Estudi), del lloguer material d'enregistrament d'àudio necessari, així com la contractació del tècnic d'imatge (Xavi Badet) i l'equip de vídeo i il·luminació corresponents.

Les vostres aportacions també serviran per finançar el cost del material logístic necessari perquè res falli en l'enregistrament.

En el cas que superem l'objectiu fixat, ens plantejarem fer un nombre superior de còpies del DVD de les previstes en un principi. A més, ens donarà la possibilitat de llogar més material per fer que el resultat sigui més atractiu i de major qualitat tècnica.

Sobre les recompenses:

Què oferirem als mecenes que ens ajudin en el nostre projecte? Les recompenses aniran des de la descàrrega digital dels nostres discos, passant pel nostre últim treball en format vinil, fins al DVD dels concerts als Monegres, que és l'objecte d'aquesta campanya.

També oferim la possibilitat d'assistir en directe a l'enregistrament de les actuacions al desert dels Monegres. Una experiència única per a nosaltres i esperem que per a vosaltres també.

Calendari previst:

Les actuacions es faran els dies 3 i 4 de setembre o 17 i 18 del mateix mes d'aquest any 2016.

La descàrrega digital de 'Naufragis' i 'Cerimònies', així com la còpia en vinil de 'cerimònies' es lliuraran un cop acabada la campanya. L'opció d'assistir a la gravació serà en les dates previstes que us vam anunciar a dalt. Finalment, el lliurament de l'edició del DVD s'efectuarà un cop estigui llest per a la seva distribució.

+ Info

facebook de Lubianka

Bandcamp de Lubianka

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • ApOt

    ApOt

    casi 8 años

    Oerili Seeker Secer

#03 / Presentation of the DVD Lubianka: Sessions al Desert dels Monegros

Dear sponsors:

We are delighted to invite you to the presentation of the DVD Lubianka: Sessions al Desert dels Monegros, which will be held on Sunday, 16th of July, in Barcelona. The presentation will take place at Carrer Verntallat 29, local 1, in the neighbourhood of Gràcia.

We would also like to inform you that, during the presentation, we will deliver the token of our gratitude corresponding to all those who collaborated on this project.

If you are unable to attend, we will send you an email to organise delivery of the token of our gratitude.

Lubianka would like to thank you for your contribution, which has made our DVD possible.

Best wishes!

Lubianka

#02 / Presentación del DVD Lubianka: Sessions al Desert dels Monegros.

Apreciados Mecenas:

Nos complace invitaros a la presentación del DVD “Lubianka: Sessions al Desert dels Monegros” que efectuaremos el próximo domingo 16 de julio en Barcelona. La presentación se realizará en la Calle Verntallat 29, local 1, en el barrio de Gracia.

También os informamos que durante la presentación haremos entrega de las recompensas correspondientes a todos los que colaborasteis en el proyecto.

Rogamos que nos confirméis la asistencia escribiéndonos un correo electrónico a [email protected].

En caso que no os resulte posible asistir a la presentación, os enviaremos un correo electrónico para concretar la entrega de la recompensa.

Desde Lubianka queremos agradecer vuestra aportación, que ha hecho que la grabación de este DVD haya resultado posible.
¡Salud!

Lubianka

#01 / Presentació DVD Lubianka: sessions al desert dels monegros

Benvolguts Mecenes:

Ens complau convidar-vos a la presentació del DVD “Lubianka: Sessions al Desert dels Monegros”, que efectuarem el proper diumenge 16 de juny a les 18h a Barcelona. La presentació es farà al Carrer Verntallat 29, local 1, al barri de Gràcia.

També us informem que durant la presentació farem entrega de les recompenses corresponents a tots els que vau col•laborar en el projecte.

Preguem que ens confirmeu l’assistència escrivint-nos un correu electrònic a [email protected].

En cas que no pugueu assistir a la presentació, us enviarem un correu electrònic per tal de concretar l’entrega de la recompensa.

Des de Lubianka volem agrair-vos la vostra aportació, que ha fet que l’enregistrament d’aquest DVD hagi resultat possible.

Salut!

Lubianka

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies