❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Punk al Bosc 2016

El Punk al Bosc és un festival alternatiu, gratuït i sense ànim de lucre. Les seves bases son molt clares: música i natura, festa a l'aire lliure i a l'abast de tothom. Existeix desde l'any 2002, i desde 2005 es va convertir també en un homenatge pòstum anual al seu creador Pep Isanta.

Punkalbosc

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
56
Aportacions
910€
De 700€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Primer objectiu aconseguit!

**Moltes gràcies a tots els que recolzeu el nostre projecte!

Hem arribat als 700€ inicials que demanàvem per poder fer el festival d'aquest any. Mil gràcies!**

En fer aquest projecte a Verkami, vem decidir no arriscar massa i demanar recolzament per a cobrir una part de les despeses que tenim obligatòriament pel fet de muntar un concert d'aquestes característiques.

Amb això ja gairebé podem pagar l'ambulància i l'assegurança de responsabilitat civil obligatoria. Beeeee!

Tot i així, per a tenir totes les despeses fixes cobertes encara hauriem d’apretar una mica més l’accelerador. Si aconseguissim cobrir-les totes, seria un gran pas endavant per al festival.

Cada aportació pot marcar la diferencia.

Encara queden dies per finalitzar, que no pari familia!!

Tots som Punk al Bosc

Compartiu, feu difussió i sobretot, veniu el 23 de juliol al Punk al Bosc :D


El Punk al Bosc és un festival alternatiu, gratuït i sense ànim de lucre. Les seves bases son molt clares: música i natura, a l'aire lliure i a l'abast de tothom.

Existeix desde l'any 2002, sempre sobrevivint de forma autogestionada. Desde 2005 es va convertir també en un homenatge pòstum anual al seu creador, Josep Mª Isanta Casellas (Pep Isanta).

Breu història del festival

La primera edició, l'any 2002, es va fer a La Bauma de les Bruixes, aprop de la Riera de Merlès (Prats de Lluçanès, Bcn), a pocs km. de la casa de pagès on vivia en Pep Isanta, i va comptar amb l'actuació de 3 grups de música.

El 2003, encoratjat per la bona experiència de l'edició anterior, Pep, amb l'ajuda del seu company de pis i altres amics, decideix buscar un nou emplaçament més gran, el santuari de La Portella. Fins a 12 grups, en un sol dia, hi havia en cartell aquell any.

El 2004 el festival es trasllada fins a Berga, a Plana Rodona, una esplanada camí de l'estació d'esquí Rassos de Peguera, i transforma el seu format a festival de 2 dies incloent-hi també una zona d'acampada, i comptant amb l'actuació de 15 grups de música.

Però l'any 2005 tot es va ensorrar... El nostre amic Pep moria apunyalat durant el concert alternatiu de divendres a les festes de La Patum de Berga. Pel que, enfonsats en el nostre dolor, l'any 2005 no hi hauria Punk al bosc.

Al 2006, la iniciativa conjunta de l'Assemblea de Joves de Berga decideix que es torni a celebrar el Punk al Bosc, a sol · licitud de Josep M ª i Nuri (els pares de Pep). És per això que un grup de gent propera al Pep, entre ells el seu germà Jordi, ens posem mans a l'obra, i vam decidir seguir endavant amb el projecte tal com ell ho feia: intentant millorar l'última edició.

Així doncs, el 2006 es va celebrar de nou el Punk al Bosc, ara en homenatge a Pep, i es va escollir com a emplaçament definitiu la Font Negra (Berga, Bcn), mantenint el seu format de 2 dies amb zona d'acampada.

I així, any rere any, hem anat organitzant el Punk al Bosc amb molt d'esforç, sobrevivint amb l'autogestió, i tirant-lo endevant en memòria del Pep.

L'any 2015 vem decidir reduïr la durada del festival dels dos dies a un, i així minvar les despeses que ens feien tencar el festival amb pèrdues. Vem mantenir la zona d'acampada, i es van afegir actes al dia del festival: un dinar popular al migdia, i al matí el Trail al Bosc, una cursa amb 3 opcions a escollir (Trail 9km +600m, Vertical 2,3km +300m i Caminada 5,5km +300m).

Punk al Bosc 2016...

Aquest any fem el Punk al Bosc el dia 23 de juliol, a la Font Negra (Berga, Bcn), continuant amb l'ubicació escollida des de l'any 2006. Continuem amb el format d'un dia de festival, amb zona d'acampada i gratuït. També mantenim la Trail al Bosc i el dinar popular durant els actes de dia.

D'aquesta forma, donem l'opció de venir al matí a gaudir de la natura que ens envolta, al migdia fer un bon dinar, acompanyar-lo d'una zona d'acampada per descansar, i a la nit disfrutar de bona música i companyia. Que més es pot demanar?

Ja ho tenim tot preparat per disfrutar un any més del Punk al Bosc, no t'ho perdràs oi?

Afegeix-te a aquesta gran familia!

Com diria en Pep: Compartir és viure!

Ens veiem al bosc.

Salut!

A què destinarem les vostres aportacions

Es necessiten els diners per a cubrir part de les despeses derivades de muntar un festival gratuït, ja que en no cobrar entrada i no tenir patrocinadors, la inversió inicial de la que disposem és nul·la. Amb ells s'haurà de pagar lloguer d'un equip de só amb tècnics, assegurança de responsabilitat civil, seguretat, ambulància ...

Aquest es un festival sense ànim de lucre, la gent que l'organitzem i treballem per a que tot funcioni, no cobrem res per fer-ho. Si en resultès algún benefici en finalitzar el festival, invertirem els diners en pagar a les bandes participants i/o en la pròxima edició del festival.

Sobre les recompenses

El crowdfunding es un mètode per financiar un projecte mitjançant múltiples aportacions de persones interessades en ell. A canvi d'una aportació, el mecenes rep una recompensa, i entra a formar part del projecte. A major aportació, major recompensa. Si s'arriba a l'objectiu de diners que demanem, el projecte aconsegueix la financiació, als mecenes sel's cobra l'import i obtenen la seva recompensa. En el cas de que no arribem a l'objetiu mínim en el plaç previst, els diners no es cobren als mecenes, i no rebriem ni un euro de la campanya.

Si aconseguim el projecte,hi haurà 2 opcions per entregar les recompenses:

1- Que els mecenes s'ho vinguin a recollir al festival ells. A més de la recompensa els convidarem a una beguda (a excepció de la recompensa del bo d'ajut) i podràn disfrutar del festival i la companyia.

2- Enviar les recompenses per missatgeria, en un màxim de 15 dies un cop finalitzat el festival.

Si aconseguim assolir el projecte els mecenes ens hauran de dir quina de les 2 opcions prefereixen.

+ Info

Punk al Bosc

Si tens dubtes sobre el projecte, o com col·laborar d'alguna altre forma amb el festival, ens pots enviar un missatge aquí, al nostre Verkami, o a: [email protected]

Salut i Punk al Bosc!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Punkalbosc

    Punkalbosc
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola! Per aquest 2016 ja tenim el cartell tancat, pero si voleu ens podeu enviar l'info del vostre grup i enllaç on hi hagi alguna cosa per escoltar-vos a [email protected], així us podrem tenir en compte per pròximes edicions.

    Salut!

  • Jordi Lapsus Guitar

    Jordi Lapsus Guitar

    casi 8 años

    Hola, som un grup i estariem interessats en tocar, gracies.

#08 / Formularis enviats! / ¡Formularios enviados!

Estimats mecenes,

Ja us hem enviat els formularis per tal de poder-vos enviar les recompenses. Ara nomès cal que ens els torneu omplerts degudament. Es important que ompliu tots els camps per a que ho pogueu rebre sense problemes.

En cas de que ja hagueu recollit la recompensa al festival, no cal que ens torneu el formulari si no voleu, nomès us l'hem enviat per tal d'agilitzar la cosa en general ;P

Les recompenses s'enviarán a partir de la segona-tercera setmana d'agost. Si ens voleu dir qualsevol cosa en referencia a les recompenses, ho podeu apuntar a les observacions a sota de tot del formulari.

Per qualsevol altre cosa ens podeu enviar un correu a [email protected] o ens trobareu al nostre facebook.

Salut i Punk al Bosc!


Estimados mecenas,

Ya os hemos enviado los formularios para poderos enviar las recompensas. Ahora solo falta que nos los devolváis debidamente rellenados. Es importante que llenéis todos los campos para que lo podáis recibir sin problemas.

seguir llegint

#07 / Això ja s'ha acabat... / Esto ya se ha acabado...

Ei familia! Això ja s'ha acabat...

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible.

Als músics: Natband, The Smash, Malos Tragos, Bolson, Tubieja... us els recomanem a tots, son genials com a musics i com a persones! Porteu-los a tocar als vostres concerts o aneu-los a veure allà on toquin, perque s'ho mereixen!

Als super-voluntaris que traballen tant per a que tot estigui perfecte, casi 24 hores seguides donant-ho tot, impresionant!

A tots els asistents que han pujat durant els actes de tot el dia i la nit.

I també als nostres mecenes, que amb les seves aportacions han ajudat a fer possible el projecte d'aquest any.

Sense tots vosaltres això no haguès estat possible, sou mooooolt grans!

Ens veiem al Punk al Bosc 2017, no?

Salut i Punk Bosc!

Ben Anats.


¡Ei familia! Esto ya se ha acabado...

Muchas gracias a todos los que lo habéis hecho posible.

seguir llegint

#06 / COMO LLEGAR AL FESTI...

COMO LLEGAR AL FESTIVAL PUNK AL BOSC

Para llegar más rápido, tenéis que entrar por la entrada norte de Berga (es la tercera entrada al pueblo si venís desde Barcelona), antes de un túnel. Si cruzáis un túnel, os habeis pasado... Debeis ir siempre en dirección Rassos de Peguera y/o Santuari de Queralt (encontrareis carteles que lo indican), La Font Negra está a unos 6 Km. del pueblo de Berga. Si os coláis y entrais por las otras entradas de Berga tendréis que cruzar el pueblo (todo subida), siempre buscando la dirección hacia el Santuari de Queralt o Rassos de Peguera.

Aqui os dejamos un enlace a Google Maps con la ruta partiendo de la C-16 (la carretera por donde llegaréis a Berga):

maps.google.es/maps/ms?msid=217247117051797244932.0004c3041816a52574254&msa=0

Para los que no tengan coche, os informamos que hasta Berga no existe tren. Noooo!

Trendréis… seguir llegint

#05 / PROJECTE FINALITZAT I ACONSEGUIT!

Ja ha finalitzat el temps que teniem per assolir el nostre projecte Punk al Bosc 2016, i us volem comunicar que ha estat tot un èxit!

Vem demanar com a objectiu inicial 700€ i la campanya ha finalitzat amb 910€.

Volem donar les gràcies a tots els mecenes que heu confiat en nosaltres, sense vosaltres no s'haguès pogut fer el festival aquest any.

En breu ens posarem en contacte amb tots el que ho heu fet possible.

Moltes gràcies!!

Ens veiem dissabte vinent, dia 23 de juliol a La Font Negra (Berga, Bcn)

Salut i Punk al Bosc!


Ya ha finalizado el tiempo que teníamos para conseguir nuestro proyecto Punk al Bosc 2016, y os queremos comunicar que ha sido todo un éxito!

Pedimos como objetivo inicial 700€ y la campaña ha finalizado con 910€.

Queremos dar las gracias a todos los mecenas que habéis confiado en nosotros, sin vosotros no se hubiese podido celebrar el festival de este año.

En breve nos pondremos en contacto con todos los que lo habéis hecho posible.
¡Muchas gracias!

#04 / BOLSON AL PUNK AL BOSC 2016!

Aquest any al festival, també tindrem el plaer de tenir a BOLSON.

Que no, que no son hobbits, son músics, i bons! No els has sentit mai? Mira't el següent video, que val la penaaa!!

Els vols veure? Doncs vine el 23 de juliol aqui, al Punk al Bosc :D

Este año en el festival, también tendremos el placer de tener a BOLSON.

Que no , que no son hobbits, són músicos, ¡y buenos!¿No los has escuchado nunca? Mirate el siguiente video, ¡que vale la penaaa!

¿Los quieres ver? Pues vente el 23 de julio aquí, al Punk al Bosc :D

#03 / MALOS TRAGOS AL PUNK AL BOSC 2016!

La veu de l'experiència la donaràn aquest any MALOS TRAGOS, un gran grup de punk-rock amb una llarga trajectoria musical que ens fa molta il·lusió tenir al nostre escenari. Actuaràn al festival dintre la seva gira Hipsterland 2016.

T'ho perdràs?? Escoltal's al següent enllaç... o el dia 23 de juliol al Punk al Bosc! :D


La voz de la experiencia la darán este año MALOS TRAGOS, un gran grupo de punk-rock con una larga trayectoria musical que nos hace mucha ilusión tener en nuestro escenario. Actuarán en el festival dentro de su gira Hipsterland 2016.

¿Te lo perderás? Escuchalos en este enlace...o el dia 23 de julio en el Punk al Bosc!
:D

#02 / OBJECTIU ACONSEGUIT!!!! / ¡OBJETIVO CUMPLIDO!!!!

**Moltes gràcies a tots els que recolzeu el nostre projecte!

Avui hem arribat als 700€ inicials que demanàvem per poder fer el festival d'aquest any. Mil gràcies!**

En fer aquest projecte a Verkami, vem decidir no arriscar massa i demanar recolzament per a cobrir una part de les despeses que tenim obligatòriament pel fet de fer muntar un concert d'aquestes característiques.

Amb això ja gairebé podem pagar l'ambulància i l'assegurança de responsabilitat civil obligatoria. Beeeee!

Tot i així, per a tenir totes les despeses fixes cobertes encara hauriem d’apretar una mica més l’accelerador. Si aconseguissim cobrir-les totes, seria un gran pas endavant per al festival.

Cada aportació pot marcar la diferencia.

Encara queden 11 dies per finalitzar, que no pari familia!!

Tots som Punk al Bosc

Compartiu, feu difussió i sobretot, veniu el 23 de juliol al Punk al Bosc :D


**Muchas gracias a todos los que apoyáis nuestro proyecto!

seguir llegint

#01 / NATBAND al Punk al Bosc 2016

Al Punk al Bosc apostem cada any per un grup de la nostra comarca (el Berguedà), perque creiem en donar oportunitats, sobretot a la gent que comença amb il·lusió en el difícil món de la música.

Aquest any 2016 , NATBAND és el grup de la comarca pel que apostem i volem que escolteu.

Una bona dosi de rock'n'roll berguedà amb veu femenina, cosa poc habitual als grups de la comarca.

Si voleu saber més sobre aquest grup, entreu a la seva pagina NATBAND i per disfrutar-los ja sabeu...el 23 de juliol al Punk al Bosc! :D

Salut i Punk al Bosc!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies