❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

PÀTRIA 'La llegenda Otger Cataló i els 9 barons de la fama'

Una pel·lícula èpica popular catalana amb pinzellades fantàstiques que narra la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama, una història que amb orgull parla dels orígens de Catalunya. Dirigida per Joan Frank Charansonnet . Integrament rodada ,actualment es troba en fase de post-producció.

Patchouli films

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
295
Aportacions
15.470€
De 14.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Pàtria es una pel·lícula èpica popular catalana amb pinzellades fantàstiques que narra la llegenda d’Otger Cataló una història que (com indica el cognom del protagonista) parla dels propis orígens de Catalunya.

otger catalo armadura
otger catalo armadura

El film pretén refermar la identitat catalana des d’un punt de vista èpic, fent una mirada als orígens des d’una nova òptica. La pel·lícula va endavant i enrere entre els segles XV i VIII tot explicant el primer referent històric escrit sobre la llegenda d’Otger Cataló que fou transmesa oralment al monjo benedictí Pere Tomic l’any 1438 al Monestir de Sant Llorenç (Berguedà)

El rodatge del film dirigit per Joan Frank Charansonnet va finalitzar amb èxit el passat abril al Castell de Requesens després de dos intensos mesos de filmació al Berguedà, Solsonès i Alt Empordà.

paisatge
paisatge

El pressupost d’aquest film amb caires de gran producció comercial independent rodada amb càmeres d´última tecnologia 4K ha estat de 250.000 euros de capital privat finançat per la productora cinematogràfica Dejavu Films en co-producció amb Capaneida Films.

A data actual no ha rebut cap tipus de subvenció ni ajuda oficial però ha comptat amb la col·laboració logística de molts ajuntaments del Berguedà, Solsonès i l'Alt Empordà i de multitud de persones anònimes que han volgut aportar el seu "granet de sorra" perquè el nostre/vostre somni sigui una autèntica realitat.

otger i barons
otger i barons

Es per aquest motiu que iniciem aquesta campanya de micromecenatge demanant la col·laboració i el suport de la ciutadania i la base social catalana amb l'objectiu que Pàtria sigui un referent i un orgull de la nova forma de fer un cinema de qualitat que estigui arrelat als nostres valors, als nostres orígens identitaris i que a la vegada pugui ser un producte exportable a l'estranger.

Actors Principals

El repartiment de Pàtria està encapçalat per primeres figures de l’audiovisual català com Boris Ruiz, Miquel Sitjar, Miquel Gelabert, Àngels Bassas, Ali El Aziz, Joan Massotkleiner, Martí Peraferrer Vayreda i el propi director Joan Frank Charansonnet.







A què destinarem les vostres aportacions

El pressupost íntegre d'aquesta campanya ens ajudarà a continuar sufragant la costosa post-producció en 4K que requereix Pàtria i que actualment s'esta fent als estudis de Barcelona: All Films Juntos i Doblaje Digital.

Per tant es destinarà a les àrees d'imatge i so així com a la producció de la Banda Sonora Original i a la masterització, entalonatge, efectes visuals, animació, color...

Sobre les recompenses

Us hem preparat unes recompenses inoblidables per que us feu partícips directes de com, on i perquè s'ha rodat Pàtria.

Cada recompensa porta el nom d'alguns dels personatges de la nostra/vostra pel·lícula. A canvi del vostre suport econòmic podreu obtenir: CD de la B.S.O., el DVD oficial, assistir a la pre-estrena oficial del mes d´octubre, fer una visita guiada acompanyats del director i actors/ius pel castell de Requesens o dinar amb la família o els amics en un magnífic restaurant de l'Alt Empordà on tot l'equip de Pàtria ha passat grans moments.

Calendari previst

La pel·lícula està previst que el mes d'octubre obtingui copia final en DCP 4K. A finals d'aquest mes es realitzarà la pre-estrena. La previsió es que Pàtria sigui estrenada en sales comercials (Cinemes) durant els mesos de novembre - desembre del 2016. Les recompenses seran entregades per tant entre els mesos d' octubre i desembre del 2016.

otger vespre
otger vespre

Actors Secundaris:

Pol Cardona, Albert Riballó, Miquel Folch, Oscar Aragonès, Dani Bernabé, Susanna Plana, David Canals, Elena Codo, Carla Coll, Oriol Corriu, Laura Duran, Neus Garcia, Marta Jodar, Pau Llatjós, Alba Lòpez, Miriam Macias, Laura Martín, Montse Mas, Albert Padrós, Eva Pagerols, Andrea Pajares, Maria Pardo, Xavi Prat, Adrià Pujades, Jordi Reverté, Robert Rodriguez, Elena Antón, Elisabeth Aguilar , Carlos Serra, Carlos Taboada, Alex Van Wijhe, Teresa Villariezo, Jordi Bonet, Montse Ribadellas, Alain Chipot i Sebastián Montecinos.

Especialistes de lluita mitjaval: Fets Historics, Alma Cubrae i Aestus

Especialistes de caballs: Caballs de Trulls

Equip Tècnic:

Direcció: Joan Frank Charansonnet

Guió: Pau Gener i Joan Frank Charansonnet

Maquillatge i FX. Jessica Molano

Ajudant maquillatge: Judyth

Vestuari: Núria Batlló

Ajudant vestuari: Neus García

Montatge: Fernando Casas (All Films Juntos)

Efectes fx i animació: Isart Pellín (All Films Juntos)

Direcció de fotografia: Joan Babiloni

Cap elèctrics: Quico Answer

Música: Ricard Boya

Temes musicals sarrains de Pedro Burruezo y Maia

Post-producció so: Sergi García ( Doblaje Digital)

So directe: Xavi Buxó i Maria Chueca

Ajudants de direcció: Joan Vila jr. , Efren Casas i Rubén Vilchez

Direcció artística: Joan Vila, Jordi Bonet i Mario Rubio

Càmeres: Henry Menacho, Tito Baraldes, Francesc Badía

Foquista: Efren Casas

Tècnics : Jaia Answer, David Salguero

Cap de premsa: Joan Ramon Armadàs

Premsa Girona: Pau Roig

Post-producció Imatge: All Films Juntos

Post-producció So: Doblaje Digital

Drons: Aerial Produccions, Nebraska Produccions, GO-K Fly.

Amb el patrocini de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i d’A.C.M.A., S.L. (Accessorios Medio Ambiente), i el suport de l’Ajuntament de Bagà,

l’Ajuntament de Gironella, l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà,

l’Ajuntament de Navès, l’Oficina de Turisme del Solsonès, l'Ajuntament de Puig-Reig, l'Ajuntament de Vallcebre, l'Ajuntament de Saldes, l'Ajuntament de Viver i Serrateix, l'Ajuntament de Cantallops, Castell de Requesens (Conxita Esteve), Can Tomàs (Cantallops), Dolors (Masia Pujol), Grup de Teatre La Faia, Templers de Puig-Reig.



+ Info

Facebook Oficial Pàtria:
Twitter Dejavu Films:

Enllaços de premsa

Nació Berguedà, 26 de gener del 2016 | Aquí Berguedà, 27 de gener del 2016 | Nació Berguedà, 31 de gener del 2016 | Regió 7, 31 de gener del 2016 | La Vanguardia, 1 de febrer del 2016 | Nació Berguedà, 11 de febrer del 2016 | Regió 7, 11 de febrer del 2016 | La Vanguardia, 11 de febrer del 2016 | Regió 7, 12 de febrer del 2016 | Aquí Berguedà, 12 de febrer del 2016 | La Vanguardia, 15 de febrer del 2016 | Regió 7, 15 de febrer del 2016 | Setmanari Empordà, 23 de febrer del 2016 | Nació Digital, 28 de febrer del 2016 | TV Berguedà, 1 de març del 2016 | Nació Berguedà, 7 de març del 2016 | Vilaweb, 7 de març del 2016 | Acadèmia del Cinema Català, 21 de març del 2016 | La Vanguardia, 21 de març del 2016Ara Granollers, 23 de març del 2016 | Diari de Tarragona, 28 de març del 2016 | El Cinèfil, 14 d’abril del 2016Setmanari L’Empordà, 14 d’abril del 2016

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • mcollpalombi

    mcollpalombi

    casi 8 años

    Per favor, podrieu dir-me si penseu possar subtitols en angles a la pelicula. Per mi es molt important perque es una eina pels estudiants que aprenen la nostra llengua.

    Gracies

  • Patchouli films

    Patchouli films
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola Yunamond, hem pres nota de la teva demanda i si et fixes hem afegit una recompensa amb el que demanes: blu-ray més BSO, a banda de sortir als títols de crèdit com agraiments.

    Esperem que sigui del teu gust i moltes gràcies per la teva aportació.

  • yunamond

    yunamond

    casi 8 años

    Hola! No hi ha disponible la edició en blu-ray? És una llàstima que amb la qualitat que té el film no estigui disponible. Un pack amb blu-ray i bso m'agradaria molt. Gràcies i enhorabona pel projecte!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies