❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Llibre de Fotografia - RETRATS D'ARREU

Edició d'un llibre de retrats fotogràfics que amb el títol de RETRATS D'ARREU constitueix una recopilació de molts anys darrera la càmera.

Josep M.Cortina

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
74
Aportacions
4.100€
De 3.800€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

El Projecte: "RETRATS D'ARREU"

Fa molts anys que faig fotografies de retrat, especialment en els meus viatges al voltant del món. Ara he volgut fer una selecció de les que més m'agraden i publicar-les en forma de llibre, en un suport de paper que rescati les persones fotografiades de l'àmbit dels monitors i les pantalles. Hi trobareu retrats de gent de continents i països molt diversos: Líbia, Mali. Benin, Ghana, Marroc,Índia, Indonèsia, Birmània, Etiòpia,Vietnam, Perú, Cuba o Estats Units, entre d'altres.I també, és clar, gent de casa nostra

Alhora es vol també amb aquest projecte col·laborar amb les activitats de l'ONG "Ecos de Mali", com una forma de retornar el regal que em varen fer aquells a qui vaig poder fotografiar.

Contingut del llibre

El llibre, editat per The Folio Club, té un format de 23x23cm i una extensió d'unes 180 pàgines en paper fotogràfic d'alta qualitat.

. En el seu capítol inicial recull una sèrie de reflexions teóriques i experiències personals sobre el món del retrat. Aquesta és una de les especialitats fonamentals de la fotografia en la que el fotògraf no és l'únic protagonista perquè treballa amb la participació d'altres essers humans amb els que ha d'establir relacions de complicitat.

. Les fotografies s'agrupen en varies Seccions: Canalla, Adults, Gent gran, Parelles, Mercats, Espectacle i Retrats robats. La majoria de les fotografies han estat fetes en països llunyans i per tant retraten persones de fesomies i ètnies molt diverses. La quasi totalitat són imatges en color i en un format gran, d'una fotografia per pàgina.

. Finalment en un darrer capítol es recullen algunes recomanacions i consells de caràcter pràctic que poden ser d'utilitat pels aficionats a la fotografia que vulguin dedicar-se a l'apassionant feina del retrat.





Col·laboració amb l'ONG Ecos de Mali

El projecte del llibre té també la finalitat de compensar d'alguna manera a les persones fotografiades que em varen deixar entrar en la seva intimitat i permetre desinteressadament que les fotografiés Per això destinarem l'escreix que es produeixi entre els costos d'edició i distribució dels llibres i la quantitat que es recaudi a finançar projectes de l'ONG Ecos de Mali, que està portant a terme en l'àmbit de la promoció econòmica i cultural en aquell pais. Així, els mecenes del projecte contribuiran també de forma directa a una causa solidària.

Trobareu informació molt detallada de les seves activitats a la seva pàgina web
Ecos de Mali

Però esmentarem com a les més significatives les següents:

. Regadiu: La posta en marxa al poblat de Boidié d'un parc agrari de regadiu de 15.000 m2 on treballen 500 dones. (Ha comprès els treballs de perforació del pou, construcció del dipòsit d'aigües, instal·lació de plaques solars, reparcel·lació dels terrenys, etc)

. Educació: Edificació d'una escola al poblat Kanso que es posarà en marxa al proper curs 2017 i evitarà que els nens hagin de recorrer més de 10 km per arribar al centre escolar més proper.

Els incentius

Els mecenes que contribueixin al finançament de projecte poden triar la seva aportació que desitgin.

Fonamentalment el premi és un llibre de RETRATS D'ARREU (o més d'un si el volen regalar alguna altre aprofitant que aviat és Sant Jordi).

Cada llibre anirà acompanyat d'una bossa confeccionada a Mali, que els permetrà compartir els projectes de la organització.

Es pot triar entre recollir-los en mà el dia de l'acte de presentació del llibre o rebre'ls a casa per correu.

També es pot optar per l'opció addicional d'assistir a una Master Class amb l'autor del llibre amb un nombre màxim d'assistents de quatre persones.

Està prevista també la celebració d'un acte de presentació i entrega dels llibres al que estan convidats tots els mecenes i que s'anunciarà oportunament.

+ Info

Web: 'Prova i Error'

Facebook 'Prova i Error'

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#06 / Presentació del llibre

Ja tenim el llibre!

Us recordo que el proper dissabte dia 18 de juny a les 12 del migdia presentarem el llibre RETRATS D’ARREU. L’acte es farà a la Llibreria Altair a la Gran Via num 616 (entre Rambla de Catalunya i el carrer Balmes)

Presentarà l’acte el bon amic l’Abert Padrol, llibreter, editor i gran viatger. En acabar prendrem plegats un vermutet.

Hi podreu recollir el vostre exemplar, excepte que hagueu demanat rebre’l per correu. Si no podeu venir, teniu 15 dies per passar a recollir-lo a la mateixa Altair.

Fins dissabte!

Josep Maria

#05 / Convocatòria de la presentació de RETRATS D'ARREU el 18 de Juny

Benvolguts amics,

Com ja us haurà comunicat Verkami, la fase de promoció del projecte del llibre RETRATS D'ARREU ha acabat amb èxit gràcies a la vostra generosa col•laboració. Moltes gràcies a tots.

Ja tenim la maqueta llesta i ara, un cop conegut el tiratge, posem en marxa el procés d'impressió, i a mitjans de juny el llibre i les bosses d'Ecos de Mali que l'acompanyaran estaran ja disponibles.

L'acte de presentació del llibre es celebrarà a la Llibreria ALTAIR (Gran Via, 616), el proper dissabte 18 de juny, a les 12 del migdia, acte al que evidentment esteu tots convidats.

A aquells de vosaltres que heu optat per rebre el llibre al vostre domicili us el farem arribar per correu.

Els altres, el podeu recollir el dia de la presentació o qualsevol altre dia, durant la setmana següent, a la recepció de la llibreria on estarà dipositat al vostre nom. Si algú prefereix que li entregui en mà un altre dia, que m’envií un correu i ens posarem d'acord.

seguir llegint

#04 / Hem acabat amb èxit el projecte de RETRATS D'ARREU!

Benvolguts amics,

Com ja us haurà comunicat Verkami la fase de promoció del projecte del llibre RETRATS D'ARREU ha acabat amb èxit gràcies a la vostra generosa col·laboració.Moltes gràcies a tots.

Ara, un cop conegut el tiratge posarem en marxa el procés d'impressió i espero que a mitjans de juny el llibre i les bosses d'Ecos de Mali que l'acompanyaran estiguin llestes per distribuir.

En principi està previst fer una presentació a la llibreria ALTAIR el proper 18 de juny a la que evidentment esteu tots convidats i de lla que ja confirmarem la data i hora

A aquells de vosaltres que heu optat per rebre el llibre al vostre domicili us el farem arribar per correu.

Els altres el podeu recollir el dia de la presentació o qualsevol altre dia després a la recepció de la llibreria on estarà dipositat al vostre nom. Si algú prefereix que li entregui en ma una altre dia que m'envii un correu i ens posarem d'acord.

Moltes gàcies a tots novament i esper que el llibre us agradi.

seguir llegint

#03 / Ja hem arribat!

Gràcies a les vostres aportacions hem arribat a l'objectiu que ens haviem fixat i podrem tirar endavant l'edició dels RETRATS D'ARREU.

Les noves aportacions que puguin arribar a partir d'ara contribuiran a fer major el tiratge i per tant a obtenir una mica més de recursos pels projectes d'ECOS DE MALI.

Novament moltes gràcies a tots pel vostre interès i col·laboració.

Josep Maria

#02 / El pas de l'equador.

Avui, després dels primers vint dies hem creuat el pas de l’equador de la campanya de RETRATS D’ARREU . Moltes gràcies a tots els mecenes que fins avui heu contribuït a aquesta bona marxa perquè estem ja a prop d’aconseguir l’objectiu. I si el superem molt millor perquè serà en benefici d’Ecos de Mali i el seus projectes. Si teniu amics o coneguts a qui els pugui interessar col·laborar-hi no dubteu en informar-los. Gràcies novament a tots.

Josep Maria

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies