❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

CD JORDI TORRENS & ESTEVE MOLERO

Ho hem aconseguit! GRÀCIES. 85 mecenes, en 30 dies. Sigues micromecenes i ajuda'ns a arribar als 4000€. Ho invertirem tot en millorar el projecte! Si ho aconseguim, un regal extra per a tots!

Esteve Molero

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
119
Aportacions
4.315€
De 3.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

ARRIBEM ALS 4000€?

Això ja ho tenim! Però aconseguirem arribar als 4.000 €?

Invertirem la diferència, tota, en millorar l'edició (packaging) del CD.

I si ho aconseguim: un regal extra per a tots els mecenes, a triar entre aquests*:

VOLEM CREAR UN RACÓ DE CALMA

En Jordi Torrens i l'Esteve Molero ens vam conèixer fa molts anys en una escola de música on en Jordi era professor d'harmonia moderna i l'Esteve alumne. Aleshores ja ens vam caure bé.

Al cap de 20 anys ens hem tornat a trobar, i hem decidit enregistrar un CD plegats: una selecció de melodies de Jordi Torrens (escrites durant anys i anys mentre recorria el món fent gires musicals) i arranjades per Esteve Molero (que després d'estudiar amb en Jordi va llicenciar-se en Composició i Arranjaments de Jazz a Rotterdam).

I per fer-ho necessitem la vostra ajuda, ja que, com a músics autèntics que som, tenim idees, inspiració, capacitat de treball... però pocs diners! A canvi us oferim una sèrie de recompenses fetes amb il·lusió, la de compartir allò que tant estimem: la música.

La guitarra i el trombó seran els instruments solistes de l'enregistrament, però amb l'acompanyament d'un quartet jazzístic de luxe: amb el pianista Òscar Ferret, el contrabaixista Jordi Mestres, el baterista Pinyu Martí i el percussionista Enric Canada. A més, tindrem alguns artistes convidats!

Ja hem tocat junts alguna vegada, fins i tot hem gravat el CD Premature memories plegats. Hi ha molt bona energia entre nosaltres: respecte musical i bones maneres, ingredients bàsics perquè les improvisacions flueixin.

Escolteu-ne aquí un tema, gravat pel nostre tècnic i amic David Casamitjana, que serà també l'enginyer de so del nou CD:

A què destinarem les aportacions?

Utilitzarem els diners aconseguits per:

Enregistrament i masterització: 1.000 €

Edició discogràfica: 1.000 €

Honoraris músics: 800 €

Atencions artistes convidats: 200 €

Producció: 200 €

Despeses gestió + enviaments + imprevistos: 300 €

Si aconseguim superar la xifra de 3.500€, utilitzarem els diners extres per fer una edició discogràfica més sofisticada (digipack) i per augmentar els honoraris dels professionals implicats, que els han ajustat al màxim per nosaltres.

Sobre les recompenses

Les recompenses als mecenes les farem efectives a partir del llançament del nou CD (previst pel setembre de 2016), en els concerts de presentació que ja estem organitzant per Catalunya.

Aquest mètode ens permet estalviar diners en enviaments, i invertir-los en necessitats artístiques. Tot i així, aquelles persones que no puguin assistir a cap dels concerts, els enviarem les recompenses amb molt de gust.

La primera sessió de gravació serà el 10 d'abril, a Vilafranca del Penedès. Tingueu-ho en compte perquè una de les recompenses és venir a passar aquell dia amb nosaltres i el nostre equip.

  • Els mecenes dels packs Sol Molero Torrens i Si Sostingut tenen prioritat per demanar el CD "Opus one" de la Transpenedès Jazz Orquestra, ja que hi ha unitats limitades.

*Als mecenes del pack Do menor se'ls enviarà el CD de regal contra reemborsament.

+ Info

estevemolero.com
facebook projecte

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies