❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

6º Festival Cabanyal Íntim: “El Porvenir"

Cabanyal Íntim és un projecte social i cultural, organitzat per Francachela Teatre en col·laboració amb Salvem el Cabanyal, que porta anualment les arts escèniques d'avantguarda a l'interior de les cases del barri.

cabanyalintim

Un projecte de

Creat a

0
segons
120
Aportacions
3.340€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

6ª edició Festival Cabanyal Íntim: “L’Avenir”

Art en viu a l’interior de les cases del barri

Del 5 al 15 de maig de 2016 en València

TEATRE DE RESISTÈNCIA

El Festival Cabanyal Íntim és un projecte social i cultural, organitzat per Francachela Teatre amb la col·laboració de la plataforma cívica Salvem el Cabanyal, pioner en la Comunitat Valenciana en portar les arts escèniques d'avantguarda a la intimitat de les cases de l’històric barri del Cabanyal. Antic barri de pescadors que, fins fa uns mesos, estava amenaçat de demolició per l’especulació urbanística municipal, amb el consegüent espoli, marginació i degradació del barri mariner.

Teatre de resistència, en totes les seues varietats, per dinamitzar, reavivar i rehabilitar un barri a través de la creació i recerca escènica emergent que es realitza a la ciutat, i potenciar així un diàleg entre la cultura teatral i la idiosincràsia d'un barri, la seua història i els seus habitants.

TRAVESSIA ESCÈNICA

El Festival traça anualment pel barri una travessia escènica durant dos caps de setmana consecutius amb espectacles íntims, experimentals i contemporanis per a tots els públics que aborden el fet teatral des de les seues múltiples variants. El teatre, la dansa, el circ, la música en directe, el cabaret underground, el mim, la performance, el vídeo art o la poesia dramatitzada s'instal·len així en dormitoris, salons, cuines i terrasses de les llars del Cabanyal.

Una ruta de teatre a domicili articulada en una vintena de peces d'art en viu, que combina les de petit format i durada amb altres més llargues i de gran format, creades totes ex profeso en funció del lema plantejat en cada edició. Muntatges atrevits i emergents que s'allunyen de les fórmules i llenguatges convencionals i que es representen en la intimitat dels habitatges del barri diverses vegades al dia durant la durada del festival. Espais íntims i domèstics, cedits de forma altruista pels seus propietaris o inquilins, que es transformen per uns dies en escenaris que acullen l'estrena absoluta de les propostes més innovadores.

Al costat de la programació oficial, el Festival ofereix als espectadors una sèrie d'activitats paral·leles gratuïtes com a tallers de teatre, presentacions de llibres, debats o espais per a la reflexió escènica i social.

PRÒXIMA ESTACIÓ: “L'AVENIR”

La 6a edició del Festival Cabanyal Íntim s'articula enguany sota el lema “L'avenir”. Aqueix lloc més enllà de les hores en el qual tot és possible i pel qual transitaran prop d'una vintena de muntatges multidisciplinaris que configuren la programació d'enguany i que ens sorprendran amb les seues diferents visions i llenguatges escènics.

NOVES VIVÈNCIES ESCÈNIQUES

Cabanyal Íntim està dissenyat per a espectadors inquiets i curiosos de totes les edats –bebès, xiquets, joves i adults- amb ganes de viure noves experiències escèniques, recolzar la rehabilitació del Cabanyal i la cultura emergent que es desenvolupa en la ciutat.

EQUIP DEL FESTIVAL

L'equip humà del Cabanyal Íntim està format per professionals de diversos àmbits culturals. Ells, al costat del suport altruista d'un grup incondicional de col·laboradors, creadors, veïns del barri i voluntaris, fan possible aquesta aventura.

Directors artístics: Isabel Caballero i Jacobo Roger

Taquilles i administració: Sara Sevilla

Premsa i Comunicació: Marta Borcha

Producció: Esther Melo

FORMA PART DEL NOSTRE PROJECTE

Des dels seus inicis, l'autogestió i l'altruisme han estat el model de finançament del Cabanyal Íntim. Un festival que va apostar en el seu moment per la cultura al marge del poder i les seves deficitàries polítiques culturals. Des de la seua 2a edició, el Festival ha apostat per la fórmula de co-finançament del micromecenatge, amb la qual ha cobert, gràcies a les aportacions econòmiques dels mecenes, les despeses mínimes de la producció del mateix. Un model pel qual ha seguit apostant, al costat de la fórmula del patrocini i la sol·licitud de subvencions públiques, en les següents edicions.

En la seua 6a edició, Cabanyal Íntim segueix apostant pel micromecenatge com a part essencial i necessària per poder garantir el desenvolupament del Festival. Per això, et demanem la teva complicitat i et convidem al fet que participis i que formis part d'aquest projecte. Amb el teu suport contribueixes a potenciar una cultura a favor dels valors socials i impulsar i recolzar la producció escènica emergent, maltractada i injuriada des de fa massa temps pels poders públics amb polítiques de gestió estèrils.

Gràcies per la teva implicació i compromís, junts seguim construint el present!

RECOMPENSES

Las recompensas se entregarán durante el festival. Aquellxs mecenas que no puedan venir a recogerlas del 5 al 15 de mayo de 2016, se les mandará por correo postal una vez acabado el festival.

Els patrocinadors
Quiromasajista Sandra Mansón
Restaurante Ca la Mar
Cineasta Samuel Sebastian
Bodega Casa Montaña
B&B El Cabanyal
Escuela OFF

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies