❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Temps de reminyoles

"Temps de reminyoles" és una magrana de narracions, poemes i il·lustracions, amb la qual una cinquantena d'autors i autores volen retre homenatge al camp eivissenc i a Can Toni d'en Jaume Negre, la finca que l'organització ecologista GEN-GOB Eivissa té en custòdia des de l'any 2011.

GEN-GOB Eivissa

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
72
Aportacions
2.377€
De 2.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Per què Temps de reminyoles?

Temps de reminyoles és un recull d'escrits ben singular per les seues característiques atès que, a més de retre un merescut homenatge al nostre entorn natural, compta amb la participació d'un elevat nombre d'escriptors i il·lustradors eivissencs o relacionats amb l'illa.

Arbres de terra seca, races autòctones, tradicions o elements etnogràfics, han estat fruit d'inspiració d'autors reconeguts com:

Nora Albert, Cristina Amanda Tur (CAT), Carlos Juan Berastegui- Sampedro (Cebel), Francesc Bodí, Iolanda Bonet, Joan Cardona (Joan des Pou), Neus Cardona, Ben Clark , Antonio Colinas, Carles Fabregat, Lluís Ferrer Ferrer, Tono Fornes, Júlio Herranz, Bernat Joan, Antoni Manonelles, Antoni Marí, Josep Marí, Vicent Marí, Vicent Marí (Palermet), Carme Planells, Gerard Quintana, Bartomeu Ribes, Mario Riera, Meritxell Rius, Pau Sarradell, Emma Segura, Jordi Serapio, Esther Serra, Jean Serra, Rafel Serra, Marià Torres, Fanny Tur, Agnès Vidal i Vicedo.

Il·lustradors: Cati Artigues, August Banegas, Rita Bretones, Diana Bustamante, Miguel Ángel García, Josep M. Garí, Guillermo Gil, Caroline Goffinet, Ana Jakimow, Irene Jaumà, Marga Juan, Maria Manonelles, Josep Marí, Vicent Marí (Palermet), Paloma Miguel, Ana Pérez Cembranos, Cristina Requena, Romanie Sánchez, Jean Serra, Mario Stafforini...

Per tot plegat, hem pensat a demanar la complicitat dels mecenes per portar Can Toni d'en Jaume Negre, i el camp eivissenc en general, a la literatura.

Quina edició estam preparant?

La idea és editar 350 exemplars del llibre, el qual tindrà una extensió aproximada de 80 pàgines.

Què és Can Toni d'en Jaume Negre?

La finca ecològica que l'entitat ecologista GEN-GOB Eivissa té en custòdia per 25 anys, després de signar un acord amb els seus propietaris amb la intenció de recuperar els usos tradicionals de la finca i alguns dels seus elements etnogràfics.

Les línies de treball del projecte estan estructurades sobre tres pilars:

  • El foment de la biodiversitat

  • L'agricultura ecològica i les bones pràctiques ambientals, amb prioritat a la feina amb les races autòctones i les varietats locals

  • L'educació ambiental i la formació professional.

A què destinarem les aportacions?

A cobrir les despeses d'edició, en primer terme, i a compensar la gent que hi participa, amb un exemplar per a cadascú (50 artistes) i als mecenes col·laboradors (amb exemplars de la publicació, samarretes, torrada).

Els beneficis que s'obtinguin es destinaran a la restauració urgent d'elements tals com la casa del carro, que amenaça ruïna.

Què passa si ens passam?

Si superam els 2.000 euros podrem adoptar un fameliar, perquè tindrem material per fer feina i més feina, i anar recuperant, poc a poc, el potencial que va tenir Can Toni d'en Jaume Negre fa cinquanta anys.

Calendari previst

La publicació està prevista per la Diada de Sant Jordi.

La primera presentació del llibre es farà al llarg del mes d'abril, quan els mecenes rebran les seues recompenses.

Posteriorment, es farà una torrada a la finca en una jornada plena de sorpreses.

Voleu saber-ne més?:

cantonidenjaumenegre.blogspot.com
gengob.org
Facebook GEN-GOB Eivissa
Twitter GEN-GOB Eivissa

A baix, mostra de la feina que s'ha portat a terme en els darrers cinc anys. Ara, amb la teua ajuda continuarem avançant.

Per a qualsevol dubte:

Ens podeu enviar un correu a l'adreça: [email protected]

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • GEN-GOB Eivissa

    GEN-GOB Eivissa
    Autor/a

    más de 7 años

    Sí, en teniu disponibles a S'Hortet Verd, a Sant Jordi. Gràcies a tu!

  • vicent

    vicent

    más de 7 años

    es possible comprar sa samarreta de sa sargantana que crec acompanya es llibre temps de reminyoles?? gracies

  • GEN-GOB Eivissa

    GEN-GOB Eivissa
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola, Carme.

    Per fer qualsevol aportació, simplement cal estar registrat a Verkami. Si el correu electrònic està a nom teu, doncs ens posarem en contacte amb tu per acordar el lliurament de la recompensa.

  • Carme

    Carme

    8 años

    Mon pare vol participar en el verkami del llibre, però no té correu electrònic ni res de tot això, com ho pot fer? Amb el meu correu electrònic va bé?

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies