❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Inch'Allah Mustapha

Història del viatge que realitza un nen de 14 anys que viu en una petita comunitat a les muntanyes de l'Atles al Marroc. En aquest documental descobrirem com i perquè viatja a la ciutat de Barcelona. També veurem el que sent en comparar dos mons tan antagònics entre si.

Joel López

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
80
Aportacions
3.005€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

La regió de l'Atles Mitjà al Marroc és una zona remota i muntanyosa amb un alt índex de discapacitats físics i psíquics a causa de la pràctica de l'endogàmia, a problemes perí-natals i a la inaccessibilitat al sistema de salut pel context geogràfic, ètnic i econòmic.

Nousol ONG fa tres anys que treballa amb el col·lectiu de discapacitats de l'Atles intentant pal·liar les seves necessitats sanitàries. El problema que la majoria viuen en llocs remots i l'hospital queda a més de 200 km per una carretera en molt males condicions. La població d'aquesta zona viu en petites comunitats disseminades per les muntanyes. Viuen sense electricitat, aigua i sense cap tecnologia. Són auto suficients i aconsegueixen els pocs diners que necessiten dels excedents agrícoles. Haurien de ser una comunitat model a seguir en un món on el malbaratament il·limitat està destruint el planeta. Però el sistema actual no és sensible a les minories que viuen fora del capitalisme.

I menys sensible és el sistema sanitari actual que s'ha convertit en el primer negoci mundial.

Inch'Allah Mustapha és un documental sobre el viatge d'en Mustapha Outer, un nen de 14 anys discapacitat que viu enmig de les muntanyes de l'Atles, a Barcelona. A través de les seves reflexions, comparant Barcelona amb l'Atles abordarem d'una manera sensible i subtil totes les problemàtiques que hem comentat.

A què destinem les vostres aportacions

Les vostres aportacions serviran per acabar de rodar escenes de recursos que ens falten i per a la post-producció i edició professional del so i la imatge. Si aconseguim superar els 3.000 € serà donat íntegrament a Nousol ONG per al programa d'atenció mèdica i inclusió social de discapacitats físics i psíquics de l'Atles.

Fitxa tècnica del projecte

Protagonistes: Mustapha Outer, Said Outer

Guió i direcció: Joel López photographer, Josep Sarquella Juncà y Lorena Martí Camps

Director de fotografia: Joel López photographer

Càmera: Joel López photographer y Josep Sarquella Juncà

Música original: Josep Sarquella Juncà

Comunicació: Lorena Martí Camps

Producció: Joel López photographer y Lorena Martí Camps

Disseny: Fernando López

Sobre les recompenses

Es donaran les recompenses entre primavera i estiu del 2016.

Calendari previst

Està prevista la finalització del documental per Març de 2016. Es pretén estrenar-a l'abril o maig de 2016 a Catalunya i a l'agost 2016 al Marroc.

Però per poder complir aquest calendari NECESSITEM LA TEVA AJUDA !!!

+ Info

NouSol ONG
Projecte Aghbala
Facebook

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Joel López

    Joel López
    Autor/a

    más de 8 años

    Muchas gracias amig@. Sabemos que nuestro proyecto es conocido por algun asesor del rei pero no te podemos asegurar que el rei acabe viendo el documental.

    Como dicen en esa tierra: Inch'Allah!

  • maria

    maria

    más de 8 años

    Quiero agradecer el trabajo de todos los que hicieron posible que salga aluz la historia, mi pregunta es un pais como Moroco con un Rey es posible que el video llegue hasta el? gracias

#05 / Documental Inch'Allah Mustapha Terminado

Saludos compañeros/as,

Estamos muy contentos de por fin compartir con vosotros el documental Inch'Allah Mustapha. Nos hemos retrasado unos meses por falta de financiación.

Hemos enviado ya todos los regalos a todos/as los/las mecenas.

Muchas gracias por ayudarnos hacer realidad este proyecto. El principio de un gran proyecto: Película Documental, Otras Vidas, historia de un niño/a discapacitado/a, una por cada continente.

Joel López

Co-Director

#04 / Documental Inch'Allah Mustapha

Saludos Mecenas,

Os queremos informar como avanza el Documental Inch'Allah Mustapha. Explicaros que el Documental Inch'Allah Mustapha forma parte de una película Documental de 5 historias de niños discapacitados, uno de cada continente. Ya estamos trabajando en la tercera y cuarta historia, en Oceanía y Europa.

NouSol es una ONG sin ánimo de lucro y nuestra finalidad es crear, impulsar y apoyar proyectos socio educativos locales para el desarrollo personal y comunitario de colectivos en situación de vulnerabilidad, marginación o exclusión social.

Esta película documental pretende ser una herramienta de sensibilización respecto a los niños que sufren alguna discapacidad y que usaremos para crear mesas de debate y exposiciones en diferentes lugares. También haremos proyecciones en escuelas, centros cívicos etc.

El equipo que trabajo es… seguir llegint

#03 / Documental Inch'Allah Mustapha

Saludos Mecenas,

Actualmente estamos trabajando en la edición profesional del sonido. Nuestro sonidista, Martin Styblo está haciendo las mezclas del sonido en Praga, ciudad donde reside.

Como veis vamos con un poco de retraso, nos ha costado mucho tiempo la edición de la imagen ya que teníamos casi un año de rodaje.

En cuanto Martín acabe la edición del sonido ya solo quedará los últimos retoques de color.

Nos gustaría poder presentarlo en el pueblo de Aghbala, Marruecos, en Setiembre. Lo presentaremos en la Casa de los jóvenes de Aghbala con sus protagonistas e invitaremos a todos los niños del pueblo y a sus autoridades.

Os mantendremos informados.

Explicaros que el Documental Inch'Allah Mustapha forma parte de una película Documental de 5 historias de niños discapacitados, uno por cada continente. Ya estamos trabajando en la segunda historia, Sormila sus amigos rodada en Nepal!

#02 / QUEDEN 5 DIES!! NO ET QUEDIS SENSE DOCUMENTAL!!!

/////////////////////////////////////////////////// CATALÀ ////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Han passat 35 dies d'encà que vam llançar aquesta campanya i ja som 57 Mecenes, els quals tindrem en propietat el documental audiovisual Inch'Allah Mustapha

Si per aquestes festes no saps que regalar, doncs regala un Documental Audiovisual Social. Per un aniversari, per reis, perquè vols fer un regal per que si! Un regal original i solidari!!

Perquè comprant-lo gaudiràs d'una bonica historia i veuràs com viu la comunitat Amazigh (Berbers) a les muntanyes de l'Atles.

Perquè podràs sentir el documental íntegrament en la llengua Tamazigh, una variant de l'Amazigh i que només és parla en aquesta zona.

seguir llegint

#01 / Empieza la Campaña de Crowdfoundig del Documental Audiovisual

Hola amig@s, gracias por ayudarnos a hacer posible el documental Inch'Allah Mustapha

Desde hace 4 años NouSol ONG estamos intentando ayudar al colectivo de discapacitados de las montañas del Atlas. No es una tarea fácil ya que tenemos absolutamente todas las adversidades posibles habidas y por haber. Aún y así no hemos querido hacer un documental para enseñar todas las miserias. Al revés, es una historia divertida en que os propondremos muchos temas para que os hagáis muchas preguntas.

Si podéis amig@s colaborar aunque sea con 1€ y sobretodo hacer difusión!!!

Entre todos lo haremos posible!!!!!

Aquí os dejamos una foto del ámbito socio sanitario del proyecto Aghbala con una de nuestras usuarias!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies