❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Batallar / Batallem 2.0 Llibre de Vida

Batallar / Batallem vol fer memòria col·lectiva amb un llibre editat per Formo.org amb tot el que desborda la pròpia exposició. La vida curulla de les intervencions, fanzines, materials i samarretes. Seguim batallant!

Batallar / Batallem

Un projecte de

Creat a

0
segons
54
Aportacions
1.307€
De 1.250€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Batallar / Batallem. Cultura comuna i resistència va ser una exposició entre juny i octubre a la ciutat de València. Es van posar a la feina: Llorenç Barber, Rafa Tormo, Orxata Sound System, Niño de Elche, ESOC, Yolanda Benalba, Y lo que se expande, Marquet Sempere, Anna Recasens, Fusa Activa, Santiago López Petit, Xaranga Caramelo, María Arnal, Antonio Méndez Rubio, Compis de Tenderete, Pepe Ruiz, Rafel Arnal, Monsterrat Palacios, Sènior i el Cor brutal, Santiago Fernández, Mar Reykjavik, Anaïs Florin, Josep Cases, Salomé Rodríguez, i moltes més cares somrients.

Per a què?

A partir de la comunitat que es va crear volem seguir treballant una sèrie de materials editorials que recollixquen tot el que va quedar desbordat en el projecte institucional incial. La idea és publicar un catàleg de fotos i text dels esdeveniments que es van realitzar, així com una sèrie de materials més objectuals que serveixin per recuperar viva la memòria d'aquesta recent exposició participativa on es va barrejar la vida popular, amb la música, el pensament i l'art amb més de 2000 visitants!

A què destinarem el money

L'objectiu únic és imprimir un llibre que reculli la memòria viscuda durant els mesos en els quals es va mantenir oberta la fractura de Batallar / Batallem. Tant les intervencions, la paella, les festes, les performances com els tallers de dibuix i les visites que vam tenir durant Batalla Tu!

Els diners ha estat calculats per ajustar-se als costos d'impressió, maquetació i enviament. Per poder recompensar a les persones que ens ajudin a construir els materials. Si passem el mínim es farà una festa de presentació per a totes les amigues!

Sobre les recompenses

El llibre serà editat per l'equip de treball de Batallar/ Batallem. El disseny i la maquetació serà de l'estudi de disseny editorial http://www.formo.org/ amb fotografies de Enric de gràcia*.

Les samarretes seran impreses en el taller valencià i rebel de La miliciana Serigrafia. Talles S-M-L-XL, model unisex.

Tindrem també un meravellós fanzine a color dels tallers oberts de dibuix, amb el més cañero de la societat il·lustradora de València city.

Edició Cartonera del Llibre de Vida de Batallar / Batallem amb el col·lectiu Pensaré a partir de cartró reciclat, fet a mà!

Les caixes Fluxus, una reunió eclèctica de materials de la expo amb moltes sorpreses! I una col·laboració especial en forma de poster de CAVAL

Paella política deliciosa elaborada pels xefs de Batallar! juntament amb un pack exlcusiu de materials!

Calendari previst

Les recompenses podrien lliurar-se aproximadament 15 dies després de la finalització de la campanya. A la fi del mes de juny. La producció està ja en fase iniciada de disseny, tant els materials tèxtils com els editorials.

+ Info

Introdueix un parell d'enllaços rellevants per a la campanya (Facebook, Twitter, lloc web…) en el format següent:

Escribenos a [email protected]
Aquí podràs veure desenes de vídeos de què va passar a Batallar / Batallem i algunes entrevistes exclusives amb Llorenç Barber, Rafa Tormo i sobre Orxata Sound system
Siguenos per Facebook

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#04 / Batallar/Batallem Party 2.0 + Presentació Catàleg

[Val]

Bon dia,

ja tenim data. Ja tenim cartell. Hui hem enviat el catàleg a imprempta. El proper 7 de juliol (2017) farem una festa/presentació del nou catàleg. Hem escollit La Internacional Teatral (C/ Uruguay, 69. 46007. València) per a fer l'esdeveniment. Vindran els i les artistes Toni de l'Hostal + Mi# i Leo Goicoechea. Començarem a les 20:30 h. Podreu recollir les vostres recompenses allà. Les que no pogau vindre, poseu-vos en contacte amb nosaltres i intentarem arreglar-ho d'alguna manera.

Equip Batallar.

[Esp]

Buenos días,

ya tenemos fecha. Ya tenemos cartel. Hoy hemos enviado el catálogo a imprenta. El próximo 7 de julio (2017) haremos una fiesta/presentación del nuevo catálogo en La Internacional Teatral (C/ Uruguay, 69. 46007. València) a las 20:30 h. Además, concierto de Toni de l'Hostal + Mi# y Leo Goicoechea!! Las personas que no podáis venir, poneros en contacto con nosotrxs e intentaremos arreglarlo.

Equip Batallar.

esdeveniment Facebook

Party 2.0
Party 2.0

#03 / Samarretes/Camisetas

[Val]

Bona vesprada,

ens posem en contacte per informar de l'estat del projecte: Tenim els fanzines impresos, les samarretes serigrafiades i intervingudes per La Miliciana, i la selecció de les fotografies pel nou catàleg i gran part de l'edició completada. Estem a l'espera dels texts i que torne a València la part de l'equip. Calculem que al voltant de maig presentarem el catàleg, però vos informarem abans concretant dades.

Moltes gràcies pel suport i salut!

[Esp]

Buenas tardes,

nos ponemos en contacto para informar del estado del proyecto: Tenemos los fanzines impresos, las camisetas serigrafiadas e intervenidas por La Miliciana, y la selección de las fotografías para el nuevo catálogo y gran parte de la edición completada. Estamos a la espera de los textos y que vuelvan a Valencia parte del equipo. Calculamos que presentaremos el catálogo sobre el mes de Marzo, pero os informaremos antes, concretando las fechas.

¡Salut!

#02 / Dues samarretes diferents?!

Bona vesprada,

Com hi ha una comanda molt gran de samarretes, estem plantejant-nos fer dues diferents: una negra amb el disseny blanc (com en la proposta de la recompensa) i altra blanca amb el disseny de colo negres (ambdues amb la intervenció en roig).

En el cas de fer-ho així, quin color de samarreta prefereixes?

Talles: S, M, L i XL.

Una abraçada!

Equipo Batallar.

#01 / Moltes gràcies / Continuem batallant

Bona vesprada,

Primer, volem agrair-vos la vostra participació amb el projecte, gràcies a la qual podem anar endavant amb el catàleg. A partir d'ara ens posem a treballar i a gestionar les recompenses. Quan avancem amb els col·laboradors ens tornarem a posar en contacte per a preguntar-vos sobre diferents detalls per a la producció de les samarretes. Pensem que cap a la fi d'aquest 2016 podem tenir-ho tot. En qualsevol cas, anirem informant-vos sobre l'estat del projecte.

Moltes gràcies, heu fet possible aquest projecte!

Equip Batallar / Batallem

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies