❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

PETIT i gran món

Volem publicar dos contes amb perspectiva de gènere: Les col·leccionistes de secrets i La granja gairebé perfecta, 200 exemplars, 100 en català i 100 en castellà. Ens agradaria una edició ben bonica, amb tapa dura i Din4, per això hem d'arribar a l'objectiu de 3200€. Vinga! Som-hi!

GLÒRIA

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
23
Aportacions
700€
De 3.200€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

“Les col.leccionistes de secrets” i “La granja casi perfecta” son dos contes, un en català i l'altre en castellà.

Us presentem a les protagonistes!


Tots dos amb perspectiva de gènere. Van ser creats per ser narrats i representats a les sessions de contes que realitza Glòria Piñol. Sempre van tenir molt bona acollida, així que en un moment determinat, va decidir escriure'ls. Després va venir el somni d'il·lustrar-los. La seva amiga de tota la vida, la magnífica il·lustradora Cristina Raja, li va posar molt fàcil. Finalment, van quedar tan bonics, que volen editar-los.

Tot un llarg camí, que així sembla ràpid però que ha passat molt de temps, i que encara no veu la llum perquè falta la guinda, la col·laboració de vostès, totes les persones que també ho vulguin fer possible.

El primer, “Les col·leccionistes de secrets” transcorre a Barcelona. Fa un recorregut arquitectònic per la nostra ciutat. Es tracta d'unes cosines, tres nenes, que emprenen un viatge. El conte s'ha escrit per a tots els públics. O sigui, és una publicació familiar, i catalanista. Ideal per compartir perquè el llenguatge en alguns moments així ho exigeix.

***Érem al llit. Ens agradava passar-ens hores allà.

La Mònica ja havia fet la llista de tot

el que necessitaven per aquell nou viatge.

Marxàvem de tant en tant plegades,

totes dues sota els llençols blancs, les mantes

desgastades i el cobrellit vell. L'àvia tenia un llit

molt antic, gran i amb barrots de ferro...**

El segon, “La granja casi perfecta” escrit en castellà, està ambientat en el camp. Es tracta d'una grangera especial que sap el que vol. El llenguatge utilitzat és bastant proper. Però també aconsellaríem compartir-ho, per poder comentar amb la mainada el relat, perquè no es tracta d'històries clàssiques actualitzades, sinó de noves històries.

Maria era una grangera. Una grangera eixerida, forçuda i bastant peculiar. Tenia molt mal geni, però tots els animals de la seva granja l'adoraven. Diuen que era perquè posseïa un poder especial en la mirada...

Qui som?

Cristina Raja, sóc il·lustradora, diuen que el meu do és innat... Vostès veuran...

Mare d'un nen, l'Ian i una nena, la Irene. M'encanta dibuixar i pintar, i aquest projecte em va agradar molt.

Glòria Piñol, em considero una persona polifacètica. Mare de dos nois, el Rai i l'Ernest i una nena, la Queralt. Sóc Llicenciada en ciències del treball i compagino les classes de formació ocupacional amb la narració oral que m'apassiona. Molt conscienciada en la problemàtica de la desigualtat i la violència vers les dones, realitzo sessions de contes amb perspectiva de gènere. He escrit molts relats però mai he publicat, fins a potser ara.

A què destinarem les aportacions?

Necessitem la vostra ajuda, per fer possible el nostre somni.

Volem editar 200 exemplars, 100 en català i 100 en castellà. Una edició bonica, tapa dura i grandària 21 x 29,7.

Sobre les recompenses

Hem preparat uns regals per premiar la vostra col·laboració. A part de l'edició dels 200 exemplars, amb tapa dura i un bonic disseny, prepararem amb afecte les comandes (dedicatòries personalitzades, els dibuixos), farem les làmines amb una il·lustració original signada. També, ens fa molta il·lusió poder realitzar una presentació dels contes a Barcelona. Una presentació amb una petita sorpresa i totes les persones que ens hagin ajudat estaran convidades a l'esdeveniment. Així podran recollir els regals i també conèixer-nos a les dues personalment.

Calendari

La idea és poder fer la presentació i lliurament dels contes a l'abril. Celebrarem S.Jordi!

+ *Info

Ens podeu seguir en Facebook, el blog o la nostra web.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies