❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Riski Lavango

Riski Lavango és un innovador joc de taula educatiu i divertit sobre els perills de les allaus a les activitats esportives i de lleure en la neu. Aquesta campanya és per a produir el joc i promocionar-lo entre els aficionats a la neu i als territoris amb perill d'allaus.

Luiye

Un projecte de

Categoria

Creat a

Andorra la Vella, Andorra
0
segons
13
Aportacions
482€
De 17.262€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Què és Riski Lavango

És un nou joc d'entreteniment educatiu. Dissenyay per aprendre les bones pràctiques i prendre consciència dels perills de les allaus a les activitats esportives i de lleure en la neu.



És ideal per als amants de la neu, els que s'introdueixen en els esports i activitats de muntanya o aquells que tenen curiositat per aprendre jugant o prendre consciència d'alguns perills que amenacen a la muntanya.

Amb la progressió de les varietats d'esquí fora de pista, motos de neu i excursions amb raquetes de neu, és millor està preparat. Les bones actituts i les bones pràctiques són una garantia per a la vida, ens fa més adaptables, competents i resilients.

És un joc que promou bons comportaments. No persegueix l'aprenentatge de coneixements tècnics ni avançats, sinó de valors i habilitats recomanables.

Recomanat per a un ampli ventall d'edats, jugar a Riski Lavango és una experiència divertida i enriquidora.

Es pot jugar de forma autònoma des de que es posseeix lectura comprensiva.

En un altre cas és suficient amb l'acompanyament d'un mentor. Es recomana a partir dels 9 o 10 anys per a jugar de forma autònoma.

És un joc que pots començar a jugar amb o sense coneixement previ. No hi ha preguntes.


El prototipus ha estat provat amb nens, joves i adults entre 9 i 50 anys, un total d'aproximadament 150 persones que han valorat Riski Lavango com un joc que agrada, diverteix, motiva l'aprenentatge sobre les allaus i que invita a tornar-lo a jugar.

Després ha estat revisat per professionals de l'Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya d'Andorra (EFPEM) i de l'Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus (ACNA), la qual ha manifestat el seu interès en utilitzar Riski Lavango en temes formatius amb nens.

Components

Components per joc: capsa, 2 malls (60 cartes d'habilitats + 58 cartes de perills i premis) =118 cartes, 1 tauler, 1 dau, 5 marcadors individuals, una app descarregable Android i IOS, full d'instruccions, 8 personatges jugadors.


Com jugar

Qui som

Sage Entertainment és una empresa jove amb una vocació de crear jocs d'entreteniment educatiu en diversos formats i de variades temàtiques.

En l'equip han participat els nens, els quals veureu en els vídeos de presentació, de desempaquetament del joc (unboxing) i de Cóm jugar en la versió en espanyol o castellà. Però també un formiguer d'adults, majoritàriament residents en Andorra, aquest petit país dels Pirineus on la neu és cada hivern protagonista.

Capítol d'agraïments

El capítol d'agraïments no s'acabaria mai. Gràcies a tots els que heu impulsat, ajudat i suportat. Entre totes aquestes formiguetes ja heu permès que siguem aquí amb molta felicitat.

I per suposat, gràcies anticipades als mecenes, que ho gaudiu.

Patrocinadors

Ski Andorra

Col·laboradors

ACNA / Roc Roi / EDNA / Guies Vall Fosca / Social Forest / EFPEM / Snowthings / Andorra Turisme / Equip pisters Soldeu - El Tarter, Grandvalira

Distribuidors

Sigues distribuidor, més informació ([email protected])

Guies Vall Fosca

Destí de les aportacions

El nostre objectiu és editar 1000 unitats del joc en subgrups de diversos idiomes, segons la demanda. Els idiomes a priori considerats són: català, espanyol, francès, anglès, alemany, italià, holandès i japonès.

Podem imprimir la versió d'aquells altres idiomes que presentin entre els diversos mecenes una demanda superior a 100 jocs. Per a peticions relacionades amb idiomes, si us plau feu-les arribar a [email protected].

Les despeses d'impremta, recompenses, comissions, traduccions, dissenys i gestió són els que sumen gairebé totes les necessitats.

Avantatges d'aportar en aquesta campanya

L'hivern s'acosta, el Nadal també. Estem traient la roba d'hivern, el material d'esquí, els trineus, les raquetes i cal estar ben preparat.

Aquest joc pot ser un ideal regal nadalenc, encara que per les dates de la campanya us arribarà una mica després. A més, durant aquesta campanya el joc s'aconsegueix amb un descompte del 33 %.

Les societats resilients es forgen amb educació i aprenentatge, modelant millors comportaments davant els riscos naturals. Aquest joc contribuirà a que tots ens sentim millor preparats, a la vegada que gaudim de moments divertits.

******************************************************************************************


Especial patrocinadors

Riski Lavango, segons el nostre parer és un joc ideal per ser patrocinat. El mitjà muntanyenc obliga l'ésser humà a protegir-se, equipar-se i completar la seva naturalesa. Qualsevol consulta, consell, suggeriment, petició, pla de patrocini, ..., és benvinguda.

Com veureu, hi ha un bon grapat de recompenses dirigides a possibilitats de patrocini, sigui de forma combinada entre mecenes o exclusiva.


Les recompenses

Les recompenses estan nombrades como referències amb un número: Ref 1, Ref 2, ..., Ref 103.

@ Aquarel·les de dos tipus: personatges de joc i paisatges nevats.



@ Videoanimació realitzada especialment per aquesta campanya de micromecenatge per Stanislav Tsvetkov. Aquí teniu como mostra un fragment del storyboard.

@ Cóm es va fer: recompensa del procés de fites i evolució del projecte.

@ Experiències Roc Roi de muntanya.


foto: rocroi.com

@ Experiències Snowthings
Taller d'observació de neu a la Vall del Riu Aragón.
Taller de rescat a la Vall del Riu Aragón.
Quedades per jugar a Riski Lavango a Jaca (Osca).

foto: snowthings.net

@ Cursos EDNA d'iniciació al coneixement de les allaus.

@ Experiència singular d'assistència a l'entrenament de gossos de rescat en allaus amb Tommy Haytree com a mestre conductor.

foto: forum.ad

@ Experiència singular d'assistència a un simulacre de rescat en allaus amb efectius reals.

@ Quedades per jugar a Riski Lavango a Andorra.

@ Visites guiades pels sistemes de control d'allaus d'Andorra.

@ Quedades per jugar a Riski Lavango en Andorra.

@ Visites guiades pels sistemes de control d'allaus d'Andorra.

@ Promoció Guies Vall Fosca 3x2 en excursions amb raquetes per la zona del Pallars Sobirà - Pallars Jussà o Alta Ribagorça amb iniciació a la neu i les allaus.

foto: guiesvallfosca.com

@ Recompensa sorpresa

Entre els mecenes de les recompenses úniques Ref 2, Ref 3 o Ref 4 es farà un sorteig d'un personatge per als jugadors amb la caricatura del mecenes o de qui aquest decideixi, en substitució del personatge de entre els existents que menys agradi als mecenes.

Enviaments

A efectes d'enviaments, la península ibèrica compren els territoris peninsulars de Espanya, Andorra i Portugal. Els territoris no peninsulars d'España i Portugal es consideren Unió Europea.

Calendari previst

Calendari de producció: encàrrec a la impremta en gener de 2016. Recompenses en gener, febrer, març i abril del 2016.

Objectius addicionals

Quan arribem al nostre objectiu tenim diverses opcions de millorar el joc. Una seria dotar d'un marcador extra i dos personatges extra. El que permetria jugar fins a sis jugadors.

Però també ens encantaria homenatjar els mecenes incloent a la base del tauler tots els seus noms d'una forma estètica.

Per suposat si l'interès augmenta, també ens agradaria augmentar la tirada de jocs.

Una altra possibilitat és editar jocs en idiomes a priori no disponibles.

+ Info

blog Sage Entertainments

G+ Sage Entertainment SLU

canal de youtube Sage Entertainment SLU

facebook: Sage Entertainment SLU

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Luiye

    Luiye
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Sonia,

    Esta campaña es para poder publicarlo. Mientras no se publique no puede haber puntos de venta. Hay ya algunos lugares interesados en poder venderlo y saldrían más pero solo si se llega a publicar.

    Animamos a todos aquellos que les pueda ser interesante, aunque sean residentes en otros países, a contribuir para llegar al éxito.

    Gracias Sonia por tu interés.

  • sonia nieto

    sonia nieto

    más de 8 años

    algún punto de venta ?

  • Luiye

    Luiye
    Autor/a

    más de 8 años

    Here in Sage Entertainment we have done our best to translate the game and the Verkami to Dutch but we don’t speak the language ourselves. As such we can only understand your questions in English and all our answers will also be in English.

  • Luiye

    Luiye
    Autor/a

    más de 8 años

    Here in Sage Entertainment we have done our best to translate the game and the Verkami to Dutch but we don’t speak the language ourselves. As such we can only understand your questions in English and all our answers will also be in English.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies