❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

"La ceguesa, pobresa invisible"

Vídeo documental realitzat per l'ONG Gesta-Àfrica, amb base al Senegal. Tracta de la ceguesa, especialment les cataractes. Filmar imatges dels centres sanitaris, revisions oculars, operacions i evolució de pacients. La teva aportació, servirà per cobrir despeses, lloguer i còpies del DVD.

Dimas Barea Ramírez

Un projecte de

Creat a

0
segons
71
Aportacions
2.200€
De 2.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i Français

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Tema del documental

La ceguesa evitable (és aquella que es pot prevenir o curar) no es pot combatre adequadament en alguns dels territoris més vulnerables del món. En els països en vies de desenvolupament es converteix en una greu malaltia. La incidència en països amb una alta radiació solar i una forta desnutrició, és encara més gran, afectant persones cada vegada més joves.

Últimes estadístiques a la població de Kebemer, regió de Louga:
- Operats de cataractes 146 pacients.
- Consultats d'altres patologies de l'ull 427 pacients.
- Consultats 1015 nens en revisions escolars


Estructura del documental

El documental tindrà una durada aproximada d'entre 15 i 20 minuts i s'estructurarà en 3 parts:

Localització i cultura del lloc: filmar les zones més característiques i mostrar els centres sanitaris, on es practiquen les intervencions de cataractes, les consultes i la formació del personal local. Centres educatius on es realitzen les revisions als escolars i es forma sobre higiene i salut ocular.

Observarem les diferències culturals per conscienciar les noves generacions sobre les necessitats dels països com Senegal.

Entrevistes: una part del documental estarà dedicada a entrevistes. Cirurgians, infermeres, autoritats, pacients i beneficiaris indirectes, així com a membres de GESTA-ÀFRICA que són qui porten a terme aquest treball, donaran la seva opinió i exposaran les seves necessitats.

Operacions i revisions infantils: Seguir l'evolució d'un pacient, des de que arriben al centre sanitari, és diagnosticat, intervingut i donat d'alta post quirúrgica. Sobretot, la seva primera impressió després de recuperar la visió.

A què destinarem les vostres aportacions?

Emprendre un projecte d'aquestes característiques, no és gens fàcil, hi ha alguns factors determinants per poder-lo dur a terme. Aquí és on vosaltres, com a mecenes, desenvolupeu un paper molt important.

Podem desglossar les despeses en la següent llista:

  • Despeses de bitllet anada / tornada, ciutat: Barcelona-Dakar.

  • Dietes i allotjament: un petit capital destinat a la manutenció del tècnic durant el rodatge. La campanya tindrà una durada de dues setmanes.

  • Lloguer de material audiovisual: un mínim de material (trípode, objectius, eines de gravació, captadora d'àudio ...) per poder realitzar el documental de la forma més professional possible.

  • Edició i postproducció: eines necessàries per al muntatge del vídeo, maquetat, realització de còpies DVD, impressió de mitjans de difusió.

Sobre les recompenses

Les recompenses seran d'acord amb les aportacions realitzades, per tan sols 5 euros (aportació mínima) et converteixes en el nostre petit productor, i el teu nom / marca apareixerà als crèdits finals del documental.

A mesura que la teva aportació sigui més elevada, les recompenses varien: polseres, collarets, arracades, elaborades pels propis locals, DVD editat del documental, i fins i tot el més gran benefactor tindrà la possibilitat de participar com a voluntari en la propera campanya de Gesta-Àfrica .

Aquestes recompenses seran lliurades, un cop tinguem les còpies físiques del documental, encara està per veure si es realitzarà un esdeveniment per repartir o mitjançant correu.

Calendari previst

L'enregistrament es realitzarà durant la primera setmana de novembre (entre dia 4 i 10), que és quan comença la campanya. La post-producció durarà aproximadament un i dos mesos, esperant tenir tot a punt per a l'estrena del documental a principis d'any, gener, febrer de 2016. Prèviament es podrà realitzar un "teaser", per poder visualitzar les millors imatges. En el moment de l'estrena, es realitzarà tot tipus d'acció per a la difusió: (xarxes socials, blogs, televisió, ràdio o premsa) per així poder donar un abast major a tots els públics.

Amb la teva ajuda ho aconseguirem!

+ Info

Web Gesta-Àfrica
Pàgina a Facebook
Vimeo de l'autor

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#02 / Ánimos

Buenos días!!! Ya somos 29 personas colaborando, y con una recaudación de 710€ a falta de 27 días!!

Poco a poco lo conseguiremos, gracias a todos por aportar vuestro granito.

Un saludo y ánimos!!!

#01 / Gracias!!!

Muchas gracias a las primeras aportaciones del día! Hacen que el proyecto arranque y vaya cogiendo forma. Aún queda un gran trabajo por hacer, con la ayuda de todos lo conseguiremos, ánimos!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies