❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Jazzing Festival 2015: el jazz per a tots

Som la Sant Andreu Jazz Band. L'any passat vam posar tota la nostra energia en fer realitat un somni: el I Festival de Jazz de Sant Andreu. I aquest any volem continuar amb la feina de compartir aquesta meravellosa música per tal que arribi a tothom. Però per això et necessitem a tu: t'hi apuntes?

Sant Andreu Jazz Band

Un projecte de

Creat a

0
segons
140
Aportacions
8.475€
De 5.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Objectiu aconseguit!

En el desè dia de campanya vam arribar a l'objectiu que ens haviem marcat inicialment. Avui tenim el 113%, gràcies a 80 mecenes que s'han compromès amb el projecte Jazzing'15 i se l'han fet seu.

Estem emocionats i molt il·lusionats de veure que esteu al nostre costat, i només tenim paraules d'agraïment. Per això ens hem posat a pensar què més us podriem oferir.

Si arribem a 7500€ - Tots els mecenes es podran descarregar 6 temes del futur Jazzing 6

Si arribem a 10000€ - Tots els mecenes es podran descarregar el disc sencer en exclusiva abans que ningú :)

Si arribem a 12.500€ - Farem una festa en exclusiva NOMÉS PER ALS MECENES. Serà una festa privada amb concerts, selfies, tertulies i bon rotllo, perquè tots us pogueu acostar a la banda i perquè nosaltres us poguem agrair en persona la vostra ajuda.

Ajuda'ns a aconseguir aquests nous objectius compartint aquesta campanya amb els teus contactes!

Índex

1. Què és el Jazzing Festival?

2. Per què necessitem la teva ajuda?

3. Què és i com funciona el crowdfunding a Verkami?

4. Quines recompenses hem preparat?

5. A què destinarem les vostres aportacions?

6. Podriem fer-ho sense crowdfunding?

7. Calendari previst

8. Preguntes, contacte i xarxes socials

1. Què és el Jazzing Festival?

Aquests som nosaltres, la Sant Andreu Jazz Band, segons diuen, la banda de jazz més jove d'Europa. El senyor del barret és Joan Chamorro, el nostre director, i l'home que durant més de 9 anys ha treballat amb nosaltres amb una premissa molt clara: per aprendre música, primer se l'ha d'estimar.

I, precisament perquè estimem el Jazz, un dia vam tenir el somni de portar-lo als carrers, a les places i a les sales del lloc que ens havia vist néixer: Sant Andreu, a Barcelona. Així va ser com va sorgir el Jazzing Festival el Festival de Jazz de Sant Andreu, el setembre de 2014.

La majoria dels concerts van ser gratuïts, a l'aire lliure o en locals de petit format, i els concerts al Sant Andreu Teatre (SAT!) van ser dobles i a un preu realment popular. Vam invertir tots els nostres diners, temps i esforç per aconseguir un cartell i un festival ple d'artistes extraordinaris, amb 11 big bands i 22 actuacions durant 6 dies.

La gent s'ho va passar molt bé; vam aconseguir que places i carrers s'omplissin de música, que la gent vibrés, ballés i disfrutés, des dels més petits als més grans: tots respirant jazz!

La resposta del públic i dels músics va ser tan positiva i ens ho vam passar tan bé que aquest any volem repetir. Per això necessitem la teva col·laboració.

TORNAR A INICI

2. Per què necessitem la teva ajuda?

Organitzar un festival no només és una quantitat ingent de feina sino també de diners, i més tenint en compte que volem que la majoria de concerts siguin gratuïts.

S'ha de contar la feina de tots els músics i artistes, el muntatge tècnic dels espais perquè tot soni com ha de sonar, el lloguer dels equips i d'alguns instruments, el disseny dels materials gràfics (cartells, programes de mà, vinils, lones...), el web i la comunicació perquè tota la informació estigui a l'abast de tothom en tot moment, la complexa organització... En fi, segur que ja t'ho imagines.

Nosaltres som una associació sense ànim de lucre: tots els diners que podem generar acaben revertint en més projectes, més concerts, més música i en el somni de continuar, un any més, amb el Jazzing Festival.

Però tot i així no és suficient. El pressupost d'aquesta any, tot i ser molt més modest que el de l'any passat, s'enfila a més de 40.000 €.

Comptem amb el recolzament del Districte Municipal de Sant Andreu, que ha apostat per aquesta iniciativa, i aportarà una quarta part del que costa. Però tot i així ens segueix faltant el gruix dels recursos necessaris per seguir endavant.

És per això que vam pensar en vosaltres: Per què no comptar amb l'ajuda de la gent que sempre ha caminat al nostre costat?. Nosaltres, com a banda i amb els nostres anys d'història, tenim moltes coses a oferir: discos, concerts, assajos... i estem segurs que amb aquest intercanvi tots hi sortirem guanyant.

TORNAR A INICI

3. Què és i com funciona el crowdfunding a Verkami?

El crowdfunding, o micromecenatge, és un sistema pel qual les persones interessades en un projecte li poden donar suport triant una o més recompenses, d'entre les que s'ofereixen a canvi (en aquest cas les trobaràs a la columna de la dreta).

D'aquesta manera, amb la col·laboració de tota una comunitat, el projecte pot tirar endavant i hi guanya tothom: tu estàs donant suport a una idea en la qual creus, que vols veure materialitzada i que sense tu no seria possible, i nosaltres aconseguim fer realitat aquest somni compartit i et fem arribar gustosos el que hagis escollit per compensar la teva ajuda.

TORNAR A INICI

4. Quines recompenses hem preparat?

Hem preparat recompenses per a totes les butxaques, però abans volem explicar en detall en què consisteixen alguns d'aquests ingredients que formen part dels packs que hi ha en joc:

Agraïments

Totes les recompenses inclouen el nostre agraïment més sincer: cada aportació és de gran valor per a nosaltres i així ho farem constar en un apartat especial al web del Jazzing Festival dedicat a anomenar els nostres mecenes.

Les recompenses pensades per a empreses o entitats ténen consideració de patrocini, amb la qual cosa els agraïments tindran un lloc destacat al web així com a tots els suports de comunicació del Festival (banderoles, programes, cartells, roll ups, anuncis, etc.)

Documental Jazzing'14

Aquest documental inèdit, realitzat per Ramon Tort, estarà disponible online exclusivament per als que hagin col·laborat com a mecenes, i es podrà veure a través d'un enllaç privat.

Àlbums digitals

Les descàrregues dels àlbums digitals són d' alta qualitat: es podrà triar entre diferents formats com FLAC, AAC, Ogg Vorbis, MP3 320 i altres.

A més, amb la descàrrega s'inclou el llibret, en PDF, de l'àlbum en qüestió, la portada i la contraportada.

Aquests són els àlbums que es poden triar:

Jazzing 1, Jazzing 2, Jazzing 3, Jazzing 4 vol.1, Jazzing 4 vol.2, Joan Chamorro presenta Andrea Motis, Joan Chamorro presenta Eva Fernández, Joan Chamorro presenta Magalí Datzira, Joan Chamorro presenta Rita Payés, Joan Chamorro presenta La Màgia de la Veu

CDs-DVDs

Algunes recompenses inclouen un CD o CD-DVD a escollir, entre els mateixos títols que us dèiem a l'apartat anterior. Es tracta, doncs, de recompenses físiques. Tots els de la sèrie Jazzing són CD i DVD, mentre que els de la sèrie Joan Chamorro presenta són només CD.

La recompensa "Pack Jazzing 5", amb el CD-DVD Jazzing 5, encara inèdit, inclou l'enviament a dintre d'Espanya. Les comandes que vagin a l'estranger hauràn d'abonar la diferència en concepte de despeses d'enviament.

Tots els CDs o DVDs estaràn firmats pel Joan Chamorro.

Entrades

Aquestes són entrades per a qualsevol dels 4 concerts de pagament que es realitzaran al SAT! (Sant Andreu Teatre). Tambié es podràn escollir i combinar com es vulgui, mentre quedin localitats. Quan acabi el projecte a Verkami ens posarem en contacte amb tothom per saber quantes i a quins concerts es volen dedicar les entrades.

Els qui tinguin recompenses amb entrades podràn recollir la resta de béns el dia que vinguin al concert: els CDs, samarretes, etc., en cada cas, de manera que no hi haurà despeses d'enviament.

Samarretes

Les samarretes també es podran escollir, entre els models, colors i talles disponibles. Aquests són els possibles models:

La resta d' ingredients creiem que són autoexplicatius. Hem preparat un resum gràfic perquè sigui més fàcil i ràpid comparar les recompenses. Mira't-ho amb calma i tria el que més t'agradi (o combina-les amb més d'una, per què no?) :)

AQUESTES SÓN TOTES LES RECOMPENSES: per fer la teva aportació només has de buscar la que més t'agradi a la columna de la dreta.

TORNAR A INICI

5. A què destinarem les vostres aportacions?

Això és molt fàcil de respondre :) A part de sufragar les despeses derivades de l'organització volem portar a músics increïbles durant dues setmanes. Aquests són alguns d'ells:

A. Portarem a John Allred, impressionant trombonista de Nova York. Tocaria amb nosaltres i en dos altres concerts i, a més, faria una master class al Taller de Músics.

B. Convidarem també a Luigi Grasso, saxofonista italià que posa la pell de gallina. Tampoc ens perdrem l'ocasió de tocar amb ell i també farà una master class al Taller de Músics.

C. Voldriem portar Ernesto Aurignac i el seu fantàstic projecte, Uno, ple de fermesa, convicció, tradició, juventut i molt de jazz :)

D. I què en dieu, de portar a Mayte Aguacil? Interpreta composicions de la cultura popular americana y sona increïblement bé.

I a més tenim altres fantàstiques formacions com la Motis Chamorro Big Band, Messengers de Ramon Escalé, Celeste Alias, Magalí Datzira, Fredrick Carlsquist, David Mitchell, Víctor de Diego o Rita Payés.

TORNAR A INICI

6. Podriem fer-ho sense crowdfunding?

Per ser sincers, en aquesta campanya de crowdfunding ens agradaria posar-nos reptes més alts, és a dir, arribar als 30.000€ que necessitem per cobrir les despeses del festival, però preferim anar poc a poc, posant-nos fites petites i anar-les augmentant si la gent ens acompanya.

Potser sí que podriem muntar el festival, però no podriem convidar alguns dels músics dels que us hem parlat, i a més hauriem de reduir el nombre d'actuacions o posar preu als concerts.

TORNAR A INICI

7. Calendari previst

Les recompenses que siguin íntegrament digitals (enllaços i descàrregues d'àlbums digitals) s'enviaràn així que acabi la campanya i ens posem en contacte amb tots vosaltres.

La resta de recompenses seràn lliurades durant el festival, el setembre de 2015, ja que consisteixen en entrades, assistències a assajos privats, discos i samarretes signats "in situ", etc., o bé depenen de l'edició del CD-DVD Jazzing 5.

TORNAR A INICI

8. Preguntes, contacte i xarxes socials

Qualsevol pregunta que tinguis, et convidem a fer-la a través del formulari de Verkami, al final d'aquesta pàgina. Així als altres també els pot servir la resposta.

A més, et convidem a que et mantinguis en contacte amb nosaltres a través del WEB DEL FESTIVAL o bé de les nostres xarxes socials:

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
YOUTUBE

TORNAR A INICI

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Sant Andreu Jazz Band

    Sant Andreu Jazz Band
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Ramon!

    Gràcies pel teu missatge. No ens oblidem de tu, ni molt menys. el que passa és que esem pujant la inforació dels concerts al web per tal de què pogueu tenir més informacuió per escollir-ne un.

    Al llarg d'aquesta setmana t'enviarem un missatge a través de Verkami amb diferents preguntes, per anar avançant en el tema.

    MOLTES GRÀCIES PER LA TEVA PACIÈNCIA!

    Equip SAJB

  • Ramon Bacardit

    Ramon Bacardit

    más de 8 años

    Jo vaig fer l'aportació de 75 euros. Pel que fa a la samarreta, les entrades, etc. com va? ens ho feu arribar o hem de passar-ho a recollir-ho?

  • Sant Andreu Jazz Band

    Sant Andreu Jazz Band
    Autor/a

    casi 9 años

    Hey, Alan, sorry for the delay. I guess you could buy it directly from us. Please, write an email to [email protected] and we will assist you.

    Thank you!

  • Alan

    Alan

    casi 9 años

    How do I buy 2 T shirts and 1 album?

#09 / 34 horas

Este domingo a las 10 de la mañana termina nuestra campaña de crowdfunding para sacar adelante el Jazzing Festival. A esa hora nos convertiremos en calabaza y nos retiraremos para empezar a preparar las primeras recompensas y contactar con cada uno de vosotros.

Habrán sido 40 días muy intensos, en los que os hemos sentido muy cerca. Hemos vivido en primera persona la fuerza de hacer posible un proyecto colaborativamente, sin intermediarios, gracias a nuestro público. Y hemos recibido no solo vuestro apoyo sino también vuestro cariño.

No tenemos palabras para agradeceros cada contribución que habéis hecho. Es increíble ver cómo la gente siente suyo este festival y cómo, entre todos y aportación a aportación, una idea se hace realidad.

El sentimiento de compartir un sueño, alimentarlo desde todas partes del mundo y lograr hacerlo realidad, es algo difícil de explicar con palabras.

Además de las recompensas escogidas y lo que se consiga entre todos (ya sabéis, el Jazzing 6seguir llegint

#08 / Juntos hacia el tercer objetivo

Quedan 5 días para que finalice nuestro proyecto en Verkami.

Vosotros nos llevasteis a conseguir el primer objetivo: 5000€ con los que ayudar a financiar el Jazzing Festival. Y esta semana se ha logrado el segundo objetivo: salvar la barrera de los 7500€. Y os estamos profundamente agradecidos.

Eso significa que todos los mecenas, independientemente de la aportación que hicierais, vais a recibir 6 temas del futuro Jazzing 6, todavía por grabar.


Clic aquí si no puedes ver el vídeo

Pero todavía nos queda un poco de tiempo más.

El presupuesto para este año sube a más de 40000€. El año pasado la Asociación puso más de 20000€ para poder tirar adelante con el festival (que acabó costando más de 50000€).

No es fácil ni barato montar algo así: invertimos mucho tiempo y mucho dinero. Lo hicimos con toda la ilusión del mundo y este año lo volveremos a hacer.

seguir llegint

#07 / Felicitats Joan Chamorro!

Sí, hoy día de Sant Joan no podemos evitar felicitar públicamente a nuestro director, JOAN CHAMORRO, que además de ser nuestro maestro, es el impulsor de este festival por el que todos estamos trabajando y apostando, es el alma mater de la filosofía con la que impregnamos el JAZZING, es quien nos infunda el entusiasmo para creer que esto es posible, y es también una excelente y fantástica persona.

Os invitamos a que nos secundéis en las felicitaciones y, de nuevo, que sigáis a nuestro lado en este camino para conseguir llegar a los nuevos retos que nos hemos trazado. Nos quedan dos semanas y estamos seguros de que lo vamos a conseguir.

Y nos despedimos ya por hoy con un vídeo que corresponde a la actuación que llevamos a cabo en el Palau de la Música (impresionante, por cierto) en noviembre de 2012, concretamente "MY ONE… seguir llegint

#06 / Trabajando de lleno en el disco en pleno solsticio de verano

¡Feliz solsticio de verano! Feliç solstici d'estiu! Happy summer solstice!

El solsticio es ese momento álgido en el que la inclinación del eje de la Tierra hacia el sol es máxima. Quizás por eso la palabra "solsticio" deriva del latín, de las palabras sol (sol) y sistere (permanecer quieto). Lejos de quedarse parado, nuestro sol seguirá su curso abriendo paso a una estación preciosa; y nosotros no somos menos, porque estamos enfocando toda nuestra energía en acabar nuestro último disco: EL JAZZING 5.

Nos encantaría adelantaros algún tema (todo se andará ;), pero de momento solo podemos deciros que está quedando fenomenal, que salimos todos, que hay momentos increíbles, y que suena superbien. Por eso, y porque el JAZZING 5 es una de las recompensas estrella de esta campaña, queremos haceros partícipes de esta ilusión y os invitamos a que os entusiasméis con nosotros. Y qué mejor que hacerlo... seguir llegint

#05 / Un concierto muy especial

¡Buenos días amigos y amigas!

Despertamos con energía, no solamente porque es el último día de cole para muchos de nosotros, sin porque tenemos muchas ganas de seguir caminando hacia adelante con las miras puestas en el festival de septiembre. Y para ello no hacemos más que barajar ideas y ponerlas en práctica.

La idea que nos ronda la cabeza y por la que vamos a trabajar estos 23 días que nos queda de campaña es UN CONCIERTO PARA TODOS LOS MECENAS si llegamos a los 12.500, un concierto personal, un concierto para aquellos y aquellas que nos habéis apoyado desde el principio, un concierto diferente donde podamos estar a nuestras anchas, tocando, bailando, charlando, haciéndonos fotos, un concierto donde podamos estar cerca, recoger sugerencias, daros las gracias... ¡en fin! un conciertazo de esos que se recuerdan :)

Ahora nos toca contarlo a diestro y siniestro y compartir esta idea nuestra tantas veces como sea necesario. Por nuestra parte ahí estamos, y seguir llegint

#04 / El mismo reto, nuevos objetivos

¡Hola!

Esta foto fue tomada el pasado viernes, en un evento medio improvisado que organizamos en la plaza Comerç de Sant Andreu, para dar a conocer esta campaña y, a la vez, para celebrar que habíamos alcanzado nuestro primer objetivo, es decir, llegar a los 5.000 euros gracias a vosotros, magníficos y magníficas mecenas :). Y fue ahí donde se nos ocurrió algo que nos entusiasma y que os contamos ahora mismo: ¡Hemos trazado nuevos objetivos!

Si llegamos a 7500€ - Cualquier mecenas se podrá descargar 6 piezas del futuro Jazzing 6

Si llegamos a 10.000€ - Cualquier mecenas se podrá descargar el disco entero en exclusiva antes que nadie :)

Si llegamos a 12.500€ - Haremos una fiesta en exclusiva SOLO PARA MECENAS. Será una fiesta en privado con conciertos, selfies, tertulias y buen rollo, para que podamos agradeceros en persona vuestra ayuda, y podamos charlar de lo que queráis.

seguir llegint

#03 / Hemos llegado a la primera meta. ¡5000 GRACIAS :))!

¡Sí! LO CONSEGUIMOS :) ¡¡MIL GRACIAS!!

Estamos contentos, agradecidos, animados y con la satisfacción de que nuestro esfuerzo y nuestro trabajo es apreciado por todo vosotros. Haber llegado a esta primera meta nos da alas para seguir trabajando para que este festival tenga la solidez que debe tener. Porque el Jazzing lo estamos construyendo entre todos.

Queremos celebrarlo como nos gusta, con todas las personas que lo habéis hecho posible y con todas a las que les gusta sencillamente escucharnos y acompañarnos, participar y disfrutar. Así que os invitamos a venir mañana a las 19.30 a la Plaça Comerç de Barcelona, justo delante del Bar Versalles. Allí tocaremos y os contaremos lo que estamos haciendo y lo que vamos a hacer para que el Jazzing 15 sea una realidad.

¡Nos vemos y bona nit a tothom!

#02 / Superamos los 3.000 :) ¡A seguir!

Apreciados amigos y amigas:

Os escribimos justo en el momento en que hemos superado la barrera de los 3.000 euros, algo muy importante porque intuimos que, con esfuerzo, podremos llegar pronto a nuestra meta :)

Sin embargo, como sabéis, no podemos bajar la guardia. Nuestro festival requiere muchos recursos y tenemos que seguir promocionando esta campaña por todas partes para que, entre todos, podamos superar con creces esos 5.000 euros iniciales que nos hemos marcado. Para eso estamos preparando acciones muy diversas que os contamos:

1. Un código QR para nuestros conciertos

El pasado domingo estuvimos tocando en El Vendrell, y aparte de ir fenomenal (nos lo pasamos muy bien el público y nosotros), repartimos estas papeletas que contienen el código de esta campaña, con el fin de facilitar el acceso a la misma desde el móvil:

2. Una oferta especial para entidades

seguir llegint

#01 / Muchas gracias, moltes gràcies, thank you very much!

Queridos y queridas amigas:

No podemos expresar con palabras nuestro agradecimiento. Llevamos tan solo dos días de campaña y casi hemos alcanzado el 50% de nuestro primer objetivo, que es llegar a esa cantidad mínima (5.000 €) sin la cual el Jazzing Festival 2015 no sería posible. Estamos contentos porque esto es un reflejo de vuestro cariño hacia nuestro trabajo y no podemos por menos que decir en voz muy alta:

¡GRACIAS, GRÀCIES, THANK YOU!

Dentro de la asociación estamos trabajando para contaros de forma periódica y muy clara cómo vamos a ir preparando este festival que nos entusiasma, así como ideas nuevas que querremos compartir con vosotros enseguida.De momento, y para acabar este primer mensaje queremos compartir con vosotros el primero de los 14 mini-clips que forman parte del reportaje sobre el Jazzing 14 y que deseosos estamos de enseñaros. Iremos enviándoos pequeños fragmentos, poco a poco, para ir abriendo boca e impregnándonos de jazz, que es lo nuestro :)

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies