❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Molts granets de sorra

En un món de 7M milions—amb problemes desesperants i líders llunyans—quina és la millor manera de fer-se sentir? Els estudis diuen que l'acció no violenta és la més eficaç per aconseguir el canvi. "Molts Granets de Sorra" és una font d'idees pel canvi, provades pel moviment català x la independència

Liz Castro

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
375
Aportacions
11.250€
De 10.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

"Per Sant Jordi: #OperacióEspanya"

Per ajudar-me a enviar **Muchos pequeños granos de arena a polítics i

periodistes espanyols** (#OperacióEspanya), seguiu aquest enllaç: #OperacióEspanya


Gràcies a la vostra generositat i suport, hem arribat a l'objectiu original de 10.000€ i podrem fer aquest llibre important. M'honra la vostra confiança i m'inspira el vostre entusiasme. Amb cada 1000 euros adicionals, podem fer traduir el llibre a un idioma adicional per poder fer arribar el llibre a més gent: alemany, francès, castellà (suggeriments?). Seguim! I gràcies.

Molts granets de sorra mostra exemples de persones que han contribuït a un projecte molt gran amb aportacions individuals de tota mena, i que formen part íntegra de la solució. Milions de catalans han participat de moltes maneres en la seva lluita col·lectiva per la independència d’Espanya.

Cada esdeveniment s'ha caracteritzat per la no violència, l’alegria, la pluralitat, i l’èmfasi en la democràcia. Actualment, Catalunya va de camí cap a la independència, malgrat la resistència permanent de l'Estat, i pot ser un exemple arreu sobre com tornar a dibuixar les fronteres polítiques de manera pacífica i democràticament.

Les estratègies que han dissenyat els catalans són innovadores i excepcionals, i podrien utilitzar-se per inspirar altres moviments pacífics que busquen el canvi. La insistència de Catalunya en la no violència i la seva creativitat s'haurien de compartir arreu del món.

El llibre Molts granets de sorra mostrarà les accions que han dut a terme els catalans per convèncer els seus propis líders polítics, i per fer entendre la gent arreu del món les seves demandes. Des de mosaics d'espelmes a manifestacions multidinàries, motorades i eleccions informals, els catalans han creat un catàleg de tècniques cridaneres i mobilitzadores que han tingut molt d'èxit a la hora de fer arribar el seu missatge a un públic ampli i guanyar-se el suport dels líders polítics del país.

Aquest llibre mostrarà fotografies d'aquests esdeveniments a més a més d'informació pràctica sobre com es van organitzar per intentar inspirar i ajudar la gent arreu del món a fer canvis positius en les seves pròpies comunitats, sempre de manera pacífica i democràtica.

Molts granets de sorra remarcarà la feina de fotògrafs prominents, professionals, com ara Lluís Brunet i Jordi Borràs, així com també fotografies de tota la comunitat (detalls a baix).

Per a què són els diners?

Els diners recaptats amb aquesta campanya de Verkami es faran servir per pagar el disseny, les fotografies, la maquetació, edició, correcció, traduccions, impressions inicials, distribució i promoció del llibre.

El llibre mesurarà 21,6cm x 21,6cm, i tindrà un disseny professional, a tot color i en format rústic i amb tapes dures.

Sobre les recompenses

Agraïrem les aportacions de tots els mecenes (qui ho vulgui) a la nostra web. No podríem crear aquest llibre sense el vostre suport—o com a mínim no seria tan divertit sense vosaltres. Un llibre viu gràcies als seus lectors, i esperem que compartiu aquest llibre amb tohom.

El llibre estarà disponible en dos formats per satisfer diferents pressupostos. Hi haurà una versió bàsica rústica, i una versió prèmium amb tapes dures que és perfecta per regalar. Gràcies per recolzar aquest projecte.

Per últim, agraïm molt el vostre suport econòmic, tot i que el més important és que compartiu aquest projecte amb els amics, que compreu exemplars del llibre pels familiars i coneguts llunyans pertal d’explicar a la gent que hi ha moltes maneres pacífiques de canviar el món.

Calendari

La idea és publicar el llibre al març, perquè estigui a punt per Sant Jordi.

Participa amb les teves fotos

Vull incloure fotos de tota mena d'esdeveniments que s'hagin dut a terme per guanyar la independència, i per tant necessito el teu ajut. Si vols col·laborar amb el llibre amb una fotografia (o anècdota) teva, si us plau, omple aquest formulari. Si escollim una foto teva pel llibre, ens posarem en contacte amb tu per obtenir-ne el permís i per pagar-te la contribució.

Si us plau, comparteix aquest projecte amb els amics

Sí que podem canviar el món de manera pacífica i democràtica. Ajuda'ns a donar veus per Facebook, Twitter, o el que sigui, o (gasp!) fins i tot per correu. Gràcies.

Qui sóc jo?

Em dic Liz Castro, i sóc una escriptora de llibres d'informàtica. Sóc originàriament d'Estats Units però he passat una bona part dels últims 25 anys a Catalunya. He editat diversos llibres en anglès sobre Catalunya, com ara What's up with Catalonia? que em vau ajudar a finançar aquí a Verkami fa un parell d'anys i que va tenir molt d'éxit.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

6 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Liz Castro

    Liz Castro

    9 años

    Glups. Gràcies. Sí, i tant. Puc fer noves recompenses: una cosa simbòlica, una quantitat més gran de llibres, o també he pensat en oferir de traduir un compte Twitter a l'anglès durant un dia, setmana, o mes... suggeriments a [email protected]

  • Jaume Sampériz

    Jaume Sampériz

    9 años

    Es pot donar més de 250€?

  • Liz Castro

    Liz Castro

    9 años

    Hola Oriol. Sí que es poden enviar fotografies, però és més fàcil per mi si les penges en algun lloc (Flickr, Dropbox, etc.) i em dones l'enllaç. Així puc descarregar només les que faré servir al llibre. N'hi ha moltes, moltes! Pots trobar el formulari aquí: www.lizcastro.com/un-granet-de-sorra.html

  • Oriol

    Oriol

    9 años

    Es poden enviar fotografies? Són de l'equip tècnic a la Plaça de les Glòries de l'11 de setembre del 2014, gràcies.

  • Liz Castro

    Liz Castro

    9 años

    Sí, la veritat és que m'encantaria tenir vídeos i ja en tinc uns quants. Però m'has d'enviar l'enllaç, no l'arxiu. Gràcies!

  • alexIII

    alexIII

    9 años

    Puc enviar un vídeo?

#04 / Presentem Molts granets de sorra - Many Grains of Sand el 12 de setembre

Quin plaer, quina alegria poder-vos escriure per dir que el llibre està a punt, i el presentem el dilluns que ve, dia 12 de setembre, a les 19h, amb la Molt Honorable Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el periodista Arturo Puente, a l'Institut d'Estudis Catalans, al Carrer del Carme, 47 a Barcelona.

Si sou mecenes, i voleu recollir un exemplar en format rústic en anglès o català, si us plau, confirmeu la vostra assistència per correu electrònic.

I moltes, moltes gràcies per la vostra paciència. Sé que el llibre ha trigat molt més del que pensava que trigaria. Al final té 537 fotografies, fetes per 170 fotògrafs diferents. I crec que ha valgut la pena. Demostra l'evolució d'aquest moviment potent de canvi social que estem duent a terme, i alhora ofereix un exemple a seguir per tot el món. Espero que us animi a veure tot això que estem fent entre tots amb més perspectiva, i a agafar forces pel que potser serà l'etapa més difícil.

seguir llegint

#03 / On és el llibre?? (Where's the book?)

No està fet encara. El projecte del llibre "Molts granets de sorra" 'ha retardat més del compte per diverses raons. Primer de tot, s'ha convertit en un projecte molt gran—que intenta documentar fotogràficament molts i molts aspectes de la lluita per la independència. He rebut més de 5000 fotos i la feina de catalogar-les, etiquetar-les, triar-les i disposar-les en una maquetació efectiva està sent molt gran. He calculat malament el temps que costaria. El segon problema és que m'he presentat al Secretariat de l'ANC no sabent que en lloc de deu hores setmanals de suport lateral, la votació massiva i inesperada (gràcies!) em convirtiria en coordinadora de la comissió internacional i membre del Comité Permanent a temps complert i més.

El llibre sí que avança, gràcies a l'ajut d'un equip de dissenyadors meravellós, però no avança tan ràpidament com voldria sobre tot per culpa meva—hi ha coses que haig de fer jo mateixa. Tot i així, espero tenir-lo a principis de la tardor.

seguir llegint

#02 / We did it! - Ho hem aconseguit!

Thank you to everyone who has supported this project so far. I am so honored by your confidence, and so jazzed by your enthusiasm. We will show that not only can you change the world peacefully, you can share ideas about how to do it :)

We still have six days, so if you have friends or acquaintances who still want to pre-order the book, by all means, send them the link. Any money gathered above and beyond the original goal will go towards translations of the book into other languages: Spanish, German, French... suggestions?

--

Gràcies a tots que heu donat suport a aquest projecte ja. M'honra tant la vostra confiança i m'inspira molt el vostre entusiasme. Demostrarem que no només es pot canviar el món pacífica i democràticament, però que es poden compartir idees que n'expliquen el procés!

Encara ens queden sis dies, així… seguir llegint

#01 / Febrer és dur

Gràcies mecenes pel gran cop de ma d'ahir. Com molts, he estat una mica deprimida amb el desencís dels últims tres mesos. Tot sembla parat, gris, frustrat. Però el meu marit m'ha recordat, i crec que és bon consell, que mai no s'ha d'avaluar l'estat de la vida durant el mes de febrer!

Fins i tot pensava, potser era millor no tenir la pressió de Sant Jordi a sobre, que si no prospera el Verkami, doncs vaig fent de mica en mica, i acabaré encara que sigui una mica més tard.

La veritat és que odio demanar diners o favors. Em costa moltíssim. Tinc aquell ideal al cap de l'americà auto-suficient, que treballa molt dur i que aconsegueix l'éxit sense l'ajut de ningú. L'únic problema és que és mentida aquest ideal. Ningú no fa res sense el suport i ajut dels altres. Com va explicar la Senadora Elizabeth Warren, fins l'empresari que monta una… seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies