2014 was an amazing year! Discover what we've done together Go!
Close

Successful projects

2,950 projects funded

   

   
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €4,641 of €3,500 raised
  Finished
  Un barri fet a cops de cooperació és un llibre sobre cooperativisme 100% autogestionat i serà el segon volum dins la col·lecció Memòria Cooperativa de La Ciutat Invisible. Un llibre realitzat íntegrament per cooperatives en col·laboració amb l'Arxiu Històric del Poblenou.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €595 of €320 raised
  Finished
  [OBJECTIU AMPLIAT!] El millor gol de la temporada no l'ha marcat cap futbolista. L'ha marcat Joan Herrera, per l'escaire, a Podemos, Ada Colau, Teresa Forcades i companyia. I un golàs com aquest mereix un aplaudiment col·lectiu, un reconeixement... un premi: el premi #PuskasHerrera.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €6,590 of €5,000 raised
  Finished
  Si prefieres aprender en 3 lo que otros explican en 30, eres un pildorilla y Pildorea es tu portal. Construye con nosotros una web donde formarse en comunicación audiovisual y web es rápido y efectivo gracias a nuestro sistema de píldoras de 3 minutos o menos. Para que no pierdas el tiempo. ;-)
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,795 of €3,000 raised
  Finished
  LA DERNIERE DANSE DE BRIGITTE es el tercer espectáculo de Zero en Conducta Teatre del moviment. Técnicas de manipulación directa y de objetos, títeres corporales, danza y mimo se ponen al servicio de la particular historia de Brigitte. Una historia que sin este lenguaje seria imposible de contar.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,805 of €3,500 raised
  Finished
  És un retrat musical de La Floresta Pearson i el Casal. El baixista Steve de Swardt localitza músics que hi van tocar als 70, quan el local era un refugi d'artistes hipies, un petit Zeleste dos, per a fer-hi un concert, juntament amb músics actuals florestans. Revifem el Casal!
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €1,450 of €1,400 raised
  Finished
  Un projecte d'emprenedoria. Un llibre de contes escrit i il·lustrat pels alumnes de 4t de l'escola Àngela Bransuela de Mataró, que han creat l'editorial Els dofins.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,720 of €3,000 raised
  Finished
  Ajudans a refer la nova Caravana Xisqueta, l'obrador mòbil de la llana d'ovella Xisqueta
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,602 of €3,500 raised
  Finished
  Somos dos grupos de Terrassa - BCN ( SN y Ostiaputa). Nos embarcamos en un nuevo proyecto compartido... LA CASA DE LOS LOKOS. Por ello pedimos vuestro apoyo... para que se haga realidad. Ahora estamos acabando de componer los temas de lo que será este nuevo trabajo.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €2,420 of €2,151 raised
  Finished
  Mediocrity es una webserie de Malvo Films protagonizada por un cantautor con miedo escénico y un frustrado doblador de porno interpretados por Aleix Melé y Alberto Chester.

Want to start a project?

 • How does it work?

  We offer a simple yet powerful way for artists, creators, designers, groups and others to fund their projects collectively. Our model lets them attract patrons who are looking for a new way to get involved in a cultural experience.
 • Who's it for?

  We're looking for all sorts of creators: designers, curators, travellers, painters, writers, filmmakers, photographers, musicians... In short, dreamers. Are you one of them?
 • Publish it on Verkami

  We’ll work on the project to sharpen its focus on its target community and ensure it reaches its goal. We’re passionate about doing our bit to help projects like yours come to life. Let’s get going!