La setmanal de Verkami
La primera ratafia cooperativa

Ep, la recomana Quim Torra! La Penjada és la 1ª ratafia cooperativa elaborada per La Sobirana (Sta. Coloma de Farners), i ve de la mà d' El Penjat, un licor de taronja -o tronjó- fruit de la recepta de l'avi. Dos indispensables de la sobretaula exquisits que donen força a la producció local, el cooperativisme i la sobirania etílica. Fem-los!

L'escena electrònica de Girona

Va ser a finals de la dècada dels 80 i a través de Girona que la música electrònica i techno van entrar a Catalunya des d'Europa. Clubs mítics com el Blau, La Sala del Cel i Le Rachdingue van ser escenari d'un enèrgic episodi artístic avui quasi oblidat i que va ser el germen de la cultura de club a Espanya.

Ho rememorem al documental Nou Set Dos amb els testimonis de programadors, performers, artistes visuals, ballarins i DJs nacionals i internacionals, que el van viure en primera persona.

Fotografia macro per a bolets i flors

El fotògraf Alex Alonso ens porta un nou llibre per aprendre a fer servir la llum natural i la composició en fotografia macro estàtica a l'hora de capturar bolets i flors.

190 imatges per analitzar, esquemes de llum i composició, 10 aquarel·les i més ens espera en aquesta completa guia per a amants de la natura i la fotografia.

I al nostre blog…
Ja pots presentar el teu joc al 6è Concurs de Protos Verkami DAU Barcelona!
Amb la calor i les nits llargues… arriba com cada any el Concurs de Protojocs que organitzem Verkami i DAU Barcelona! Tens un…
Una història de rialles, xarxes i molt cinema, les sinopsis d'Ángel Sanchidrián
Ángel Sanchidrián Sanz s’autodescriu com paio que té la immensa sort que hi hagi persones a les quals els agrada llegir el que…
Fes-te productor per un día al 'Verkami en Viu' del Saló del Cinema i les Sèries
Del 17 al 19 de maig se celebra el IV Saló del Cinema i les Sèries de Barcelona, que s’ha consolidat com la cita ineludible…
Segueix-nos
Facebook Twitter Instagram
Aquesta és una newsletter setmanal de Verkami, SCP. Per a donar-te de baixa clica aquí