La setmanal de Verkami
La primera ratafia cooperativa

Ep, la recomana Quim Torra! La Penjada és la 1ª ratafia cooperativa elaborada per La Sobirana (Sta. Coloma de Farners), i ve de la mà d' El Penjat, un licor de taronja -o tronjó- fruit de la recepta de l'avi. Dos indispensables de la sobretaula exquisits que donen força a la producció local, el cooperativisme i la sobirania etílica. Fem-los!

L'escena electrònica de Girona

Va ser a finals de la dècada dels 80 i a través de Girona que la música electrònica i techno van entrar a Catalunya des d'Europa. Clubs mítics com el Blau, La Sala del Cel i Le Rachdingue van ser escenari d'un enèrgic episodi artístic avui quasi oblidat i que va ser el germen de la cultura de club a Espanya.

Ho rememorem al documental Nou Set Dos amb els testimonis de programadors, performers, artistes visuals, ballarins i DJs nacionals i internacionals, que el van viure en primera persona.

Fotografia macro per a bolets i flors

El fotògraf Alex Alonso ens porta un nou llibre per aprendre a fer servir la llum natural i la composició en fotografia macro estàtica a l'hora de capturar bolets i flors.

190 imatges per analitzar, esquemes de llum i composició, 10 aquarel·les i més ens espera en aquesta completa guia per a amants de la natura i la fotografia.

I al nostre blog…
🏆 Trending Kittens, joc guanyador del VI Concurs de Protos Verkami DAU Barcelona
Ha estat un gran cap de setmana a l'esdeveniment més gran de jocs de taula de l’estat, el Festival del Joc DAU…
Vine a jugar els Jocs del Futur al DAU Barcelona!
Aquest cap de setmana del 23 i 24 de novembre torna el DAU Barcelona, un dels esdeveniments de jocs més importants de…
🛠️💪 Noves eines per creadorxs. La teva campanya més potent!
Fa un parell de setmanes repassàvem en aquest post les últimes funcionalitats que hem estrenat pels mecenes. Aquesta setmana…
Segueix-nos
Facebook Twitter Instagram
Aquesta és una newsletter setmanal de Verkami, SCP. Per a donar-te de baixa clica aquí