La setmanal de Verkami
La primera ratafia cooperativa

Ep, la recomana Quim Torra! La Penjada és la 1ª ratafia cooperativa elaborada per La Sobirana (Sta. Coloma de Farners), i ve de la mà d' El Penjat, un licor de taronja -o tronjó- fruit de la recepta de l'avi. Dos indispensables de la sobretaula exquisits que donen força a la producció local, el cooperativisme i la sobirania etílica. Fem-los!

L'escena electrònica de Girona

Va ser a finals de la dècada dels 80 i a través de Girona que la música electrònica i techno van entrar a Catalunya des d'Europa. Clubs mítics com el Blau, La Sala del Cel i Le Rachdingue van ser escenari d'un enèrgic episodi artístic avui quasi oblidat i que va ser el germen de la cultura de club a Espanya.

Ho rememorem al documental Nou Set Dos amb els testimonis de programadors, performers, artistes visuals, ballarins i DJs nacionals i internacionals, que el van viure en primera persona.

Fotografia macro per a bolets i flors

El fotògraf Alex Alonso ens porta un nou llibre per aprendre a fer servir la llum natural i la composició en fotografia macro estàtica a l'hora de capturar bolets i flors.

190 imatges per analitzar, esquemes de llum i composició, 10 aquarel·les i més ens espera en aquesta completa guia per a amants de la natura i la fotografia.

I al nostre blog…
La cruesa de barri retratada per Oriol Miñarro
Explica Oriol Miñarro que va començar a interessar-se per la fotografia de la manera menys èpica possible. Era l’any 2008 i…
Valentí Acconcia ens revela els secrets per un crowdfunding d’èxit
Valentí Acconcia recorda perfectament quan va descobrir el micomecenatge. Explica que va ser l’any 2010, just quan Verkami…
Ja pots presentar el teu joc al 7è Concurs de Protos Verkami DAU Barcelona!
Amb la calor, algunes pluges i les nits llargues… arriba com cada any el Concurs de Protojocs que organitzem Verkami i DAU…
Segueix-nos
Facebook Twitter Instagram
Aquesta és una newsletter setmanal de Verkami, SCP. Per a donar-te de baixa clica aquí