❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

TALENN

TALENN

Mataró

Talenn és una empresa creada el 2010 que orienta als estudiants a trobar la seva vocació. Treballem cada dia en dues línies. La primera és reduir l'abandonament a la universitat que és superior al 30% i el segon és reduir l'atur juvenil, descobrint el talent de cada persona. Inclús aquell NINI que es pensa que no trobarà un lloc al mercat laboral, amb la nostra ajuda descobreix quines qualitats té i d'aquesta manera pot buscar feines relacionades amb el seu talent. La nostra experiència amb més de 5.000 entrevistes ens avala, però del que estem realment satisfets és que el 90% de famílies han portat a tots els seus fills, confiant plenament en Talenn.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies