❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

EMPORDÀ CANÍ

EMPORDÀ CANÍ

Torroella de Montgrí

Rehabilitació d'un espai, en una antiga masia de pedra, per a les instal•lacions de la seu d'Empordà Caní Empordà caní és un projecte auto ocupat de la Cooperativa Integral Catalana, amb ganes de créixer. Està instal•lada a Torroella de Montgrí , en el Baix Empordà. És una empresa totalment respectuosa amb el medi ambient, per això, tots els productes que utilitzem i recomanem, com són els xampús, desparasitaris, alimentació, etc., son 100% naturals.La idea de la reforma és utilitzar materials naturals, com són; la palla, el fang, la fusta, etc.I reciclats, com; els palets, les ampolles de vidre, etc.Així col•laborem humilment amb el medi ambient, sent conseqüents amb els nostres principis.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies