❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Totes som Barriada Cortsenca!

Som cultura popular, autogestió de casals i ateneus, lluites veïnals, comerç de barri, festes reivindicatives i participatives, entitats i agrupacions, som molt més que un barri! Som la Barriada Cortsenca! Ajuda'ns a fer-lo realitat i participa, entre totes ho aconseguirem. #TotesSomBarriada

Barriada Cortsenca

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
47
Aportaciones
597€
De 500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ja hem aconsenguit l'objectiu, PERÒ CONTINUEM CAP ALS 600€!

Qué ès Barriada Cortsenca?

Barriada Cortsenca és ...
...un projecte d’imatge corporativa i tèxtil que té com a objectiu el desenvolupament d’una xarxa gràfica per difondre un missatge festiu i combatiu de Les Corts. Aquests dissenys simbolitzen indrets i/o històries dels carrers i les places de la nostra barriada.

Una barriada o llogaret ...
...s’entén com a un conjunt de cases que formen un lloc o poble independent de la resta de la població. Perquè Les Corts som poble, som cultura popular, som lluites, som casals i ateneus, som cooperació, som autogestió, som entitats, som molt més que un barri!

Som comunicació ...
...dins i fora de Les Corts. Volem ser una nova eina d'informació combativa, festiva i alternativa per donar a conèixer activitats, xerrades, tallers i concerts que es fan a la nostra barriada. Serem la guerrilla de la comunicació cortsenca!

Objectiu: Comunicació i disseny

L'objectiu del projecte és la comunicació visual i el disseny com a missatge principal de combativitat i festivitat del barri de Les Corts. La comunicació visual serà l'atractiu del projecte amb una sèrie de dissenys, cartells, samarretes, adhesius, etc per divulgar la reivindicació de "Les Corts més que un barri". El nostre principal mitjà de comunicació seran les xarxes socials, a la nostra pàgina del Facebook i Twitter.

El disseny serà creat a partir dels tres conceptes (festivitat, combativitat i Les Corts) i els valors que la pròpia marca ha creat. El desenvolupament del projecte al llarg del temps anirà agafant diferents formes de treballar el missatge, així com la imatge promocional o de difusió. El disseny de la nostra identitat corporativa (imagotip i logotip) són i seran els principals elements de presentació del projecte.

Més endavant el projecte continuarà realitzant un seguiment especial per la creació de nous dissenys o noves infraestructures com a mitjà de potència econòmica i participativa.

La marca: la imatge corporativa

La realització de la imatge corporativa es basa en tres elements representatius.

La principal és el foc, que entra dins el concepte “combatiu i festiu”, aquest símbol serà la imatge principal de l’imagotip. Entenem el foc com a símbol i eina de revolució a disposició de la lluita contra les forces opressores de tot el món. I el festiu, com a festa popular de la revetlla de Sant Joan i propi costum d’arreu dels Països Catalans, hom n’encén de familiars a les masies o col·lectives als barris i als pobles.

El segon objecte representat és la corona d’espigues, símbol a l’antic emblema de l’Ajuntament de Les Corts, documentat cap a finals del segle XIX.

I, finalment, el tercer objecte és l' estrella de cinc puntes, que representa el símbol de la lluita social i nacional de la classe proletària.

La samarreta com a eina de comunicació

En aquesta primera fase del projecte hem dissenyat la samarreta "Barriada Cortsenca: Llogaret Popular de Les Corts" per a fer difusió al barri i altres punts del territori. D'aquesta forma ens acostem al nostre objectiu de comunicació visual i disseny per donar-nos a conèixer.

El disseny de la samarreta s'ha realitzat a partir del nostre imagotip amb el nom del projecte (davant) i el logotip principal (darrere).

Per què micromecenatge?

El crowdfunding o micromecenatge s’ha convertit en un instrument de finançament viable que permet tirar endavant milers de projectes a títol particular. Una forma participativa que possibilita a la gent a autogestionar projectes que d'altra manera no veurien la llum. És una nova eina 2.0 que potencia la col·laboració entre totes i tots per aconseguir un objectiu comú.

Barriada Cortsenca vol ser un projecte autogestionat, agraïnt la participació a títol individual i col·lectiu, ja que sense vosaltres no seria possible.

Com pots col·laborar en el projecte?

Per col·laborar i fer realitat aquest projecte necessitem la teva ajuda!

Pots aportar el teu gra de sorra amb aquestes recompenses que tot seguit et presentem:

Sobre les recompenses

Bo d'ajut simbòlic (5€)

Dóna'ns un cop de mà amb un petit ajut econòmic i simbòlic pel projecte. El pack conté una il·lustració inèdita de "Totes Som Barriada" juntament amb l'agraïment de totes les persones que han fet possible el micromecenatge.

Pack Retrats d'un barri silenciat i amagat (7€)

Pack "Retrats d'un barri silenciat i amagat" és un kit especial de 4 postals amb fotografies inèdites fetes durant l'hivern de 2014 de crítica visual de la destrucció i l'abandonament per part de l'Ajuntament a grans edificis, fàbriques i colònies que tenen una història i un lligam cultural al barri.

Pack Samarreta (10€)

La samarreta "Barriada Cortsenca: Llogaret Popular de Les Corts" és el gran atractiu de les recompenses. Festiva i, com sempre, reivindicativa, la podreu lluir allà on aneu i sentir-vos part de la barriada.

Pack La Cortsenca (15€)

La Cortsenca és una mestra realitzant tot tipus de dissenys tèxtils, i aquest cop ens aporta 4 bosses exclusives per passejar per la barriada. No deixeu escapar aquest pack, només n'hi ha 4 i són úniques!

Pack Barriada Cervesera (17€)

En aquest pack ens endinsem cap a la Barriada més cervesera. El pub anglès The Black Lyon ens convida a tastar la Cervesa Farinetes, una beguda molt lligada a Les Corts. Una cervesa que no et deixarà indiferent: tastaràs el bon gust que produeix la nostra cultura cervesera!

Pack Cortsenc relaxat (20€)

El Jardí de les Delícies ens acompanya en aquest projecte amb un pack increïblement relaxant i deliciós. Els amants del te i la rebosteria no podran resistir-se a acompanyar-nos pel nostre llogaret tot prenent unes herbes ben calentetes i unes galetes que et deixaran la boca aigua.

Calendari previst

· Inici del Verkami (Octubre)
· Finalització del micromecenatge (Novembre)
· Recollida de recompenses (Desembre)
(La recollida és realitzarà durant el mes de Desembre en un lloc físic on haureu de venir a buscar-ho, d'aquí poc donarem més informació)

Més informació

Per a més informació ens pots seguir a les diferents xarxes socials:

Facebook @barriadacortsenca
Twitter @llogaretpopular

Especial agraïment

The Black Lyon Facebook Twitter

El Jardí de Les Delícies Facebook Twitter

La Cortsenca

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / 26 dies, Objectiu: 500€! #Barrifunding

Bon dia mecenes!

El primer de tot és donar-vos les gràcies a totes i tots els mecenes, ja en som 20!, que heu col·laborat en aquest projecte de la Barriada Cortsenca. Però encara volem créixer més i necessitem la vostra ajuda!

Per fer una bona difusió del projecte a les xarxes socials 2.0 engeguem la campanya #Barrifunding. Una campanya on tothom pot participar i entraran en un sorteig del Pack "4 RETRATS D'UN BARRI SILENCIAT I AMAGAT”.

QUÈ ÉS #BARRIFUNDING?

#Barrifunding neix per fomentar la participació al crowfunding del projecte Barriada Cortsenca: #TotesSomBarriada* al verkami. El micromecenatge li queden només 25 dies per aconseguir l’objectiu de 500 €. La paraula #Barrifunding neix a partir de les paraules: Barriada i crowdfunding.

EN QUE CONSISTEIX #BARRIFUNDING?

Consisteix en escriure qualsevol paraula o frase sobre el barri de Les Corts o el projecte Barriada Cortsenca que et passi pel cap, amb el hastag #Barrifunding i etiquetant @BarriadaCortsenca. Comparteix-lo amb les teves amistats i entra al sorteig del Pack “4 RETRATS D'UN BARRI SILENCIAT I AMAGAT”. Kit especial de 4 postals amb fotografies inèdites fetes durant l'hivern de 2014 de crítica visual de la destrucció i l'abandonament per part de l'Ajuntament a grans edificis, fàbriques i colònies que tenen una història i un lligam cultural al barri.

FINS QUAN DURÀ EL SORTEIG?

El sorteig es tancarà el 12 de novembre a les 9 del matí, quan acaba el temps del projecte. Si s’aconsegueix l’objectiu del verkami el sorteig és farà al mateix dia a les 12h, moment en que s’anunciarà el guanyador/a. Sinó s’aconsegueix el finançament, el sorteig quedarà tancat i desert.

Compartiu amb les vostres amistats, i entre tots i totes fem possible el projecte!

Gràcies per confiar en aquest projecte!
#TotesSomBarriada

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#02 / JA HEM ACONSENGUIT L'OBJECTIU!

Gràcies, gràcies i gràcies a totes i tots! Ha estat increïble la resposta i la confiança en el projecte. Gràcies a les vostres aportacions hem aconseguit arribar a l'objectiu marcat en només 30 dies!

Però aquí no s'acaba el projecte. Queden 9 dies i encara continuem endavant!

L'objectiu principal ha estat assolit, però podeu seguir aportant perquè obrim un nou objectiu 600€! Les noves aportacions seran benvingudes per continuar creixent i ser una gran Barriada festiva, reivindicativa i participativa.

Ha estat un camí dur i difícil però per fi podrem dir que gràcies a moltíssima gent s'ha fet realitat el projecte Barriada Cortsenca!

En el nom de tots i totes les que formem part d'una manera o altre en aquest projecte moltes gràcies per les vostres aportacions.

Compartiu amb les vostres amistats, i entre tots i totes fem possible el projecte!

#TotesSomBarriada

#01 / 26 dies, Objectiu: 500€! #Barrifunding

Bon dia mecenes!

El primer de tot és donar-vos les gràcies a totes i tots els mecenes, ja en som 20!, que heu col·laborat en aquest projecte de la Barriada Cortsenca. Però encara volem créixer més i necessitem la vostra ajuda!

Per fer una bona difusió del projecte a les xarxes socials 2.0 engeguem la campanya #Barrifunding. Una campanya on tothom pot participar i entraran en un sorteig del Pack "4 RETRATS D'UN BARRI SILENCIAT I AMAGAT”.

QUÈ ÉS #BARRIFUNDING?

#Barrifunding neix per fomentar la participació al crowfunding del projecte Barriada Cortsenca: #TotesSomBarriada* al verkami. El micromecenatge li queden només 25 dies per aconseguir l’objectiu de 500 €. La paraula #Barrifunding neix a partir de les paraules: Barriada i crowdfunding.

EN QUE CONSISTEIX #BARRIFUNDING?

Consisteix en escriure qualsevol paraula o frase sobre el barri de Les Corts o el projecte Barriada Cortsenca que et passi pel cap, amb el hastag #Barrifundingleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies