❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

SOM

SOM és una experiència escènica creada col.lectivament per la Cia. Amantis i usuaris de l'Associació Alba de Tàrrega. SOM forma part del programa de Suport a la Creació a la modalitat de Laboratori de Creació de la Fira Tàrrega. Es presentarà dins de la programació de Fira Tàrrega 2014.

0
segundos
29
Aportaciones
3.115€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Aquesta és una experiència escènica dirigida per la Companyia Amantis, creada i protagonitzada conjuntament amb una vintena de persones usuàries de l’Associació Alba, persones amb capacitats diferenciades que han participat plenament en el procés de creació.

I volem que vosaltres formeu part també d'aquesta creació amb l'oportunitat de viure-la de manera molt especial.

Qui SOM

La companyia Amantis, integrada per Ada Vilaró Casals, Isidre Rebenaque CruzGaig i Lali Álvarez Garriga, treballa des de la inter-disciplinarietat per a generar esdeveniments escènics compartits amb col·lectius locals.
Treballa el moviment, la paraula, l’acció i l’art visual, posant ènfasi en la investigació, per a desenvolupar processos culturals basats en la experimentació artística i el treball en el territori. Treballen sobre els fets quotidians i les històries mínimes per a generar una història col·lectiva que actuï alhora de mirall i de finestra a la possibilitat.

L’Associació Alba de Tàrrega és una organització sense afany de lucre, de gestió ètica, solidària, participativa que busca la innovació i l’adaptació al canvi. Està actualment treballant per a millorar la qualitat de vida de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat psíquica, física i mental de pobles i ciutats de les comarques de l’Urgell i la Segarra i excepcionalment d’altres llocs. Vol generar oportunitats amb la finalitat d’aconseguir el màxim de desenvolupament i qualitat de vida a les persones amb discapacitat de l’Urgell i la Segarra.

Què és SOM

Molt més enllà del que es veurà en les actuacions dels dies 12, 13 i 14 de setembre a Fira Tàrrega, SOM és i ha estat una experiència vivencial intensa, un procés de coneixença i col·laboració entre persones amb capacitats diferenciades. Tot el que s'ha viscut i experimentat en aquest procés serà present d’una manera o altra durant els tres dies d’actuació a Tàrrega, però per sobre de tot, serà sempre present a l’interior de cadascú de nosaltres, com a vivència humana compartida que ens ha enriquit i ens ha fet créixer personalment.

SOM explicita fronteres, barreres. SOM explicita ponts, moments i llocs de trobada, de descoberta, de coneixença. SOM parla de l’amor, de la condició humana, es mou com es mou la vida, es nodreix amb l’ahir, celebra l’ara, qüestiona el demà. SOM és una estona de vida compartida en insòlites circunstàncies.

El moviment, l’acció i la imatge són els fils conductors que acompanyen la història que es genera in situ, en l’itinerari per les diferents atmosferes que configuren un viatge que transcorre per un paisatge que pertany a la vida quotidiana de la rerabotiga de l’Associació Alba.

Pots col·laborar a la creació d'aquest projecte, i amb la teva participació, com a tripulant del vaixell que seràs, obtindràs regals i experiències úniques.

Web Cia Amantis

Segueix-nos al Facebook

El nostre Blog

A què destinarem els diners

Aquests diners aniran destinats a les despeses d’ escenografia i a la creació d'un vídeo documental realitzat per Leila Cherifi Caballé i Job Ramis sobre el procés de creació escènica de “SOM”. Si superem la quantitat sol·licitada, seguirem per a cobrir els costos de viatges i dietes de la companyia en residència a Tàrrega.

Calendari previst i Recompenses als Mecenes

Les recompenses s'entregaran a partir de setembre coincidint amb l'estrena de l'espectacle dins el marc de Fira Tàrrega 2014

Pel que fa les recompenses que tenen a veure amb els productes de l'Associació Alba com les caixes de vanos i arrugats es podran passar a recollir a partir del 15 de setembre per la botiga del Gat del Rosal.

Més endavant facilitarem un punt de recollida de les recompenses per als nostres mecenes de Barcelona!

La Pre-estrena de "SOM" es realitzarà el 10 de setembre exclusivament pels nostres mecenes. Funció única i irrepetible!

La teva aportació és molt valuosa, t'agradarà participar-hi!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies