2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

Nota sobre la reserva pels tastos sonors: un cop feta la teva aportació pel tast, cal reservar la sessió de tast aquí

QUÈ ÉS?
VINFONIES és una mostra d'art sonor, la qual trasllada aquest art al terreny de la cultura del vi on s'hi podran trobar: instal·lacions sonores, un concert i sessions de "tasts sonors".

Les instal·lacions sonores són escultures interactives, que fusionen el món del vi i la tecnologia mitjançant el so. El tast sonor consisteix en diversos duets (peça sonora + vi) que ofereriran una experiència multi-sensorial. Cada peça sonora ha estat composada especialment per diferents artistes i inspirades amb cada vi participant. El concert omplirà l'acollidor espai del claustre de St. Francesc de música experimental a cavall de sons atmosfèrics i hipnòtics.

Els artistes participants són: CABALLO (Barcelona), DissoNoiSex (Berlin-Madrid-Varsòvia), Ruth Barberan (Barcelona), Alfredo Costa-Monteiro (Porto-Barcelona), JosepM. Comajuncosas (Barcelona), Laia Sadurní (Barcelona-Brusel·les), Lucas A. Vallejo (Barcelona).

QUAN I ON?
La tercera edició de VINFONIES es celebrarà de l'11 al 13 de Novembre de 2011 a Vilafranca del Penedés (Barcelona). Coincidint amb el Dia Europeu de l'Enoturisme i la Festival de Cinema MOST, VINFONIES aportarà un contrapunt sonor i a la vegada més experimental.

Les activitats es realitzaran en diversos espais del centre històric: el claustre de Sant Francesc, el Vinseum, l'Hotel Casa Torner i Güell i la Taverna Inzòlia.

PER QUÈ DEMANEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ?
Des del 2009, VINFONIES és una mostra organitzada de forma independent i sense ànim de lucre per un col.lectiu de persones dels camps de l'enologia, les arts visuals i la tecnologia d'àudio.

Creiem que les dificultats actuals per trobar finançament per activitats culturals, tant al sector públic com al privat, no han de ser motiu per deixar d'organitzar propostes culturals de petit format més arriscades. Iniciatives de micro-mecenatge com Verkami, ens apareixen com una bona oportunitat d'aconseguir finançament involucrant també al públic assistent i a persones culturalment inconformistes.

Aconseguir l'objectiu econòmic (1000€) ens permetrà seguir oferint totes les actvitats programades. Aquesta quantitat suposa aproximadament un terç del pressupost total de VINFONIES, sent un altre terç aportat per l'Ajuntament de Vilafranca i la resta pels cellers patrocinadors.

NOTA SOBRE LES RECOMPENSES Tot i que les activitats de VINFONIES són obertes, els mecenes tindreu unes condicions especials en agraïment:

 • 5€: els mecenes tenen una degustació durant el concert, que la resta de públic no té.
 • 10€: poden fer la reserva anticipada per les sessions de tast sonor, ja que les places són limitades. La resta de públic només tindrà plaça si no es cobreixen.
 • 50€ i 150€: aconsegueixen en exclusiva el pack "CD+ampolla", que la resta no pot comprar. Els packs es recolliran durant la mostra. En cas d'enviament només s'enviarà el CD.
 • IMPORTANT Un cop feta la teva aportació reserva la sessió de tast aqui http://www.vinfonies.org/2011/reserves.html
 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(0)

 • No hay ninguna pregunta
Si quieres saber más pregúntale al autor

VINFONIES'2011

Conseguidos1.000€
de1.000€
100% conseguidos Conseguido!
VINFONIES és una mostra d'art sonor que trasllada aquest art al terreny de la cultura del vi amb instal·lacions sonores, un concert i dues sessions de "tasts sonors". La tercera edició de la mostra es celebrarà del 10 al 13 de novembre de 2011 a Vilafranca del Penedès (Barcelona)

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 13 de Noviembre de 2011.

 
 • Aportando 5€
  QUEDAN 86 RECOMPENSAS (DE 100)

  Et convidem a <b>2 degustacions</b> de vi per gaudir del concert del dissabte 12 de novembre al claustre + Publicarem el teu nom com a mecenes a la web (opcional).

 • Aportando 10€
  QUEDAN 56 RECOMPENSAS (DE 70)

  Et convidem a 2 degustacions de vi per gaudir del concert del dissabte 12/11 al claustre + 2 Invitacions pel tast sonor de divendres 11/11 o diumenge 13/11 + Publicarem el teu nom com a mecenes a la web (opcional).

 • Aportando 50€
  QUEDAN 15 RECOMPENSAS (DE 20)

  Et convidem a 2 degustacions de vi per gaudir del concert del dissabte 12/11 al claustre + 2 Invitacions pel tast sonor de divendres 11/11 o diumenge 13/11 + Pack "El Tast A Casa"</b> (CD + ampolla) + Publicarem el teu nom com a mecenes a la web (opcional).*El pack es recollira in situ*

 • Aportando 150€
  QUEDAN 6 RECOMPENSAS (DE 6)

  MECENES D'HONOR
  Et convidem a 5 degustacions de vi per gaudir del concert del dissabte 12/11 al claustre + 5 Invitacions pel tast sonor de divendres 11/11 o diumenge 13/11 + 2 Packs "El Tast A Casa" (CD + ampolla). + Publicarem el teu nom amb logo (empreses) com a mecenes a la web (opcional). Els packs es recolliran in situ

 • Aportando 540€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  Aportacions analògiques

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 13 de Noviembre de 2011.

 

Autor/a del proyecto

Foto de vinfonies
vinfonies
VINFONIES és un col.lectiu de professionals en els camps de l’enologia, les arts visuals i la tecnologia d’àudio. La missió és explorar i donar a conèixer noves formes artístiques i relacionar-les amb la cultura del v... Leer más
vinfonies tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.vinfonies.org