Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡ Estrenamos nueva web !

"Vladi et son petit orchestre"

Edició d'un cd amb uns temes meus gravats amb músics fantàstics/ques de Muscat, amb el fenomenal clarinet d'Agustí Cortés, amb col.laboracions de Carles Belda a l'acordió, la cantant Suka del grup Ki Sap, Eduard Ferrús a la guitarra, o Pere Bono i Enrique Tortajada als trombons, entre d'altres.

Wladimir Morales Adam

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
41
Mecenas
1.610€
De 1.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Euskara y Français

Bon dia pel matí:
Ara, perquè en tingueu un bon record, de tot el seguit de gravacions que he fet els
darrers 2 anys en farem un cedé.
S'anomenarà "Vladi et son petit orchestre" i el podeu adquirir de manera anticipada, i de passada ajudar-nos a que existisca, al Verkami. Sabeu de que va aquest mecanisme, veritat? Feu una ullada a www.verkami.cat i a la marxeta!
Gràcies d'avançada!

LES CANÇONS que podreu escoltar són:
"Els besos furtius" és una cançó pròpia sobre la llibertat de sentiments i emocions, que al cap i a la fi és el que realment importa, tot i que sovint xoca amb les normes socials impostes i els seus condicionaments mentals que intenten reprimir-los. L'objectiu és aprendre que el pensament no oprimisca al sentiment, poder sentir i expressar els sentiments sense entrebancs. Com? A ritme de ball!

"Hardcordió" és una peça virtuosística instrumental per acordió, a ritme trepidant, que em va vindre al cap una nit de desfici. Està gravada per l'acordionista Carles Belda i el clarinetista Agustí Cortés, acompanyats de trombó, viola i banda de rock.

"La música és l'ànima" és una composició llarga a la manera d'un concerto grosso per concertino (clarinet, acordió, trompa i trombó) i ripieno (la resta del grup) que consta de dos parts: una primera a ritme de rumba i una segona que repeteix alguns motius musicals de la primera però a un tempo frenètic. Una cançó d'amor que vaig escriure després d'uns dies d'estiu a Torroella. El nom de la cançó és una definició molt encertada sobre la música que em va dir la musa que va inspirar aquesta cançó.

"Jo decidiré" és una cançó amb un missatge molt important sobre la llibertat d'elecció, d'escollir el nostre destí, tant a nivell individual com col·lectiu. Cada persona o col·lectivitat és sobirana en triar el seu camí. Sols així és pot ser feliç. I ningú no pot negar el nostre lliure àlbir i les decisions preses en llibertat. Així mateix hem d'aprendre a respectar el dels i de les altres, sense cap tipus de coacció o imposició. Sols en llibertat hi ha felicitat. Amunt, esperits lliures!

"El tango del insumiso" és un homenatge a tots i a totes els i les insumisos/es i desertors d'arreu del món, perquè són elles i ells els verdaders herois i heroïnes de totes les guerres.
“¿Qué pasa si hay una guerra y no vamos nadie?”
Aquesta cançó és una invitació a la deserció, a l’alta traïció a la pàtria, a la insubmissió als exèrcits. I tot això per què? Perquè és l’única manera d’aconseguir la pau i un món sense guerres.

Els temes ja estan tots gravats amb els tècnics de so Mireia Ruiz (Terrassa) i Josep Maravilla (Algemesí), què també ha fet la producció del tema "Els besos furtius", i masteritzats per Pep Roig (Terrassa).

L'ENTREGA DE LES VOSTRES RECOMPENSES es farà per correu ordinari durant l'estiu, i a principis de setembre, en els concerts i presentacions que farem arreu del territori.

Els diners recaptats es destinaran a pagar les despeses de la gravació, l'edició, les còpies, el disseny i el video, per així fer possible què estes cançons i els seus missatges arriben a tot arréu.

Actualment estem treballant en la GRAVACIÓ DEL VÍDEO de "El tango del insumiso" a càrrec del fotògraf i càmera Phil Evans i Ross Sulla. Calculem que per juliol ja el tindreu a punt.

Adjunte enllaços que poden ser del vostre d'interés:

El País Valencià pel dret a decidir "Decidiré", un dels temes a incloure.

Els matins de TV3 Muscat Actuació en directe a TV3

La Muixeranga Concert Bandolers Nit de Sant Joan

Radikal mut Vídeo bandolers

facebook
Wladi Morales Adam
Adreça de correu

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

12€
15 Mecenas

Cd "Vladi et son petit orchestre" + Eixirà el teu nom en els agraïments del vídeo (si no ens dius el contrari).

20€
6 Mecenas

Cd "Vladi et son petit orchestre" + Cd "Surt a ballar amb Muscat" Muscat 2012 + Eixirà el teu nom en els agraïments del vídeo (si no ens dius el contrari

20€
1 Mecenas

Cd "Vladi et son petit orchestre" + Un cd bandoler "L'esclafit" + Eixirà el teu nom en els agraïments del vídeo (si no ens dius el contrari).

25€
2 Mecenas

Cd "Vladi et son petit orchestre" + Dos cd bandolers: "L'esclafit" + "El llegat dels bandolers" + Eixirà el teu nom en els agraïments del vídeo (si no ens dius el contrari).

35€
1 Mecenas

Un cd "Vladi et son petit orchestre"
+ Dos cd bandolers: "L'esclafit" 2003 + "El llegat dels bandolers" 2008 + Un cd Muscat "Surt a ballar" 2012 + Eixirà el teu nom en els agraïments del vídeo (si no ens dius el contrari).

40€
9 Mecenas

Un cd "Vladi et son petit orchestre" + Tres cd bandolers: "L'esclafit" 2003 + "El llegat dels bandolers" 2008 + "Visca la terra" 2000 + Un cd Muscat "Surt a ballar" 2012 + Menció especial als agraïments del vídeo (si no ens dius el contrari).

45€
5 mecenas (agotada)

Un cd "Vladi et son petit orchestre" + Tres cds bandolers: "L'esclafit" 2003 + ""El llegat dels bandolers" 2008 + "Visca la terra" 2000 + Una samarreta dels bandolers + Un cd Muscat "Surt a ballar" 2012
+ Menció especial als agraïments del vídeo (si no ens dius el contrari).

120€
1 Mecenas

Dos cd "Vladi et son petit orchestre" signats per la banda + Un concert festa privat de Vladi et son petit orchestre en ta casa

500€
1 Mecenas

Deu cds "Vladi et son petit orchestre" signats per la banda + Deu concerts privats de Vladi et son petit orchestre en ta casa

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.