2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

Un llibre basat en 100 maneres de fer vinagretes, moltes d'elles tradicionals de tota la vida i d'altres amb elements nous i curiosos. Amb il•lustracions del dibuixant Rubén Bravo. Una barreja de gastronomia i art fora del llibre de receptes convencional.

De vinagretes n'hi ha des de fetes amb maduixes, cireres, xocolata... fins a suc de peus de porc rostit o carxofa. Al llibre hi trobareu a cada vinagreta comentaris i recomanacions, anècdotes o simples trucs que faciliten la vida tant als nous com als més veterans cuiners.

Ja porto 10 anys en el món de la cuina, i tinc ganes de moure alguna cosa personal, com és aquest llibre amb un recull de 100 vinagretes, on la fantasia i el treball diari et motiva a crear i provar.

Les il•lustracions del dibuixant Rubén Bravo (Llicenciat en Belles Arts, dibuixant de revistes com LePotage i el Jueves digital) complementen aquest treball que barreja tradició i d'experimentació, donant un resultat tant agradable a la vista com al paladar.

La vostra aportació serà destinada a fer una mica més gran el nostre somni de portar a la realitat un projecte com aquest.

Els 2.500€ de contribució aniran destinats a la publicació, distribució i difusió del llibre.

Anima't i aconsegueix un viatge gastronòmic il•lustrat de totes les receptes per amanir els teus plats!

Atentament, Pere Cardona i Rubén Bravo

QUÈ HAN DIT DE NOSALTRES?

Extret de la revista THE SECRET

Entrevista a Viu la Vida, Mataró Ràdio, (a partir del minut 27)

Ràdio Arenys de Munt (apartat 'entrevistes', clicar a 'Pere Cardona')

Un retalll de la web... mesde55, una pàgina de gent gran!

Entrevista del Filtre a Mataró Ràdio

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(2)

 • on puc comprar el teu llibre. gracies

  hecha por dolors

  Hola Dolors, doncs bé, el llibre el pots comprar a les llibreries de Mataró, a Badalona a la llibreria Saltamarti i Tarragona, a la llibreria "la Rambla".... per més informació.... no ho dubtis i ens escrius a.... bonacuina@hotmail.com

  Moltes gràcies!

 • Tienen un mail donde podemos contactarlos?

  hecha por Serge Herbiet

  Sí, tenemos el bonacuina@hotmail.com
  te esperamos, muchas gracias por tu interés!

Si quieres saber más pregúntale al autor

100 VINAGRETES D'AUTOR

Conseguidos2.685€
de2.500€
100% conseguidos Conseguido!
Un llibre del cuiner Pere Cardona basat en 100 maneres de fer vinagretes, moltes d'elles tradicionals de tota la vida i d'altres amb elements nous i curiosos. Amb il·lustracions del dibuixant Rubén Bravo. Una barreja de gastronomia i art fora del llibre de receptes convencional.
Creado en: Mataro

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 22 de Marzo de 2011.

 
 • Aportando 5€
  11 Mecenas

  Constaràs als agraïments del llibre + Punt de llibre il·lustrat (que rebràs en format digital) + Dues receptes a l'atzar

 • Aportando 15€
  61 Mecenas

  Agraïments + Punt de llibre digital + Llibre "100 Vinagretes d'autor" dedicació il·lustrada (donat en mà o per correu) + Entres en un sorteig d'una classe Vinagretera de 1h30 a casa teva o meva (El sorteig es farà entre tots els mecenes de 15€)

 • Aportando 45€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  Agraïments + Punt + El Llibre "100 Vinagretes d'autor" amb dedicació il·lustrada + Il·lustració original signada pel dibuixant ( en tinta, blanc i negre )

 • Aportando 80€
  3 Mecenas

  Agraïments + Punt + El Llibre "100 Vinagretes d'autor" amb dedicació il·lustrada + Una Classe Vinagretera d'1h30 (màxim 8 assistents) amb l'autor de les receptes.

 • Aportando 120€
  4 Mecenas

  Agraïments + Punt + El Llibre "100 Vinagretes d'autor" + Tu poses els ingredients i jo l'art! Et cuino un dinar per un màxim de 8 persones.

 • Aportando 300€
  QUEDAN 1 RECOMPENSAS (DE 1)

  Agraïments + Punt + El Llibre "100 Vinagretes d'autor" + Classe Vinagretera de 2hores (màxim 8 persones) + Receptari i dibuix de la sessió fet per l'Il·lustrador + Tu poses els ingredients i jo l'art! Et cuino un dinar per un màxim de 8 persones + Portada original del llibre (en tinta, blanc i negre) enmarcada i signada per l'autor.

 • Aportando 500€
  1 Mecenas

  Agraïments + Punt + Llibre "100 Vinagretes d'autor" + Classe Vinagretera de 2hores (màxim 8 persones) + Receptari i dibuix de la sessió + El cuiner i autor de les receptes acompanyat d'un ajudant t'el·laboraran un menú (entrant, plat i postre) a casa teva (plats a convenir. / màxim 8 comensals). Els ingredients els posem nosaltres!

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 22 de Marzo de 2011.

 

Blog del proyecto (4)

4 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de Pere Cardona
Pere Cardona
Pere Cardona, cuiner de professió amb deu anys d'experiència en restaurants de cuina mediterrània i tradicional, professor de cuina a centres cívics de Barcelona i pioner del concepte "un cuiner a casa".... Leer más
Pere Cardona tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://