❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Miquel Gil, Per marcianes

Gravació, mescla i masterització del C.D. " Per marcianes". Miquel Gil Cançons propies amb poesies de: Anna Montero, Enric Monforte, Enric C

Miquel Gil

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
192
Aportaciones
12.200€
De 11.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Potser alguns em coneixeu sóc Miquel Gil, músic amb una llarga trajectòria professional (Al tall, Terminal Sur, en solitari).

Ara mateix estic immers en la realització d'un nou projecte discogràfic amb cançons pròpies i textos de diversos poetes ( Anna Montero, Enric Monforte, Enric Casasses, Tono Fornes, Pep Albinyana, V.A. Estelles ), l'he titulat "per marcianes". Per a invertir en mitjans per al projecte vaig buscant la teua complicitat.

PERQUÈ M'HE DECIDIT PEL CROWDFUNDING?

Perquè em pareix una idea genial. Comptar amb vosaltres, els mecenes, el públic, a més de ser un luxe, em permetrà millorar la qualitat final del projecte. Amb les vostres aportacions podré invertir en tecnologia i mitjans que ara mateix no estan al meu abast.

Fa anys que vaig optar, varem optar, junt amb la meua oficina de management, per l'autoedició, pel que suposa de llibertat creativa.

La realitat diu que has de compaginar les ganes de fer un treball excel.lent amb la capacitat d'endeutament, el crowdfunding es un espai on coincidir persones amb els mateixos interessos, la qualitat final del producte. Comptar amb el vostre recolçament es passar per damunt de la crisi, dels retalls en cultura.......

11000€ PER A..

  • Més hores d'estudi de gravació, mitjans (microfonia, compressors, etc.)
  • Més sessions de músics d'estudi
  • Substituir sons sintètics, arxius midi, per músics amb els que d'altra manera no podria comptar
  • Més hores per edició i mescles en un perfil d'estudi de més qualitat
  • Millorar el procés de masterització

Diguerem que no obtens el mateix resultat gravant, p.e., les guitarres de 10 cançons en 8h(1 sessió d'estudi) que en 24h(3 sessions), no costa el mateix 1 que 3 sessions d'un instrumentista......

D'altra banda el perfil de l'estudi on estic gravant, amb una bona relació qualitat/preu, es suficient, però, reforçar-l'ho amb equipament tècnic llogat milloraria molt el só. La combinació dels tres factors temps + sessions + equipament... marca la diferencia.

La mescla es la part del proces on l'exigència tècnica es màxima. Mesclaríem a un estudi de perfil mitjà/alt que ara no tenim a l'abast. Podríem accedir, també, a un estudi especialitzat per a la masterització.

El projecte està en marxa, de forma més humil, més precària, però en marxa, no depèn del resultat d'aquesta experiència, però, si la experiència crowdfunding acaba en positiu el resultat final millorarà molt. Per a això demane la teua complicitat i el teus diners.

Qualsevol pregunta, dubte, aportació, critica estic a la vostra disposició. Es la meua passió i m'encantaria compartir-la amb tu!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

19 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • nandosaba

    nandosaba

    casi 12 años

    com està el tema? no he rebut res ni n'he sabut res mai més...

  • Miquel Gil

    Miquel Gil
    Autor/a

    12 años

    Hola Montse, moltes gràcies per l'interes.

    Fa quatre dies Pep em preguntava el mateix.

    No, açò te unes normes de joc i als quaranta dies s'acabó lo que se daba.... Si t'agradat la idea a Verkami no et faltaran projectes als que poder sumar-te, açò del micromecenatge està començant!!!!.

    Vinga, bon estiu i repetics, moltes gràcies!!!

  • Montse

    Montse

    más de 12 años

    Miquel no hi ha manera de col.laborar fora de termini????

    uuuffffff es que he arribat tard.

    un bes desde la vall

  • Miquel Gil

    Miquel Gil
    Autor/a

    más de 12 años

    Hola Pep, bon dia. Hi han unes normes de joc i el termini s'ha acabat, moltes gràcies pel teu interes. Açò del micromecenatge està començant, segur que encontraras a verkami molts projectes interessants amb els que col.laborar. Una abraçada.

  • Pep Romero

    Pep Romero

    más de 12 años

    No he arribat al terme per afegir-me al projecte; puc col.laborar d'alguna manera?

  • Miquel Gil

    Miquel Gil
    Autor/a

    más de 12 años

    Les gràcies he de donar-vos-se-les a vosaltres per haver-vos engrescat en l'aventura i protegit el meu treball. Junts som molt fort, per a mi es la conclussio més important. Junts som molt forts

  • montag73

    montag73

    más de 12 años

    Bé, això no és cap pregunta. Només volia donar-te les gràcies per la teva música i per l'oportunitat que hem tingut de tornar-te una mica després que ens hagis donat tant. Felicitats per la iniciativa!

  • Miquel Gil

    Miquel Gil
    Autor/a

    más de 12 años

    Moltes gràcies companys!!!!

    Fa dies que l'aventura està transformant-se en una experiencia molt especial, estic parlant amb molta gent del projecte, parlem de les cançons, del crowfunding..... Si, a mès, arribe a bon port això serà deu en barca!!!!!

    Salu2. Miquel

  • centre quim soler

    centre quim soler

    más de 12 años

    No és una pregunta, és una espenteta, des del Priorat. naltros vam optar per aquest sistema de compartir projectes i somnis. I ens ha funcionat. El nostre projecte a Verkami va arribar a bon port i esperem que les marcianes també!! SALUT

  • Miquel Gil

    Miquel Gil
    Autor/a

    más de 12 años

    No tenim cap lligam contractual amb ningú. Fa quatre anys que optarem per l'autoedició

    Cada dia es més "residual" la venda de copies, hi ha menys botigues, en tot cas la distribució fisica la pots pactar d'entre un ventall empreses a canvi d'un percentatge. la distribució on-line la fem nosaltres mateix.

    Fins ara amb Galileo music-comunication per a la la distribució europea ens ha anat molt be..... a Europa es continuen venent CD's

    Jo diria que no es segur que estem en la era digital, el que segur que ja no estem es en la era analogica.

    Els CD's son fonamentalment el que eren una forma de deixar constancia del treball. Tota la resta d'allò que es coneixia com "industria discogràfica" està en proces de canvi.

    Vinga, David, una abraçada i moltes gràcies per sumar-te a l'aventura.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#09 / Guitarres. Mario Mas

Ja està, habemus guitarres!!!!.
Ha estat una setmaneta molt productiva a Avinyonet del Penedes a casa  Fina, Mario Mas, Xavier (net) i Leo. 
Xavier em va fer un bolo privat divendres al demati al menjador de casa ( el patio de mi recreo i se dejaba llevar ), 13 anys té el figura...figura, figura, un puto crak!!. 
Vaig fer all i pebre de bacallà fresc per a Mario i per a mi....potable, es va deixar menjar i sucar (viena de pà i rosegons solts), el pavelló albuferenc no va sofrir.

Hem tocat i em parlat molt, compartim devoció per la familia Montoya, Diego del Gastor, els Antonios (Flores i Vega). Els anys que porta, Mario, col.laborant amb Carles Denia es noten molt, coneix les formes musicals valencianes es facil parlar de dansaes, afandangats, boleros...molta complicitat músical.

Una cançò ha transmutat. Les guitarres de Mario l'han dut allà on jo volia arribar sense necesitat de recorrer a souvenirs sonors/tòpics. 

#08 / Estao de la gravassión

Bon dia.

Tema: El estao de la gravassión........

Ja tenim gravades les bases (bateria, baix) i unes quantes sessions de treball d'Eduard Navarro i de Tobal Rentero. Es a dir pràcticament tenim gravades les intervencions del personal del grup de directe.

Eduard m'acaba de proposar fer una versió del tema "Borino oro" de la "no smoking band" que forma part de la pel.li de Kusturica "temps de gitanos"?????. No se.... igual ho gravem d'una tacada quan tinguem la resta de material enllestit
La setmana passada no vaig poder fer ni brot (3.000km de furgoneta tenen la culpa....).

Ja tinc endreçat el material per a anar-m'en a gravar guitarres amb Mario Mas. 
Mario es un músic amb molta experiència en l'àmbit de la world music (ha treballat, p.e., amb Eduard Iniesta, en el nou projecte del Carles Denia, per cert,  esta setmana toquen a l'Escala, si podeu no vos ho perdeu es senzillament genial!!!) una espècie de Nestor Mont, un cervellet a l'ombra.

#07 / Moltes gràcies a totes i tots

Estimats companys de viatge, moltes gràcies entre tots hem passat per damunt de crisi, retallades i turbulencies diverses. Es brutal.
Ara toca administrar els vostres diners i el "subidon" d'adrenalina, faltaven tres o quatre dies per a fi del termini i escribia un post dient que hi havien prop de 150 mecenes, doncs hem acabat amb prop de 200 mecenes, la vespreda de divendres va ser espectacular. Hem telefonaveu amb " ja quasi està", " ho tenim fet", "superem el minim per nosequant", vaig pujar a l'entaulat del castell de Denia flotant, com en un nubol.
S'ha fet realitat un somni. Si he de ser-vos sincer, no note cap responsabilitat afegida, note suport i complicitat. 
Esteu segurs que possarem tot de la nostra part per a respondre a la vostra generositat.
Que importants sou tots, tant li fa 10E o 1200E, saber que esteu al darrere dona molta força, molta… leer más
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies