❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Tenim l'U i volem el 2

Volem gravar el nostre segon disc, aquest cop en directe. En cinc anys hem viscut molts canvis i hem evolucionat com a cor, i estem molt preparats!

gospelsons

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
94
Aportaciones
4.066€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ja fa gairebé quatre anys del nostre primer disc, l’”U”, i fa molt de temps que teníem ganes d’enregistrar-ne un segon. Encara no l’hem batejat perquè tot just és un projecte i el que ens fa més il·lusió és compartir-ho amb tots vosaltres. Volem que aquest segon disc sigui participatiu i que arribi a tots els que fa anys que ens seguiu, o bé ens heu descobert fa poc, això no importa perquè tenim una mateixa passió; el Gòspel.

La gravació del CD la farem en un concert en directe, el proper dia 8 de març del 2013, al Teatre Monumental de Mataró, dins del "Cicle de Músiques Tranquil·les" de la Casa de la Música de Mataró.

QUÉ NECESSITEM

Volem que ens ajudeu com a mecenes, fent l’aportació que més us agradi per poder enregistrar el CD amb qualitat i poder compartir-la més endavant amb tots vosaltres.

QUAN I COM

El proper divendres 8 de març, dins del "Cicle de Músiques Tranquil·les" oferirem un concert en directe, sota la direcció de la Georgina Blanch i amb deu músics més que ens acompanyaran per fer inoblidable l’enregistrament dels disc i del concert en directe. El Teatre Monumental de Mataró serà el nostre escenari i vosaltres el nostre públic… Veniu i participeu del Gòspel en viu i en directe!

QUI SOM

Nascut del projecte de la Casa de la Música de Mataró, Gospel Sons som un grup format per més de vuitanta membres de totes les edats, que va començar a caminar el març del 2005, i als quals ens uneix una afició comuna: cantar.

Ens distribuïm en quatre veus: sopranos, contralts, tenors i baixos i ens acompanyen piano, baix i bateria. Des del principi el lloc on ens trobem és al Clap de Mataró, des dels inicis i fins al 2010, amb Ramon Escalè (músic i director del cor), i actualment amb Georgina Blanch assagem cada dimarts amb il·lusió i constància. Gràcies a ells dos, Gospel Sons és el que és. Hem preparat un bon repertori de cançons de gòspel que fa vibrar i aixecar de les cadires els assistents als nostres concerts.

Gospel Sons, després de 6 anys cantant gòspel arreu, és una entitat musical de la ciutat en fase de consolidació. Mentre el 2009 va ser un any de canvis, es van introduir noves formes d’organització dins l’entitat i es van obrir les portes a la incorporació de nous i noves membres, el 2012 ha estat un període de reafirmació de direcció sota la batuta de la Georgina Blanch i de canvi de repertori. Amb l'organització interna, el suport de la Casa de la Música de Mataró i la Xarxa de Gòspel de Catalunya, Gospel Sons any rere any esdevé un cor més consolidat i un referent tant a la ciutat com al territori.

Disposem de la nostra web, el nostre facebook i els nostres fans.

MÉS INFORMACIÓ
facebook / YouTube / Gospelsons Mataro

Comptem amb el recolzament de la Xarxa Gòspel de Catalunya, la Casa de la Música de Mataró i l'Ajuntament de Mataró.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#09 / **Ja el tenim aquí!**

U+U
U+U

Aquí teniu el nostre nou disc, el que hem gravat gràcies a tots els nostres mecenes. A partir de la setmana vinent ens posarem en contacte amb tots vosaltres per acabar d'enllestir totes les recompenses.

Però si no voleu esperar a rebre el vostre CD (els que havíeu optat per aquesta recompensa), demà dia 15 de febrer teniu una oportunitat de recollir-lo o comprar totes les còpies que volgueu a la paradeta que muntarem al Teatre Monumental de Mataró. A partir de les 22:00h, concert de presentació del nostre disc, amb nous temes, nous solistes i, com sempre, molta marxa!!!

No us ho perdeu, aquí teniu l'enllaç per la compra d'entrades: Concert Gospelsons

I, un cop més, moltíssimes gràcies!!!

Gospelsons

#08 / Això ja rutlla!!!

La nostra directora, la Georgina Blanch, ha pogut ja escoltar la gravació que es va fer al Monumental. Tot i que tot el procés de producció està anant una mica més lent del que ens agradaria, esperem poder tenir-ho tot llest pel concert de les Santes, el 27 de juliol. Apunta-t'ho a l'agenda!!!

#07 / Estem en procés d'edició

Us informem que actualment tenim el disc en edició, i esperem tenir-lo llest per abans de Santes, tant en format electrònic com en format físic. Us continuarem informant....

#06 / Només falten dos dies!!!

En només una mica més de 48 hores estarem dalt l'escenerai del Teatre Monumental fent-vos vibrar amb el gòspel més bellugadís que hàgiu sentit mai!

Si encara no tens la teva entrada, no et despistis, queden poquetes. Fes click aquí per a comprar-les!!!

#03 / Això comença a moure's!!!

Ja han començat a arribar les primeres aportacions, casi arribem als 200€, però falta molt per aconseguir el nostre objectiu, i no tenim gaire temps. No cal pensar-s'ho gaire, amb només 5€ ja ens ajudeu!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies