El 26 de junio... ¡ Estrenamos nueva web !
×

Descripción del proyecto

Ja fa gairebé quatre anys del nostre primer disc, l’”U”, i fa molt de temps que teníem ganes d’enregistrar-ne un segon. Encara no l’hem batejat perquè tot just és un projecte i el que ens fa més il·lusió és compartir-ho amb tots vosaltres. Volem que aquest segon disc sigui participatiu i que arribi a tots els que fa anys que ens seguiu, o bé ens heu descobert fa poc, això no importa perquè tenim una mateixa passió; el Gòspel.

La gravació del CD la farem en un concert en directe, el proper dia 8 de març del 2013, al Teatre Monumental de Mataró, dins del "Cicle de Músiques Tranquil·les" de la Casa de la Música de Mataró.

QUÉ NECESSITEM
Volem que ens ajudeu com a mecenes, fent l’aportació que més us agradi per poder enregistrar el CD amb qualitat i poder compartir-la més endavant amb tots vosaltres.

QUAN I COM
El proper divendres 8 de març, dins del "Cicle de Músiques Tranquil·les" oferirem un concert en directe, sota la direcció de la Georgina Blanch i amb deu músics més que ens acompanyaran per fer inoblidable l’enregistrament dels disc i del concert en directe. El Teatre Monumental de Mataró serà el nostre escenari i vosaltres el nostre públic… Veniu i participeu del Gòspel en viu i en directe!

QUI SOM
Nascut del projecte de la Casa de la Música de Mataró, Gospel Sons som un grup format per més de vuitanta membres de totes les edats, que va començar a caminar el març del 2005, i als quals ens uneix una afició comuna: cantar.

Ens distribuïm en quatre veus: sopranos, contralts, tenors i baixos i ens acompanyen piano, baix i bateria. Des del principi el lloc on ens trobem és al Clap de Mataró, des dels inicis i fins al 2010, amb Ramon Escalè (músic i director del cor), i actualment amb Georgina Blanch assagem cada dimarts amb il·lusió i constància. Gràcies a ells dos, Gospel Sons és el que és. Hem preparat un bon repertori de cançons de gòspel que fa vibrar i aixecar de les cadires els assistents als nostres concerts.

Gospel Sons, després de 6 anys cantant gòspel arreu, és una entitat musical de la ciutat en fase de consolidació. Mentre el 2009 va ser un any de canvis, es van introduir noves formes d’organització dins l’entitat i es van obrir les portes a la incorporació de nous i noves membres, el 2012 ha estat un període de reafirmació de direcció sota la batuta de la Georgina Blanch i de canvi de repertori. Amb l'organització interna, el suport de la Casa de la Música de Mataró i la Xarxa de Gòspel de Catalunya, Gospel Sons any rere any esdevé un cor més consolidat i un referent tant a la ciutat com al territori.

Disposem de la nostra web, el nostre facebook i els nostres fans.

MÉS INFORMACIÓ
facebook / YouTube / Gospelsons Mataro

Comptem amb el recolzament de la Xarxa Gòspel de Catalunya, la Casa de la Música de Mataró i l'Ajuntament de Mataró.

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(0)

 • No hay ninguna pregunta
Si quieres saber más pregúntale al autor

Tenim l'U i volem el 2

Tenim l'U i volem el 2

Conseguidos4.066€
de4.000€
100% conseguidos Conseguido!
Volem gravar el nostre segon disc, aquest cop en directe. En cinc anys hem viscut molts canvis i hem evolucionat com a cor, i estem molt preparats!
Volem gravar el nostre segon disc, aquest cop en directe. En cinc anys hem viscut molts canvis i hem evolucionat com a cor, i estem molt preparats!
Creado en: Mataro

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 3 de Marzo de 2013.

 
 • Aportando 5€
  13 Mecenas

  T'enviem el nostre nou disc en format digital, per a què te'l descarreguis on vulguis.

 • Aportando 10€
  17 Mecenas

  El nostre nou disc en format digital + Enviament del nostre primer CD: "U" + Invitació a participar en un dels nostres assaigs.

 • Aportando 15€
  29 Mecenas

  Et regalem el nostre nou disc en format CD + Invitació a participar en un dels nostres assaigs + El teu nom als crèdits del nou disc.

 • Aportando 23€
  9 Mecenas

  Et regalem els nostres 2 discos en format CD + Invitació a participar en un dels nostres assaigs + El teu nom als crèdits del nou disc.

 • Aportando 29€
  QUEDAN 69 RECOMPENSAS (DE 75)

  Et regalem els nostres 2 discos en format CD + Invitació a participar en un dels nostres assaigs + El teu nom als crèdits del nou disc + 1 Entrada per al concert del dia 8 de març, a les 22:00h, al Teatre Monumental de Mataró.

 • Aportando 35€
  QUEDAN 67 RECOMPENSAS (DE 75)

  Et regalem els nostres 2 discos en format CD + Invitació a participar en un dels nostres assaigs + El teu nom als crèdits del nou disc + 2 Entrades pel nostre concert del 8 de març de 2013, al Teatre Monumental.

 • Aportando 50€
  QUEDAN 4 RECOMPENSAS (DE 10)

  Et regalem els nostres 2 discos en format CD + Invitació a participar en un dels nostres assaigs + El teu nom als crèdits del nou disc + 2 Entrades pel nostre concert del 8 de març de 2013, al Teatre Monumental + Participació d'una persona en el nostre assaig general previ al concert, on podrà aprendre un dels temes per cantar amb nosaltres, dalt l'escenari, el dia 8 de març.

 • Aportando 60€
  QUEDAN 7 RECOMPENSAS (DE 10)

  Et regalem els nostres 2 discos en format CD + Invitació a participar en un dels nostres assaigs + El teu nom als crèdits del nou disc + 2 Entrades pel nostre concert del 8 de març de 2013, al Teatre Monumental + Participació de dues persones en el nostre assaig general previ al concert, on podran aprendre un dels temes per cantar amb nosaltres, dalt l'escenari, el dia 8 de març.

 • Aportando 250€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  Pack de 25 entrades a platea per al nostre proper concert, el 8/03/2013, al Teatre Monumental.

 • Aportando 505€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  Aconsegueix 50 entrades pel nostre concert!

 • Aportando 1.500€
  1 Mecenas

  Concert en petit format, a celebrar durant l'any 2013. Desplaçament màxim: 100 km des de Mataró.

 • Aportando 3.000€
  0 Mecenas

  Concert en gran format: cor format per més de 70 persones, una banda de músics excepcionals i la nostra directora. A celebrar durant l'any 2013 (cal consultar agenda). Desplaçament màxim: 100 km des de Mataró.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 3 de Marzo de 2013.

 

Blog del proyecto (9)

 • Verkami_cc72ee78f0760dc5cbb7ffe9183dd1e8
  14.02.2014

  **Ja el tenim aquí!**

  U+U Aquí teniu el nostre nou disc, el que hem gravat gràcies a tots els nostres mecenes. A partir de la… leer más
 • 11.06.2013

  Això ja rutlla!!!

  La nostra directora, la Georgina Blanch, ha pogut ja escoltar la gravació que es va fer al Monumental. Tot i que… leer más
 • 10.04.2013

  Estem en procés d'edició

  Us informem que actualment tenim el disc en edició, i esperem tenir-lo llest per abans de Santes, tant en format electrònic com en format físic. Us continuarem informant....
9 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de gospelsons
gospelsons
Cor de Gospel de Mataró. Combinem gòspel tradicional amb el gòspel més contemporani, amb ritmes molt llatins... Leer más
gospelsons tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.gospelsons.org