❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Coopcake

He escrit un llibre per compartir la meva experiència en l'àmbit de l'emprenedoria i generar un espai de reflexió. Ara toca editar-lo

Categoría

Creado en

0
segundos
1
Aportaciones
22€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Us presento Coopcake.

Es tracta d'un assaig en el que he volgut examinar les formes en que una persona sense gaire recursos pot autoemplear-se, especialment en l'àmbit de l'Economia Social, des d'un punt de vista jurídic.

He volgut fer un repàs per les formes de fer empresa més habituals en aquest àmbit, i en les seves particularitats, però en llenguatge planer i si m'ho permets, una mica "gamberro". I he volgut donar una visió propera del que és impulsar un projecte quan no tens un gran capital al darrere.

El llibre està pensat per donar una base a la reflexió a les persones que potser es plantegen assolir el control dels seus mitjans de vida i ho volen fer pensant tant en la seva millora, com en la del seu entorn. La sostenibilitat i la coherència són les claus de l'èxit!

Us en deixo uns retalls:

"Si llegeixes l’índex per damunt, veuràs que en aquest llibre parlo en termes culinaris. Però si aprofundeixes una mica més, veuràs que no és un llibre de cuina stricto sensu; aquí cuinem coses que no es mengen. Podem dir que parlem de temes amb una certa relació amb l’alimentació, tot i que més que amb les magdalenes, aniran relacionats amb les mongetes, i més concretament amb la forma com volem guanyar-nos-les."

"Tenim totes la dèria de creure que som, o bé totes iguals o bé totes “especials”, però en la meva experiència no és ni una cosa ni l’altra. Per a aquelles que es creuen que són filles de la “Polla Roja” (i si estàs pensant “ha dit polla, ha dit polla!”, ja t’avanço que no em refereixo a l’òrgan sexual d’un senyor comunista, sinó que és una dita de la meva àvia que es referia a una gallina roja dins un galliner de gallines blanques). Doncs bé, per a les que us creieu absolutament diferents, us recordaré que diu el senyor Google que compartim més del 60 % d’ADN amb les mosques, i per a les que vulgueu posar tothom en el mateix sac, us diré que el 40 % restant és el que fa que, excepte les fans dels realities i espècimens similars, les persones no ens passem el dia sobrevolant la merda aliena."

També us deixo la taula de continguts, perquè sapigueu que volem coure...

Sobre les recompenses

Et proposo algunes recompenses. Com que sóc una mica patata en això de posar bé les imatges, et poso aquí la de la bossa:

Bossa
Bossa

Aquí la del que hi imprimirem:

bossa
bossa

Aquí la impressió de la samarreta:

He dit que no
He dit que no

La portada del llibre:

També et proposo una consulta personalitzada si tens intenció de crear un projecte, per ajudar-te a determinar les teves necessitats i adreçar-te als organismes i entitats que penso que et seran més útils.

Qui sóc:

Soc l'Eva.

Soc advocada laboralista. Dedico gran part del meu temps a acompanyar projectes emprenedors, dins l'Àmbit de l'Economia Social i Solidària. Formo part de la Qperativa, una cooperativa de treball associat dedicada a la promoció empresarial sostenible.

La Qperativa forma part de l'Ateneu cooperatiu de les Terres Gironines i de l'Ateneu cooperatiu del Baix Llobregat. Estem a la Xarxa d'Economia Solidària i ens pots trobar a Pam a Pam.

A què destinarem les vostres aportacions

Destinaré les aportacions a la maquetació i impressió del llibre

Calendari previst

Un cop acabi la campanya, enviaré el llibre a imprimir.

Qui demani com a recompensa el llibre, el rebrà en aproximadament en un termini d'un mes. Qui demani la consulta professional la pot demanar tan bon punt acabi la campanya i l'agendem.

+ Info

Web
Twitter
Linkedin

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies