❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Agenda literària en català 2023

La primera i única agenda literària en català, amb textos i efemèrides de la literatura catalana i universal (aniversaris, curiositats, etc)

Miracle Sala

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
57
Aportaciones
1.403€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

AGENDA LITERÀRIA EN CATALÀ 2023

Tenim a punt, un any més (aquest serà el 5è i probablement el darrer), l'única agenda literària en català!!!

Aquesta és l'única agenda literària que existeix en la nostra llengua i està pensada com a eina útil tant per anotar les coses del dia a dia com per conèixer i aprofundir sobre autors i textos de la literatura catalana i universal (aniversaris, notícies, fragments...).

Pel que fa a la literatura catalana, hi ha citacions de tot l'àmbit dels Països Catalans (País Valencià, Principat, Franja, Andorra, Catalunya Nord, Illes i L'Alguer).

És una agenda "setmana a la vista" de l'any 2023, plena de sorpreses literàries: efemèrides, curiositats, anècdotes, festivals, turisme literari, fragments, citacions, microrelats, enigmes... i amb il·lustracions originals.

Espiralada, protegida amb coberta de cartró gruixut i amb una mida molt bona per portar-la a tot arreu: 12 x 17 cm.

Amb més de 120 pàgines, molt pràctica, amb espai per a les notes personals i també per gaudir de les lletres i el seu món.

Aquí es poden veure algunes pàgines de mostra de l'edició de 2022:

QUI SOM?

Em dic Miracle Sala, soc escriptora i filòloga clàssica de formació. M'he dedicat molts anys a la docència, ensenyant llengua i literatura.

Escric des des sempre i tinc tres llibres publicats: La força de les paraules (Premi Narrativa Món Rural, Cossetània 2017), La mort és molt bèstia (Tushita 2018) i Piscolabis (L'Albí, 2021).

Si visiteu el meu web em coneixereu una mica més.

Amb la d'aquest any 2023, l'agenda literària en català arriba a la seva cinquena edició. Tot va començar el 2018, quan vaig decidir tirar endavant una idea que feia temps que em ballava pel cap, després de comprovar que la nostra llengua i literatura no disposava d'una agenda temàtica pròpia. Volia una agenda literària en català tal com havia vist que existia en altres llengües.

La meva germana Maria Rosa Sala va complementar la part artística del projecte: ella és l'autora de la coberta i les il·lustracions de l'interior de l'agenda. Dibuixa des de fa molts anys, ha realitzat estudis de dibuix i pintura a l'Escola Municipal d’Art de Terrassa i ha participat en diverses exposicions individuals i col·lectives arreu del país.

Hem treballat en projectes compartits, com el poemari La mort és molt bèstia i l'agenda literària de les edicions anteriors (2019, 2020, 2021 i 2022).

La major part de la seva obra és en forma d'aquarel·la, una tècnica que -en paraules pròpies- l’apassiona per l’espontaneïtat i la immediatesa dels efectes de l’aigua sobre els pigments, per la lluminositat dels colors i per la llibertat que permet la interpretació, sobre el paper, de la bellesa de la natura, plena de suggeriments.

Aquí podeu veure mostres de la seva obra.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

A pagar el cost de l'agenda (preparació de continguts, disseny i impressió) i l'enviament per correu o personalment.

CALENDARI PREVIST

Setembre-principi d'octubre 2022: campanya de Verkami.

Octubre 2022: impressió de les agendes i enviament de recompenses als mecenes.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Dolors Subiranas

    Dolors Subiranas

    más de 1 año

    Entenc que vulgueu relleu, però si és l'última la trobarem a faltar... :)

  • Ostres, esperem que projectes així tinguin continuïtat

  • Miracle Sala

    Miracle Sala
    Autor/a

    más de 1 año

    Gràcies, Montse! Si més no, que algú agafi el relleu! :-)

  • Montserrat

    Montserrat

    más de 1 año

    Espero que no sigui l'últim any!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies