❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer disc d'Oller i Guerra

Música íntima, interestelar e imprevisible: jazz, folk mediterráneo y canción de autor. Nueve temas nuevos, ¡no te los pierdas!

Oller i Guerra

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
92
Aportaciones
2.480€
De 2.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Oller i Guerra os presentamos nuestro primer disco

Hemos decidido publicar nuestro primer trabajo discográfico y estamos preparándolo con mucho amor. Se trata de una selección de 9 piezas originales que tienen el jazz como punto de partida y se dejan influir por el folk mediterráneo y la canción de autor. El disco combina canviones vocales e instrumentales y, com la compañías del baterista Adrià Claramunt, incluimos la formación de trío en algunos temas, que es una de nuestras particularidades. Dos incorporaciones de Jordi Pallarés y Joan Codina completan el repertorio original, y la colaboración de Roser Cruells (Els Catarres) a la voz en el single “Ja vindràs” acaba de cerrar esta delicada obra. El disco se publicará de la mano del Segell Microscopi.

Oller i Guerra Trio | Foto: Daniel Garabieta
Oller i Guerra Trio | Foto: Daniel Garabieta

Quiénes somos

Oller i Guerra es un proyecto musical de Víctor Oller (piano) y Jaume Guerra (contrabajo y voz). Un dúo de raíces catalanas y valencianas dedicado a una música alegra, introspectiva y ecléctica. Tras un año y medio de recorrido, hemos decidido dejar huella de nuestra música y publicar nuestro trabajo.

Foto: Daniel Garabieta
Foto: Daniel Garabieta

Sobre las recompensas

Hemos previsto distintas aportaciones para que puedas colaborar en el proyecto del modo que te sea posible, y para cada una de estas aportaciones te ofrecemos una recompensa. Si no quieres ninguna y simplemente quieres ayudarnos, nos lo puedes especificar cuando nos pongamos en contacto contigo o simplemente pagar e ignorar nuestros correos :)

La aportación básica equivale a comprar el CD en preventa con los costes de envío incluidos.

También está la opción MECENAZGO para quien quiera ayudarnos un poco más: aparte de adquirir el CD, tu copia irá firmada y aparecerás en los agradecimientos del disco.

Por otro lado, si quieres aportar un poco más, te enviaremos un segundo disco (¡o más!) de otros proyectos nuestros que podrás escoger. ¡Fíjate en los distintos packs que hay!

Por último, si quieres ser MECENAS ESPECIAL de nuestro proyecto, te ofrecemos un concierto exclusivo para tu círculo más íntimo, con fecha y lugar a acordar. Se trata de un concierto privado a dúo (Víctor y Jaume) entre las 11:00 y las 23:00 de un día que convengamos y en la proximidad de Barcelona o Centelles. Si el lugar se encontrara a más de 1h30' en coche (según Google Maps) de una de estas localidades y/o se quisiera hacer en otro horario, habría que abonar gastos de desplazamiento, dietas y alojamiento a pactar.

A qué destinaremos tu aportación

Editar un disco en condiciones conlleva mucho trabajo y mucho dinero. En esta campaña queremos conseguir 2000 €, pero el coste total de la producción será de 4500 €. El funcionamiento de Verkami es de todo o nada y por eso hemos puesto un mínimo realista. Sin embargo, si superamos el objetivo de campaña, ¡mucho mejor! A continuación te detallamos los costes que hemos presupuestado:

  • Grabación y mezcla: 1500 €

  • Masterización: 500 €

  • Vídeos de estudio: 500 €

  • Videoclip: 525 €

  • Diseño gráfico: 325 €

  • Fotos: 150 €

  • Edición y distribución: 1000 €

  • TOTAL: 4500 €

Calendario previsto

Ahora mismo estamos acabando de grabar y mezclar, y trabajando en el diseño gráfico. Cuando tengamos la mezcla final, pasará por el proceso de masterización, y en enero ya podremos enviar el producto final a fábrica. A mediados de febrero tendremos las copias de los CDs y empezaremos a enviar las recompensas.

El lanzamiento oficial del disco será a finales de marzo y entonces estará disponible para comprar en el catálogo de Microscopi y en tiendas físicas, así como disponible para escuchar en todas las plataformas digitales. Las personas que hayan colaborado en la campaña recibirán los contenidos audiovisuales que publiquemos con anterioridad y les mandaremos personalmente el CD a casa en exclusiva unas semanas antes.

En cuanto a la recompensa del concierto privado, podrá hacerse efectiva desde principios de enero de 2022 y como máximo hasta el 30 de diciembre de 2022.

¡Síguenos!

Oller i Guerra: YouTube | Instagram | Facebook

Víctor Oller: YouTube | Instagram | Facebook

Jaume Guerra: YouTube | Instagram | Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Patty y Rodi

    Patty y Rodi

    2 años

    Sibyla y familia te desean mucha suerte!!! Siempre un placer escucharte!

  • mmeneu

    mmeneu

    2 años

    Un beso familia!

  • fatima@bornay.ws

    [email protected]

    más de 2 años

    Dani Fàtima i Camil! Ànims nois!

  • Olga.altaba@gmail.com

    [email protected]

    más de 2 años

    Mucha suerte! Te lo mereces!

  • Cristina i Juan

    Cristina i Juan

    más de 2 años

    :D Som-hi!

  • pep pérez

    pep pérez

    más de 2 años

    Ànims, i molta Guerra!

  • Toni Oller Castelló

    Toni Oller Castelló

    más de 2 años

    Molta sort! No enviament CD

  • Toni Oller Castelló

    Toni Oller Castelló

    más de 2 años

    Molta sort! No enviament CD

  • Pearl

    Pearl

    más de 2 años

    Endavant!!

  • Rocco Tyndale

    Rocco Tyndale

    más de 2 años

    <3

Volver a todas las actualizaciones

#03 / Ja tenim les recompenses!💿💿💿

[CA] (en castellano más abajo)

Estimades i estimats mecenes,

Ja són aquí. Ja tenim els vostres discos!!🥳🎉Tot just avui han arribat els CDs de la fàbrica i estem molt contents!😊Ha sortit tot com esperàvem! No ens ho creiem. El nostre projecte ja s’ha fet realitat! I en gran part és gràcies a vosaltres. Com sabeu, el procés d’elaboració d’un disc és molt car, i sense el vostre suport no hauríem pogut arribar al final. Així que us agraïm de nou la vostra generosa col·laboració👏🏽🧡Aquí teniu un enllaç per preguardar l’àlbum a les plataformes digitals i tenir-lo a la vostra biblioteca (és gratuït i ens ajudarà moltíssim).

Com que deveu estar molt impacients, igual que nosaltres, us avancem un detallet per treure-us una mica de nervis😛Aquí teniu la portada del disc. La imatge és una foto del Víctor, feta amb càmera analògica i rodet, i el disseny de portada, l’ha fet el Jaume. Esperem que us agradi!

Si voleu que us enviem el CD per correu, haureu d’indicar-nos la vostra adreça al formulari que rebreu a continuació. Si ens veiem habitualment, us el podem donar en mà i no cal que obriu el formulari. Finalment, també podeu recollir-lo…✨als concerts de presentació que farem, als quals us convidem a assistir amb molta il·lusió😊

  • VALÈNCIA: dissabte 9 d’abril, 19:00 | Sala Matisse [entrades]

  • BARCELONA: diumenge 10 d’abril, 19:00 | Nota79 [entrades]

  • PALMA: dissabte 14 de maig, 19:00 | Teatre Ireneu [entrades]

També, si voleu, us podem enviar el disc en format digital mitjançant un enllaç de descàrrega. Marqueu-ho al formulari!

Moltes gràcies i ens veiem als concerts!💜

Oller i Guerra


[ES]

Queridas y queridos mecenas,

Ya están aquí. ¡¡Ya tenemos vuestros discos!!🥳🎉Hoy han llegado los CDs de la fábrica y ¡estamos muy contentos!😊¡Ha salido todo como esperábamos! No nos lo creemos. Nuestro proyecto se ha hecho realidad, y en gran parte es gracias a vosotros. Como sabéis, el proceso de elaboración de un disco es muy caro, y sin vuestro apoyo no habríamos podido llegar hasta el final. Así que os agradecemos de nuevo vuestra generosa colaboración👏🏽🧡Aquí tenéis un enlace para preguardar el álbum en las plataformas digitales y tenerlo en vuestra biblioteca (es gratuito y nos ayudará muchísimo).

Como debéis de estar muy impacientes, igual que nosotros, os avanzamos un detallito para calmaros un poco los nervios😛Aquí tenéis la portada del disco. La imagen es una foto de Víctor, hecha con cámara analógica y carrete, y el diseño de portada, lo ha hecho Jaume. ¡Esperamos que os guste!

Si queréis que os enviemos el CD por correo, deberéis indicarnos vuestra dirección en el formulario que recibiréis a continuación. Si nos vemos habitualmente, os lo podemos dar en mano y no hace falta que abráis el formulario. Finalmente, también podéis recogerlo…✨en los conciertos de presentación que haremos, a los que os invitamos a asistir con mucha ilusión😊

  • VALENCIA: sábado 9 de abril, 19:00 | Sala Matisse [entradas]

  • BARCELONA: domingo 10 de abril, 19:00 | Nota79 [entradas]

  • PALMA: sábado 14 de mayo, 19:00 | Teatre Ireneu [entradas]

También, si queréis, os podemos enviar el disco en formato digital mediante un enlace de descarga. ¡Marcadlo en el formulario!

¡Muchas gracias y nos vemos en los conciertos!💜

Oller i Guerra

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#05 / Videoclip en exclusiva i més coses!💥

Eeei, que guai!😊Molta gent s'està animant a col·laborar en aquest segon disc i ja queda menys per assolir l'objectiu marcat!👏🏼👏🏼👏🏼Si us ho esteu pensant, només queda una setmana per fer-ho!!

Per agrair als que ja ho heu fet i per fer-vos-en venir ganes als que encara no, us volem enviar dues sorpreses. La primera és el videoclip que us vam anunciar fa uns dies. És un muntatge molt xulo del nostre tercer single, EL MIRATGE, amb la col·laboració de la gran Sandra Monfort. Aquí el teniu, en exclusiva. No el compartiu! Es publica demà📼

I la segona sorpresa és l'àlbum en format digital, perquè el pugueu escoltar ara ja, dues setmanes abans que surti!😱Aquest enllaç us hi portarà: https://on.soundcloud.com/iDdvW Si us agrada i voleu col·laborar en la campanya, estarem encantadíssims. L'avantatge d'encarregar el disc físic és que ve amb un bonus track força especial...

Enllaç de campanya: https://vkm.is/olleriguerra2disc

Una abraçada i fins aviat!
🧡🧡🧡

Víctor i Jaume


leer más

#04 / Novetats! Nou disc: L'AGRAÏMENT🫂

Estimades i estimats mecenes, (en castellano más abajo)

Ens adrecem a vosaltres per tornar-vos a agrair la vostra col·laboració en el nostre primer treball discogràfic, Miracle i misteri. Vam aconseguir realitzar un projecte molt maco i sense la vostra ajuda no hauria estat possible!😊Esperem que n'hagueu gaudit.

Estem preparant el segon disc d'Oller i Guerra, que es dirà L'AGRAÏMENT (🤫és un secret!) i us volem recompensar enviant-vos en exclusiva el videoclip del nou single, que estrenarem la setmana vinent. Hi col·labora la Sandra Monfort, una artista valenciana increïble, i estem molt contents!

Si us agrada i us ve de gust tornar a aportar un granet de sorra i encarregar una còpia del segon disc, encara esteu a temps! Queden menys de dues setmanes perquè acabi la campanya i, si us va agradar l'últim disc, aquest us agradarà més!

Aquí teniu l'enllaç: https://www.verkami.com/projects/37107-segon-disc-doller-i-guerra
🧡🧡🧡

Moltes gràcies!

Víctor i Jaume


leer más

#03 / Ja tenim les recompenses!💿💿💿

[CA] (en castellano más abajo)

Estimades i estimats mecenes,

Ja són aquí. Ja tenim els vostres discos!!🥳🎉Tot just avui han arribat els CDs de la fàbrica i estem molt contents!😊Ha sortit tot com esperàvem! No ens ho creiem. El nostre projecte ja s’ha fet realitat! I en gran part és gràcies a vosaltres. Com sabeu, el procés d’elaboració d’un disc és molt car, i sense el vostre suport no hauríem pogut arribar al final. Així que us agraïm de nou la vostra generosa col·laboració👏🏽🧡Aquí teniu un enllaç per preguardar l’àlbum a les plataformes digitals i tenir-lo a la vostra biblioteca (és gratuït i ens ajudarà moltíssim).

Com que deveu estar molt impacients, igual que nosaltres, us avancem un detallet per treure-us una mica de nervis😛Aquí teniu la portada del disc. La imatge és una foto del Víctor, feta amb càmera analògica i rodet, i el disseny de portada, l’ha fet el Jaume. Esperem que us agradi!

leer más

#02 / Segon avançament del disc...🧸🧩

[CA] [en castellano más abajo]

Bon dia, mecenes!

Ja tenim el segon single preparat! Es publicarà divendres i, com ja és tradició, us l'enviem als mecenes en primícia uns dies abans🤩Aquesta vegada hem comptat amb la col·laboració de Roser Cruells (Els Catarres) a la veu, per enregistrar Ja vindràs, una cançó de bressol dedicada a la filla del Jaume i la Roser. En aquest enllaç podeu preguardar la cançó a Spotify i us apareixerà a la biblioteca quan es publiqui. Aquesta senzilla acció ens donarà molta embranzida a les plataformes digitals🙏

Amb l'emoció de la nit de Reis durant nou mesos, esperant els ulls més intensos i amb més amor que mai t'han mirat, arriba aquesta melodia per rebre la persona més important de la teva vida i que et canviarà per sempre. Descobriu com sona i gaudiu del videoclip que hem preparat🎁

La música és del bateria i compositor ebrenc Jordi Pallarés, i la lletra l'ha escrit el Jaume. Esperem que us agradi! Ens podeu seguir a YouTube, Spotify, Instagram i leer más

#01 / Objectiu aconseguit!🚀Moltes gràcies😊

[CA] (castellano más abajo)

Estimades mecenes,

Objectiu assolit! Ens adrecem a vosaltres per agrair-vos enormement la vostra contribució al projecte. Sense el vostre suport, no s'hauria fet realitat. Després que finalitzés la campanya, vam acabar de gravar i vam passar a la fase de mescla i masterització. Finalment, fa una setmana ens va arribar el producte final i el vam enviar a la discogràfica. Ara estem acabant el disseny gràfic de la capsa del CD i perfilant els darrers detalls :)

Volem compartir amb vosaltres el primer single de l'àlbum, que publicarem divendres vinent. És una composició del Víctor titulada Blue song for Blues. Amb aquesta balada trista acomiadem la Blues en el seu viatge al paradís dels gats. És una cançó de dol, un poema de lament, una marxa fúnebre. Però alhora és un cant a la vida viscuda, un missatge càlid d'esperança i serenor. Aquí en teniu el videoclip, en exclusiva per a totes vosaltres.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies