❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Doble àlbum "El capvespre dels Déus" de Sildàvia.

Producció, masterització i edició del Doble LP en Vinil "El capvespre dels Déus" de Sildàvia. Edició en CD i plataformes digitals.

Escènica

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
157
Aportaciones
5.326€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El projecte:

“El capvespre dels Déus” és una rara avis dins el panorama musical actual. Estem davant, ni més ni menys, d'un doble àlbum conceptual. I per si fos poc, es tracta d’un treball de debut: el de Sildàvia.

Una proposta que arriba en plena maduresa dels seus components, i gràcies al bagatge compartit en grups de molts estils i les col·laboracions amb diversos artistes. Tot i ser el més personal (i ambiciós) dels projectes del músic Gerard Capdevila, compositor i productor del disc, aquesta aventura èpica compta amb la complicitat, amistat i el talent dels músics que formen aquest projecte creat fa 3 anys: Enric Bergadà (Bateria i percussió), Oriol Cortadellas (Teclats i sintetitzadors), David Murillo (Guitarres) i Carlos Rivero (Baix).

El doble àlbum:

"El capvespre dels Déus”, ens vol fer sortir del món real amb l'objectiu de portar-nos a un de llunyà, imaginari, tenyit d'un blau intens.

Un viatge emocional i espiritual cap a la immensitat interior a través de les cançons que, a voltes, ens evoquen instants d'èpica, d'altres ens porten cap a estats de melancolia.

Després del “Preludi” iniciem el viatge amb “Incerts" on ja es dibuixa i es perfila la paleta dels estils musicals que ens acompanyaran el transcurs del trajecte.

A partir d'"Odissea", comencem a deixar-nos anar amb el desig "que ens vagi bé i que no ens fem mal" tot i saber que "patirem el que no està escrit".

El disc segueix el seu curs movent-se entre els paràmetres del rock més clàssic, però juga amb les progressions i les intensitats i respira un aire cinematogràfic (amb detalls de western a "Funeral/Rèquiem" o jugant amb sintetitzadors a "Hiperbòria") i en molts dels seus moments instrumentals, fins i tot flirteja amb el rock simfònic i el post-rock.

“Fa mesos que és tardor”: el procés creatiu d’ “El capvespre dels Déus” no ha estat exempt del context pandèmic que està marcant les nostres vides des de fa més d’un any.

Tot i que fa anys què les composicions de Capdevila s'estaven coent com una espècie d'antologia involuntària, l’ atmosfera que desprenen ben bé podrien ser una premonició del canvi de cicle que la humanitat, i l'individu en si, està vivint. Aquest és un disc existencial i ens interpel·la per la manera com enfoca el seu missatge, sempre amb el "nosaltres" per bandera.

Però malgrat les dificultats, les distàncies recorregudes i el pas inexorable del temps, sempre hi ha un lloc per l’esperança, per la vida que ens espera "més enllà dels murs". I en aquest disc també hi trobarem esperança. De fet, El capvespre dels déus, en les mitologies nòrdiques, ens porta al final, a la destrucció i la mort, però també a l' inici d'un cicle, i al naixement d'una nova era.
"Això ha passat de pressa" i, “potser demà ja no hi serem”. Així que aprofitem el temps i el millor que podem fer és escoltar aquest gran disc.

A que destinarem les vostres aportacions

Amb aquest micromecenatge volem pagar una part de les despeses per a poder tirar endavant aquest projecte, sobretot les destinades a la realització del doble LP, la producció, la masterització i l' edició. Si tinguèssim la sort de poder recaptar encara més diners dels proposats, seguiriem invertint-los en altres parts del procés, com vídeos, dissenys, fotos i promoció en general.

Calendari previst

Els plaços d'entrega per als nostres mecenes seran durant l'estiu i tardor de 2021, en funció del tipus de recompensa. Oferim el doble vinil amb edició de luxe, els Cd's, els cartells, les entrades per a la presentació etc... i tindrem una sensibilitat especial per als nostres mecenes, amb avançaments exclusius, dedicatòries especials i numeracions dels discos o cartells personals per a ells. Durant la campanya n'anirem parlant a través de les xarxes socials.

Intentarem, perquè així ho volem, fer les entregues personalment al màxim de gent possible, per poder agrair-ho i compartir feedbacks, o repartir-les durant la presentació del disc a l'Octubre. Tanmateix, els enviaments que haguem de fer estaran inclosos amb el preu de la recompensa.

Moltes gràcies per la vostra aportació i confiança.

Sildàvia, Abril de 2021.

Preguntas frecuentes

  • Podrem escoltar alguna cançó o algún tastet del disc?

    Durant la campanya publicarem algún tema, un cop s'hagin fet les mescles, i potser també, quan s'hagi masteritzat el disc. Tanmateix, com a agraïment als mecenes que ens esteu fent confiança des del primer moment i els que participeu del projecte abans d'haver publicat res, sereu premiats amb algún enviament sorpresa adicional.

  • Només hi ha entrada doble per a la presentació amb el LP vinil?

    L'entrada doble forma part del pack "Doble LP vinil + CD + Cartell + Entrada doble (50)".

    Però es poden aconseguir tantes entrades com es vulgui amb la primera recompensa (10) que és la col.laboració més econòmica.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • crok01

    crok01

    casi 3 años

    Aspactacular

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies