❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Itzipa presenta ESTATZ

"I em vaig trobar una petita part de mi". Primer disc en què volem donar part de qui som a la gent que ens envolta

ITZIPA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
241
Aportaciones
6.140€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Segona actualització de l'objectiu: 6250€

INCENTIU: descàrrega de la cançó "Moviment" en primícia

No ens cansarem de dir-ho: GRÀCIES! Ens rebenta el cor de veure que tantes persones creieu en la nostra música. Heu aconseguit fer possible el nostre disc ESTATZ tal i com l'havíem pensat i no podem estar més felices.

Com que ens doneu tant, nosaltres us volem donar més. És per això que hem decidit donar-hi un últim impuls a tot i plantejar-vos el tercer objectiu econòmic que teníem molt a porta tancada perquè no sabíem si ho aconseguiríem! Gràcies a vosaltres ens carreguem de força i anem cap als 6.250€!

Amb aquests 1250 euros més, podrem gravar amb condicions un vídeoclip que estrenarem al desembre, treballarem més el directe dissenyant-ne el vestuari i una escenografia especial i també podrem invertir-los en promoció per fer molts concerts!

Tenim només 5 dies per fer-ho tot més gran! HO FEM?

Primera actualització de l'objectiu: 5000€

INCENTIU: descàrrega de la cançó "Anomena'm" en primícia + portada del CD

GRÀCIES! Moltíssimes gràcies a totes aquelles que heu passat a formar part del projecte amb les vostres aportacions. Juntes hem aconseguit que ESTATZ es faci realitat! Estem molt contentes i més perquè seguim ja que ens queda un bon tros de camí per recórrer si volem fer el projecte més gran!

Com ja explicàvem al pressupost, aquests 1500 euros més ens permetran crear l'espectacle que volem regalar-vos amb ESTATZ i augmentar els salaris simbòlics de tota aquella que ha treballat en el projecte, a més de produir noves recompenses.

Per tant, si arribem a aquests 5000, podrem fer aquest nostre primer treball tal i com l'hem pensat! SOM-HI!

El projecte

ITZIPA som un projecte musical emergent que ens movem per l’arrel tradicional agafant tant sons mediterranis com d’arreu del món. La nostra essència parteix del joc de les veus d’Anna Jané i Clara Sorolla, veus que vesteixen les paraules amb música pròpia i que s'entrellacen amb la guitarra de Pau Duran Gual, el contrabaix de Sandra Ruibal i la percussió de Dídac Moral.

Som, doncs, una mescla de les arrels de cada músic. Som parts que s’uneixen i que se separen. Som estats en transició.

ESTATZ és el nostre primer treball discogràfic amb el qual consolidem el nostre projecte i alhora l’impulsem cap a nous circuïts i festivals.

És on el temps es transforma en matèria i la matèria es transforma en temps. On la música és emocions i les emocions són música.

Amb ESTATZ volem arribar a les persones perquè transitin amb nosaltres en aquest viatge de sensacions i sentiments que ens fan canviar, que no ens deixen indiferents, i alhora ens defineixen.

Aquest agost hem estat gravant el CD i es publicarà al gener del 2020 amb un concert-presentació oficial, si bé que tots els mecenes podreu rebre les vostres recompenses amb antel·lació de forma exclusiva. Portem molt de temps creant-nos i ha arribat el moment de compartir-ho amb vosaltres.

Qui som?

Itzipa som parts que ens hem anat sincronitzant a través del temps jugant amb els sons i les melodies fins a traçar ESTATZ, un disc que sense tot aquest equip seria simplement idees.

Per què un crowdfunding?

Per a nosaltres el finançament col·lectiu és una mostra més que unint diferents elements es poden acabar portant les idees al món tangible. És una manera conjunta de realitzar un projecte i que tothom en surti beneficiat.

Amb les vostres aportacions ens ajudeu a fer molt més sostenible el projecte assegurant que podrem cobrir els costos principals d’aquest. Nosaltres hem posat la idea, el temps i l’alegria de fer i crear la música. La confiança que hi poseu vosaltres comprant el nostre CD abans d’escoltar-lo ens permetrà fer-lo possible, i a més hem preparat recompenses especials que només podreu aconseguir a través d’aquesta campanya.

Les recompenses

La vostra participació és clau i la valorarem i agrairem a través d’aquestes recompenses.

Cada una d’elles és una part de nosaltres, en concret, de les nostres cançons. Per qualsevol aportació sortireu als agraïments i us podreu descarregar de forma anticipada el disc.

Opcions de recollida de les recompenses:
(A) Manresa, Terrassa o Bareclona (llocs a concretar)
(B) Us l’entreguem personalment als concerts que farem
(C) En cas que no vagi bé cap de les dues primeres opcions, contacteu amb nosaltres a través de [email protected]

A què destinarem les vostres aportacions

Si aconseguim el primer objectiu econòmic de 3.500 euros, juntament amb alguns estalvis que tenim, podrem assumir les despeses de produir el disc en totes les seves facetes i fer les recompenses. En números:

_PRIMER OBJECTIU

Enregistrament i mastering – 2.500 euros

Despeses de fabricació i enviament de recompenses – 1.100 euros

Disseny gràfic i conceptual del CD – 200 euros

Vídeo i fotografia – 200 euros

Si arribem fins aquí, impulsarem una segona fase de campanya per arribar a 5.000 euros, cosa que ens permetrà preparar un bon espectacle i arribar molt més lluny.

_SEGON OBJECTIU

Creació i producció escenografia – 300 euros

Salaris simbòlics als músics i al productor executiu – 800 euros

Despeses fabricació i enviament de més recompenses – 400 euros

Calendari

Des que vam començar a l’abril a gestar “ESTATZ” no hem pogut parar, fent del nostre estiu una estació molt intensa de molta creació i unió.

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

25 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Daniel Cañellas Boquera

    Daniel Cañellas Boquera

    más de 4 años

    PELS PÈLS!!!!!

  • Txus Astilleros

    Txus Astilleros

    más de 4 años

    Enhorabona pel projecte! M’encanta desde el minut 1! Una abraçada, Anna! By Txus Astilleros

  • Max99

    Max99

    más de 4 años

    Estic orgullosssisim de poder fer possible aquest projecte!! Endavant amb la música fent fet... Felicitats!!

  • anagimenezg@hotmail.com

    [email protected]

    más de 4 años

    Un desitjo molt èxit 😃

  • Gerardus Williamardus

    Gerardus Williamardus

    más de 4 años

    Itzipa mola mogollón. Besituuus

  • Alba Rubió

    Alba Rubió

    más de 4 años

    Molts ànims, amb ganes d'escoltar les noves cançons en directe!!

  • Liligug

    Liligug

    más de 4 años

    De part de la Rosalia Gonsales

  • Liligug

    Liligug

    más de 4 años

    De part de la Rosalia Gonsales

  • Claudialimones

    Claudialimones

    más de 4 años

    El CD dedicat!!!!

  • Rosina Boronat Guasch

    Rosina Boronat Guasch

    más de 4 años

    Endevant Itzipia, molts èxits!!!!

#04 / Ja tenim les recompenses!

Estimades i estimats mecenes,

Sí, sí, sí! Ho heu llegit bé! La setmana passada vam rebre els discos, la BIG recompensa, i ja els tenim llestos per donar-vos-els! Ens fa moltíssima il·lusió perquè han quedat preciosos i, a més, aquest cap de setmana els vam estar dedicant per totes amb molt d’amor! <3

Així doncs, durant aquesta setmana que també ens arribaran les bosses i les postals i els cançoners de la copisteria, ja podeu recollir la vostra recompensa! Com? Cada membre del grup les anirem portant als llocs d’on us coneixem i us les donarem! També, algun dia publicarem per xarxes socials on serem durant unes hores (per exemple: el Pau serà a l’Astut de Torredembarra el dia “x” de “x” hora a “x” hora. Passeu-li a buscar la vostra recompensa! Hehe!) i alhora les portarem sempre als nostres concerts perquè quan vingueu la tingueu allà esperant-vos!

Pel que fa a les recompenses no físiques, us les enviarem aquest dimecres a través d’un enllaç per correu.leer más

#03 / Primers resultats!

Hola mecenes,

Tot i que ja ha arribat l’hivern, les nostres flors es comencen a obrir! Hem passat tots aquests mesos llençant propostes, prenent decisions, fent i desfent camins i ara ja estem preparades pel canvi de fase!

Divendres passat vam publicar el nostre primer single Anomena’m, que a algunes de vosaltres ja us vam compartir a principis d’octubre. Què us ha semblat? Si no l’heu sentit encara podeu escoltar-lo a Spotify (sí, ja en tenim!) o bé acompanyat d'aquest vídeoclip del Youtube tan bonic de carícies i amor que vam gravar fa unes setmanes i que us deixem aquí sota!

https://www.youtube.com/watch?v=TZt2d3bor84 (us ho deixem així perquè té restricció d'edat!)

Pel que fa a les recompenses, ja les tenim totes encarregades! Els discos arribaran abans de Reis i des de llavors fins que s’acabin les vacances, els estarem firmant i dedicant per vosaltres!… leer más

#02 / Estem vives!

Holahola mecenes,

Com esteu?

Nosaltres estem vives, sí, però amb tanta feina que us diem poca cosa! Perdoneu! Durant aquest mes hem estat treballant molt fort per tenir-ho tot llest i tenim notícies. Preparades?

Just fa una setmana vam decidir amb quina discogràfica trauríem aquest primer disc ESTATZ. Degut a què les gestions s'han allargat en el temps, els discos entraran a fàbrica aquesta setmana que ve. És per això que, i sabent-nos molt de greu, us hem de dir que les recompenses no ens arribaran fins el 30 de desembre. Volíem que les tinguéssiu abans de les vacances de Nadal, però ens serà impossible. A tot això, com que volem que totes les membres del grup firmem els discos, no serà fins després de les vacances que ho tindrem tot preparat. A mesura que avanci el desembre, anirem concretant dates i llocs d’entrega. Esperem que ens entengueu! Ho hem fet tot amb molt d’amor i cura perquè tingueu unes recompenses boniquíssimes!

leer más

#01 / En marxa!

Estimades i estimats mecenes,

Des que va acabar la campanya de Verkami no heu rebut notícies nostres i per fi ha arribat el moment que us expliquem una mica què hem anat fent!

Aquestes últimes tres setmanes d’octubre hem estat acabant de dissenyar el CD físic amb la Sílvia! Prendre decisions sempre costa molt i després de donar-hi moltes voltes, ja hem decidit quin serà el format d’ESTATZ i només podem dir-vos, de moment, que serà increïble perquè vosaltres, tal i com vau fer participant en el Verkami, sereu clau per acabar de fer-lo realitat. Alhora, hem començat a pensar el disseny de les bosses i a preparar l’espectacle que us presentarem a partir del gener. Moltíssimes ganes!

Per tot això, us anirem enviant formularis! El primer que teniu és un en què us demanem amb quin nom voleu sortir als agraïments del disc. Si el podeu contestar aquesta propera setmana,… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies