❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

1r ESO de Llançà fa una pel·lícula

Necessitem comprar material per fer el rodatge de la nostra pel·lícula. Una càmera, un estabilitzador per la càmera, micròfon, trípode...

PolPB

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
2
Aportaciones
25€
De 900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Ja fa anys que l’institut de Llançà aposta pel teatre com a eina educativa a 1r d’ESO. El primer trimestre es treballa el teatre tradicional, amb la posada en escena d’Els Pastorets.

La resta del curs, es treballa a l’entorn d’una figura rellevant de la literatura i la cultura catalanes, com Salvador Espriu, Pere Calders, Pompeu Fabra... amb la finalitat d’apropar fets i personatges de la nostra cultura als nostres alumnes.

Enguany es pretén donar-li un gir i la intenció és realitzar el rodatge d’una pel·lícula sobre l’escriptora Caterina Albert, més coneguda com a Víctor Català, amb motiu dels 150 anys del seu naixement.

Pensem que aquest nou enfocament pot potenciar el treball interdisciplinari de la literatura i de les tecnologies audiovisuals, acostant aquest llenguatge més global als nois i noies.

Per realitzar el rodatge de la pel·lícula necessitem molt material: una càmera, un estabilitzador per la càmera, focus, micròfons... i per a la fabricació de les estatuetes que s'entregaran el dia de la gala necessitem una impresora 3D.

Sobre les recompenses

Les recompenses que donem són molt variades, des d'una carta d'agraïment escrita pels alumnes, a unes entrades per assistir a la gala d'entrega de premis, una publicitat vostra per al photocall o un anunci fet pels alumnes del centre de la vostra empresa abans de la projecció de pel·lícula.

Qui som

Som els alumnes i els professors de 1r d'ESO de l'institut de Llançà que estem involucrats en el rodatge de la pel·lícula.

A què destinarem les vostres aportacions

A continuació uns detallarem el material que tenim previst comprar per tal de realitzar el rodatge de la pel·lícula i la impressió 3D de les estatuetes per a la gala d'entrega dels premis.

  • Càmera i duesmemòries Olympus E-PL8: 565 €

  • Estabilitzador de càmera Neewer 10090488: 79,99€

  • Trípode Neewer Portátil: 41,49€

  • Micròfon MovoPhoto VXR100L: 70,08€

  • Suport "perxa" per a micròfon

Rode MICROBOOMPOLE: 40,74€

  • Focus AmzdealSoftbox: 59,99€

  • Programa d'edició de vídeo Filmora: 50€

  • Impressora 3D UP mini 2: és la primera impressora de 3D d'escriptori llesta per al consumidor de la sèrie UP que utilitza un control de pantalla tàctil i connexió WIFI: 430€

Calendari previst

La data prevista d'estrena de la pel·lícula és la segona quinzena de juny durant el transcurs del crèdit de síntesi i on es farà la gala d'estrena de la pel·lícula i d'entrega dels premis. Les hores i dates exactes es publicaran a la web del centre

+ Info

En els següents enllaços us deixem els nostres principals canals de comunicació:

Web: www.insllanca.cat

Twitter: @insllanca

o ens podeu trucar al 972 12 14 16 i parlar amb nosaltres.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies