❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Girona+ Una ciutat i un territori amb molt d'estil

Un paisatge i una manera de ser que fa als gironins tenir un estil propi. El llibre amb el que Peté Soler explica Girona al món.

Apostroph

A project of

Category

Created in

0
seconds
12
Patron
262€
From 3.500€
Contribute to the project

Girona+

Una ciutat i un territori amb molt d'estil

Girona+ és un llibre escrit per Peté Soler, periodista de TV3 de llarga trajectòria a cultura i moda.

Coberta del llibre Girona+
Coberta del llibre Girona+

Girona+ és un llibre que explica la moda de Girona. Un llibre que retrata com sòn els gironins i com és el seu estil, marcat per la seva manera de fer. 10 capítols per redescobrir Girona i el seu territori:

1. Retrat dels gironins
2. Paisatges que inspiren
3. Fil a l’agulla
4. Aigua i pedra
5. Disseny en femení
6. Detalls que identifiquen
7. De compres en família
8. Coolhunting
9. La moda del futur
10. Per a fashionistes

Peté Soler fa un tomb per tot el territori gironí, des dels Pirineus fins a la Costa Brava, amb gran èmfasi en la ciutat que enamora. Girona+ és un llibre que tracta la moda i l'estil però també el comerç i la cultura de la Girona actual. I fa també una visió cap al futur de la moda en la ciutat, amb una indústria com és la del tèxtil amb previsió d'expansió en el territori.

A Girona+ hi intervenen persones rellevants com el President Puigdemont, Marta Madrenas, Àlex Granell, Josep Lagares, entre molts d'altres gironins reconeguts.

Girona+ mostra les botigues més emblemàtiques de la ciutat i les seves comarques, des de roba fins a complements, i posa gran èmfasi en els dissenyadors/res de moda gironins com Elsa Peretti, Celia Vela, CarmePuidevalliPlantés, Rita Row, Mireia Vidal o Miriam Álvarez entre molts i molts altres. Hauràs de llegir-lo per descobrir-los!

El llibre Girona+

El llibre Girona+, coeditat per Agimod i l'editorial Apostroph, estarà imprès a tot color sobre paper de gran qualitat de 135 grams, cobertes de 300 grams amb plastificat mat i vernís, i enquadernació rústega cosida.

És un testimoni del lloc que la creativitat gironina ocupa al món i un regal amb el que quedar d'allò més bé.

Les il·lustracions de Girona+

El llibre compta amb 9 il·lustracions de l'Il·lustrador de moda Joel Miñana.

Aquestes il·lustracions formen part d'algunes de les recompenses i són ideals per vestir un espai i també com a regal.

Estan produïdes en paper d'alta qualitat i format DIN-A3, 42 x 29,7 cms.

Il·lustracions capítols 1 i 2
Il·lustracions capítols 1 i 2

Il·lustracions capítols 3 i 4
Il·lustracions capítols 3 i 4

Qui som: els autors

L
L'equip del Girona+ D'esquerre a dreta: Laia Font, Joel Miñana, Peté Soler, Silvia Castelló i Judit Dalmau

Peté Soler
Peté Soler és nascuda a Barcelona, somiava a ser ballarina però va acabar estudiant Ciències de la Comunicació i fent reportatges rere l’escenari. Forma part de les primeres fornades de TV3, Televisió de Catalunya, on ha dirigit la secció de cultura dels informatius, i diferents programes com International Headlines o TresC. Davant la càmera ha presentat la secció de cultura de Els Matins i la secció de teatre del Tria 33. És autora del llibre Estil Bcn, sobre la moda genuïnament barcelonina, editat per Angle Editorial.

Joel Miñana
En Joel és un jove il•lustrador que viu a la ciutat de Barcelona. La seva formació és la fusió de l'art i la moda. Va cultivar la passió pels colors i el dibuix a l'Escola Massana de Barcelona i les bases del sector de la moda les va assolir estudiant al Centre de Formació Creatiu i Tècnic de Sabadell.

La seva particular visió com a il•lustrador ha estat una novetat en el sector de la comunicació de moda. Està recuperant la il•lustració en viu com es feia als anys vint, això li ha permès viatjar i captar amb un traç ràpid i net les tendències de la setmana de la moda de Barcelona, Madrid i París entre d'altres.

Actualment compagina la seva passió i feina com il•lustrador amb la tasca de docent, ensenyant a futurs dissenyadors i compartint les seves experiències.

Laia Font
Conmoguda per les arts visuals, des de petita desenvolupa una visió creativa cap a tot el que l'envolta fins que decideix fer-ne la seva professió. Just acabar els estudis universitaris en Comunicació audiovisual i multimèdia –que compaginava amb la feina en diferents agències de disseny i comunicació– adquireix la visió comercial necessària i decideix obrir el seu propi estudi.

Mixgràfic, un estudi de disseny i comunicació gràfica que amb les eines multidisciplinàries del món visual i gràfic ajuda a les empreses a potenciar i elevar la seva marca amb disseny gràfic, web, fotografia, audiovisuals i gestió de xarxes sempre des de la visió comercial i de marketing. Amb el punt diferencial del tracte i acompanyament personalitzat, així com del propi estil i creativitat de la Laia.

Qui som: els coeditors

Agimod
Agimod, l’associació gironina per a la promoció de la moda, és una associació sense ànim de lucre que es funda el 2014 per tal d’aglutinar i emparar tots els agents que conformen el sector del tèxtil i de la moda dins l’àmbit de les comarques gironines.

La presidenta d'Agimod és Sílvia Castelló Duran, també directora de l'escola Qstura, on s'han format més de 4000 alumnes, i impulsora de la setmana de la Moda de Girona. Gimoda enguany celebra la seva 4a edició els dies 20 i 21 de setembre.
Agimod.cat

Apostroph
Apostroph és una petita editorial independent amb seu a Muntanyola, prop de Vic. Actualment el nostre catàleg compta amb narrativa –negra i de terror– i amb guies literàries. Aviat començarem una línia d'assaig en català.

Els nostres serveis es dirigeixen a institucions públiques i privades, associacions, empreses i particulars. Apostroph està encapçalada per Bernat Ruiz Domènech.
Apostroph.cat

Les experiències Girona+

La principal recompensa és el llibre "Girona+" però, com podeu veure, hi ha altres experiències de les que també podreu gaudir si ho desitgeu (les dues inclouen el llibre signat per Peté Soler):

Sopar amb Peté Soler. El sopar serà en grups d’entre 15 i 20 persones en un bon restaurant. Aquesta recompensa inclou aparèixer als agraïments del llibre.

Dinar amb Peté Soler i amb Sílvia Castelló, presidenta de l’associació Agimod. Dinar amb l'autora i amb la presidente d'Agimod i, després, tarda de visites a les botigues de moda i art més interessants de la ciutat de Girona amb Peté Soler i Sílvia Castelló.

Tant el dinar com la visita seran en grups d’entre 10 i 12 persones. Aquesta recompensa inclou aparèixer als agraïments del llibre.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran destinades a pagar els col·laboradors –disseny gràfic i il·lustració– així com a la impressió de la primera tirada d'exemplars de Girona+. També pagarem les despeses de la resta de recompenses.

El 5% de la recaptació final anirà destinada a Oncolliga Girona.

Calendari previst

Els llibres, il·lustracions i fotografies es lliuraran en el termini màxim d'un mes un cop acabada la campanya amb èxit.

Els llibres, il·lustracions i fotografies els podem enviar per correu –despeses incloses– o bé els podeu passar a recollir a les presentacions del llibre que anirem organitzant.

Els sopars i dinars es programaran el més aviat possible, sempre dins de la disponibilitat de lloc i agendes, però dins dels tres mesos posteriors a la finalització de la campanya.

+ Info

www.agimod.cat

Seguiu les nostres xarxes:

Instagram
@gimodagirona
@apostrophedicions
@agimod

Facebook
Apostroph
Agimod
Gimoda

Twitter
@solerpete
@postroph
@Gimoda_

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

6€
1 backer
Llibre en PDF

El llibre en PDF

12€
4 backers
Llibre en paper

1 exemplar del llibre en paper

18€
2 backers
Libre en paper + Il·lustració

1 exemplar del llibre en paper
+ 1 il·lustració del llibre (a triar)

20€
2 backers
Llibre en paper, firmat

1 exemplar del llibre en paper, firmat i dedicat personalment per Peté Soler

26€
0 backers
Llibre en paper, firmat + Il·lustració

1 exemplar del llibre en paper firmat i dedicat personalment per Peté Soler
+ 1 il·lustració del llibre (a triar)

36€
48 left (of 50)
Llibre firmat + Pack Gràfic Il·lustració

1 exemplar del llibre en paper firmat i dedicat personalment per Peté Soler*
+ 10 il·lustracions del llibre (totes) firmades per Joel Miñana i numerades.

60€
39 left (of 40)
Sopar amb Peté Soler

1 exemplar del llibre en paper firmat i dedicat personalment per Peté Soler*
+ Sopar amb l’autora (el sopar serà en grups d’entre 15 i 20 persones en funció de la demanda, lloc a determinar)
+ Agraïment als crèdits del llibre

110€
24 left (of 24)
Dinar i visita a botigues i tallers de moda i art de Girona

1 exemplar del llibre en paper firmat i dedicat personalment per Peté Soler*
+ Dinar amb l’autora i amb Sílvia Castelló, presidenta de l’associació Agimod (lloc a determinar)
+ Tarda visitant les botigues de moda i art més interessants de la ciutat de Girona amb Peté Soler i Sílvia Castelló (tant el dinar com la visita seran en grups d’entre 10 i 12 persones en funció de la demanda)
+ Agraïment als crèdits del llibre

120€
0 backers
Pack grups, col·lectius i institucions (bàsic)

10 exemplars del llibre
+ Agraïment als crèdits del llibre

250€
6 left (of 6)
Pack grups, col·lectius i institucions (col·laborador bàsic)

20 exemplar del llibre + 5 exemplars firmats i dedicats personalment per Peté Soler (total 25 llibres)
+ Presència institucional a la contracoberta i a la comunicació del llibre com a col·laborador.

450€
4 left (of 4)
Pack grups, col·lectius i institucions (col·laborador avançat)

40 exemplars del llibre + 10 exemplars firmats i dedicats per Peté Soler (total 50 llibres)
+ Presència institucional a la contracoberta i a la comunicació del llibre com a col·laborador.

1.200€
2 left (of 2)
Pack grups, col·lectius i institucions (patrocinador)

90 exemplars del llibre + 10 exemplars firmats i dedicats per Peté Soler (total 100 llibres)
+ Presència institucional destacada a la contracoberta i a la comunicació del llibre com a patrocinador.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.