❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Escenes d’un matrimoni

Tenim una obra de teatre apassionant, un equip disposat a crear emocions des del minut zero però ens faltes tu. Ens ajudes?

Marta Gil Polo

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
8
Aportaciones
420€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

"Escenes d'un matrimoni" és una peça sobre una relació amorosa al llarg dels anys. L’amor d’una parella que persisteix més enllà de les circumstàncies: el matrimoni, les pressions de les famílies d’origen, els amants, la violència, el divorci, la desaparició de la passió i el seu retorn, la degradació d’aquest amor i la seva renaixença.

L’obra reflexiona sobre el món de la parella dins les relacions humanes, i aquest anàlisi es representa d'una manera íntima i despullada. L'obra d'Ingmar Bergman és totalment vigent i imprescindible per entendre la condició humana davant la por a la llibertat, davant la incertesa de la vida.

Qui som

Nexus Europa és una companyia de creadors escènics que es troba en plè procés d'assajos de l'obra "Escenes d'un matrimoni" d'Ingmar Bergman.

Volem compartir les representacions amb tots vosaltres del 4 al 29 d'abril al Teatre Akadèmia de Barcelona.

L
L'equip d'"Escenes d'un matrimoni"

Per què et necessitem

Volem compartir les representacions amb tots vosaltres del 4 al 29 d'abril al Teatre Akadèmia de Barcelona.

Però per poder-ho fer possible ara necessitem la teva ajuda i per això som aquí, a VERKAMI.

Necessitem poder pagar la construcció i el transport de l'escenografia, el vestuari, i el més car de tot, els drets d'autor.

Què t'oferim a canvi

Posa el teu granet de sorra a "Escenes d'un matrimoni", i nosaltres et gratificarem.

De quina manera? Dependrà de la teva aportació, però sí que tenim clar que tothom que aporti una quantitat de diners ha de veure l'obra, ha de ser recompensat amb un sac d'emocions que viurà al teatre.

La nostra principal recompensa és que tu siguis el primer en veure l'obra i ens donis la teva opinió: podràs venir el dia 3 d'abril a la prèvia "exclusiva" per tots els que fareu possible "Escenes d'un matrimoni".

Els nostres assajos... el dia a dia... poc a poc anem creant "Escenes d
Els nostres assajos... el dia a dia... poc a poc anem creant "Escenes d'un matrimoni"

+ Info

Facebook de Sis escenes d'un matrimoni
Sis escenes d'un matrimoni al Teatre Akadèmia

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies