❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

La ciudad es un círculo

Vine a la Ciutat Rèplica. Un paradís fet realitat. Reserva avui i tindràs un 2x1 per l'espectacle “Mayday: Atentando contra la Tour Eiffel".

Unicornios Gordos

A project of

Category

Created in

0
seconds
10
Patron
355€
From 2.500€
Contribute to the project

La ciudad es un círculo

Aquesta performance sorgeix de la necessitat de reflexionar sobre la idea de Ciutat i la relació que les persones hi establim. Inspirades a través d' ESO, el llibre de poesia experimental de la matemàtica premi novel Inger Christensen, i de l'artificialtat de Las Vegas o Disneyland París, sorgeix la convinació de dos materials: el nostre cos i el plàstic.

Hem estat seleccionades per fer una residència Kinètic al Centre Cívic Parc Sandaru amb suport de la Sala Beckett, i ja tenim data d'estrena: 18 de Maig a la Sala Sandaru.

Foto extreta d
Foto extreta d'una investigació sobre Las Vegas

Benvinguts/des a la Ciutat Rèplica. El lloc on sempre has somiat viure.
Vine a la Ciutat Rèplica. Un paradís fet realitat. Diversió assegurada, deixa enrere totes les preocupacions, aquí tot el que desitgis està al teu abast: menjar, barra lliure i conys humits per follar-te quan vulguis. Una Ciutat 24h, no descansa mai.
No cal que perdis el temps escollint destins per anar de vacances, la nostra ciutat és tots els destins alhora. No cal que estiguis pendent d’immortalitzar els teus records perquè només amb un clic els podràs reviure a través de Google Earth (Google Earth 3D live edition).
Si reserves avui et beneficiaràs d’un 2x1 a l’espectacle “Mayday: Atentando contra la Tour Eiffel”

Visto así la ciudad es un círculo. Los habitantes temporalmente móviles se ponen ellos mismos y mutuamente en marcha y de esa manera ponen el círculo en movimiento. A veces, mientras el círculo mantiene la ficción en marcha, los habitantes provisionales se mueven lentamente, se detienen en parques, plazas y mercados o se sientan en bancos, en restaurantes y cines, como si fuese una cuestión de libertad.

Esperan en lugares donde viven mientras esperan. Esperan para vivir mientras esperan. Viven para vivir. Mientras esperan. Viven para vivir. Mientras viven. Mientras esperan. Mientras viven. Esperan. Viven.

Sobre les recompenses

Les recompences que oferim són diverses i es podria dir que cada cop més valentes: comencem per un agraïment públic a les nostres xarxes socials (instagram, facebook i twitter), i acabem realitzant una performance de 20 minuts a domicili inspirada en l’interior de casa teva i l’exterior del teu barri: ¿Y si la casa de tu vecino fuera idéntica a la tuya y no lo supieras? (Es culpa de IKEA)
Atreveix-te a descobrir-ho!

Qui som

Unicornios Gordos és una companyia que neix el setembre de 2017 de la unió de Meritxell Caralt i Laura Roqué amb la voluntat d'explorar nous llenguatges creatius i generar un discurs propi sobre la realitat que ens envolta.

Per què aquest nom? És una pregunta recurrent. De moment la deixarem a l'aire... ens hauràs de conèixer. I si tens sort et cantarem la nostra cançó.

En aquest projecte, ens acompanya a nivell creatiu i de direcció, l'actriu i creadora Míriam Escurriola. Que darrerement ha dirigit "Limbo" a la Sala Beckett i ha col·laborat en l'assessoria dramatúrgica i de textos de "Crotch" amb la Cia. Baal, també a la Sala Beckett aquest 2017; entre d'altres.

Hem pogut veure a la Txell en diversos projectes de creació com per exemple amb la companyia Antonin y Jerzy amb la peça performativa titulada “Lo nínfico” dins el festival EnAct (2017). També a “Sobre el por qué del suicidio de Ofelia” al Teatre Regina (2016), peça de teatre físic en col·laboració amb el músic Gabriel Gorce i “Espera’m aquí”, de la Companyia Onírics (2015) estrenada al festival Teatre de petit format del MUT.

A la Laura l'hem pogut veure com a intèrpret a la 22a Mostra de Teatre del Raval de Barcelona amb l’obra “Atemptats contra la seva vida” de Martin Crimp i a la Sala Hiroshima amb “ID”. Ha treballat en dues performances juntament amb el performer Soren Evinson a l’Antic Teatre de Barcelona: “ATOEWEFTR” (2016) i “Mailisaurus” (2015).
En la seva faceta com a creadora i intèrpret l’hem pogut veure a “La BRUMA”, una obra de creació pròpia presentada a la Nau Bostik (2017).

Aquestes som nosaltres: la Míriam, la Laura i la Txell.
Aquestes som nosaltres: la Míriam, la Laura i la Txell.

A què destinarem les vostres aportacions

El nostre projecte necessita d'una dotació de materials plàstics potents i de suport audiovisual per generar un espai d'instal·lació artística des de l'art contemporani. Per tant en la seva part principal les aportacions van destinades a la compra de materials, mecanismes d'instal·lació en l'espai i gravacions (lloguer de càmeres) des del codi del video-art.

Calendari previst

La residència Kinètic que estem duent a terme s'estructura en dues fases: la primera de novembre a desembre de 2017, i la segona de març a maig de 2018.
L'estrena serà el 18 de Maig a la Sala Sandaru.

Les recompenses s'entregaran entre el 14/5 i el 18/5 en funció de si són una experiència del projecte o un material físic.

+ Info

Les nostres xarxes socials:
Instagram
Facebook
Twitter

Per tenir més informació sobre el projecte:
Ajuntament de Barcelona: Kinètic presenta "La ciudad es un círculo".

Per conèixer millor l'equip:
Meritxell Caralt: instagram
Laura Roqué: pàgina web, instagram
Míriam Escurriola: pàgina web, instagram

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Pilar

    Pilar

    over 1 year

    que us vagi molt bé!

10€
0 backers
Crèdits de mecenes

Aparèixer en els crèdits de les xarxes socials i en la difusió en suport paper en qualitat de mecenes.

15€
6 backers
Crèdits i bossa

Crèdits de mecenes
+ Bossa serigrafiada de la companyia

25€
0 backers
Pack assaig i bossa

Crèdits de mecenes
+ Bossa serigrafiada de la companyia
+ Venir a un assaig prèviament concertat amb la companyia

35€
30 left (of 30)
Pack individual

Crèdits de mecenes
+ 1 bossa serigrafiada de la companyia
+ 1 entrada per a l'estrena de "La ciudad es un círculo"

55€
17 left (of 20)
Pack per a dos

Crèdits de mecenes
+ 1 Bossa serigrafiada de la companyia
+ 2 entrades per a l’estrena de "La ciudad es un círculo"

100€
9 left (of 10)
Pack complet

Crèdits de mecenes
+ 2 Bosses serigrafiades de la companyia
+ 2 entrades per a l’estrena de "La ciudad es un círculo"
+ 1 Llibret amb els textos de l’espectacle

200€
5 left (of 5)
Pack complet + sopar

Crèdits de mecenes
+ 2 Bosses serigrafiades de la companyia
+ 2 entrades per a l’estrena de "La ciudad es un círculo"
+ 1 Llibret amb els textos de l’espectacle
+ Sopar conjunt amb la companyia

500€
2 left (of 2)
Performance a mida + Pack complet

Crèdits de mecenes
+ 2 Bosses serigrafiades de la companyia
+ 2 entrades per a l’estrena de "La ciudad es un círculo"
+ 1 Llibret amb els textos de l’espectacle
+ Performance de 20 minuts a domicili inspirada l’interior de casa teva i l’exterior del teu barri que es podria titular: ¿Y si la casa de tu vecino fuera idéntica a la tuya y no lo supieras? (Es culpa de IKEA)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.