❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

BUS de les NOVES PROFESSIONS

Vols conèixer les noves professions de futur? Vols saber en quines empreses del Maresme? Doncs puja al bus i troba la feina de la teva vida.

TALENN

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
0
Aportaciones
0€
De 450€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Què és el bus de les noves professions?

Saps què fa un enginyer de dades? I un game practitioner? Sabries explicar què fa un enginyer de materials? O un startup mentor?

És normal que les desconeguis perquè són algunes de les noves professions que coneixeràs el 18 de novembre 2017 quan pugis al bus.

Recorreràs empreses del Maresme vinculades a les noves professions, i el més important coneixeràs quins Graus universitaris et porten directament a feines molt ben valorades.

Puja al bus acompanyat de la teva família i en menys de dues hores descobriràs la professió que pot ser la teva gran passió. Puja al bus si vols trobar la teva professió de futur.

Des de Talenn creiem que els estudiants han de tenir la máxima informació abans d’escollir els estudis.

Pujant al Bus de les noves professions descobriràs:

  • Nous graus que desconeixies

  • Quins sectors paguen més

  • Les professions amb més futur

Però el més important, és que coneixeràs quines empreses tens molt a prop teu i tu no ho sabies.

Per què he de pujar al bus?

Molts joves comencen qualsevol Grau universitari pensant que trobaran feina només pel fet de tenir una titulació universitària, i no és així. No totes les titulacions tenen futur. Vine a descubrir les que sí en tenen, en quines empreses podries treballar i com será la teva feina.

El Bus de les noves professions preten que l’estudiant conegui abans d’acabar batxillerat, quins són els millors Graus universitaris i quines són les millors empreses de la zona.

 Per què cal que pugin al bus també els teus pares?

La universitat s’ha encarit en els últims anys. És important que els teus pares formin part de la decisió i estiguin ben informats, doncs al final els 20.000€ que costa anar a la universitat a Mataró surten de la seva butxaca.

Des de Talenn creien que és important que els pares s’involucrin i tinguin una opinió actualitzada i no en base a criteris de fa 30 anys, quan ells anaven a la universitat. Han canviat molt les coses i per aquest motiu el bus és per als dos ( fill/a + pare/mare)

Es pot viure d’il·lusions?

A Talenn creiem que les il.lusions són molt importants però tenir información encara més. Si al teu fill li fan il.lusió uns estudis, però saps que no es podrá guanyar la vida…. Per molta il.lusió que li faci creiem que ho ha de saber. Ha de tenir informació de quines feines desapareixeran i quines serán les noves professions.

Grans empreses a prop teu

T’agradaria treballar a Google? Amazon? Tesla? Segur que coneixes aquestes empreses americanes. El que segur no conèixes són els grans empreses que hi ha a prop teu, al Maresme.

El bus de les professions vol que coneguis projectes del teu interès que tens a pocs kilòmetres de tu. Empreses de la teva població en les que podries acabar treballant però mai t’has parat a mirar.

La solució passa per pujar al bus aquest 18 de novembre.

Quí som?

Talenn és una empresa creada el 2010 que orienta als estudiants a trobar la seva vocació. La formem un equip de professionals de diferents especialitats (psicologia, grafologia, etc… ) però amb un denominador comú que és: l’orientació d’estudis.

Treballem cada dia en dues línies. La primera és reduir l'abandonament a la universitat que és superior al 30% i el segon és reduir l'atur juvenil, descobrint el talent de cada estudiant. Inclús aquell NINI que es pensa que no trobarà un lloc al mercat laboral, amb la nostra ajuda descobreix quines qualitats té i d'aquesta manera pot buscar feines relacionades amb el seu talent.

La nostra experiència amb més de 5.000 entrevistes ens avala, però del que estem realment satisfets és que el 90% de famílies han portat a tots els seus fills, confiant plenament en Talenn.

Més informació

www.talenn.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies