❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

V Milla del Drac del Poblenou

La V Milla del Drac del Poblenou, es una cursa que vol unir la cultural de nostre barri ( el Poblenou ) i l'esport dins del marc de la Festa Major del Poblenou. Aquesta milla es realitza al costat de la Platja del Bogatell i te com a final de festa un espectacular show de pirotècnia. T'esperem!!!

Categoría

Creado en

0
segundos
1
Aportaciones
5€
De 1.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

V Milla del Drac

Qui som?

La Milla del Drac es un projecte conjunt de la Colla del Drac del Poblenou i el C.A Canaletes - Sant Martí.

La Colla del Drac del Poble Nou va néixer a partir de la iniciativa de construir el Drac del Poblenou.

Ha estat amb la il·lusió, l’esforç i la col·laboració de molts, que en tota hora hem trobat entre gent molt diversa, que hem pogut anar bastint unes relacions humanes, personals, cíviques... que desitgem que hagin contribuït a fer una mica millor la vida de tots aquells que ens ha tocat viure en aquest raconet de món.

Colla del Drac del Poblenou

D'altre banda, i per tal de sapiguer que hi ha al darrere del C.A Canaletes et facilitem la seva web. Un club pioner d'ins del nostre barri!!

C.A Canaletes

V Milla del Drac del Poblenou

Un cop ja saps qui som, ara et volem explicar el que volem amb aquest projecte Verkami!

L'objectiu per aquesta V Milla del Drac es molt clar...volem fer una Milla encara amb mes corredors, amb serveis per a vosaltres i com no, volem fer encara mes gran, la festa final de cursa, una festa en la que les nostres bésties de foc tenen tot el protagonisme i, com a colla de foc que som, volem cremar, cremar i cremar per tal de fer un espectacle únic i irrepetible!

Amb les vostres aportacions tots aquest objectius segur que els podem assolir i fer, un cop més, de la Milla del Drac del Poblenou, un festa important d'ins la Festa Major del Poblenou.

T'animes??

Com ho farem?

Per ara, i per començar a vestir a les nostres bésties i entrenadors, necesitem que aquest projecte amb Verkami sigui tot un éxit!

Un cop tancat aquest projecte ( en el que per cert, el preu del dorsal et surt més económic que fer la inscripció un cop oberta la nostre web ) i feta la teva inscripció, podràs disfrutar dels entrenaments dirigits per part del C.A Canaletes per tal de conéixer el circuit de la V Milla del Drac i posteriorment ( el dia 7 de Setembre ) recollir el teu dorsal ( no et preocupis que anirem fent recordatoris ).

Calendari previst

4 i 6 de Setembre - Entrenaments dirigits per el recorregut oficial de la V Milla del Drac.

7 de Setembre - Entrega de dorsals i recompenses.

8 de Setembre - V Milla del Drac

La Milla en els mitjans de comunicació!

http://beteve.cat/la-iv-milla-del-drac-del-poblenou-ha-comptat-amb-gairebe-400-participants/

Iep!! Que la Milla també es present a diverses xarxes!

Facebook
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies