❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Trenatroman: l'últim trobador.

Web sèrie documental protagonitzada per Ignacio Loreto, més conegut com a Trenatroman, en què emprendrà un precari viatge dins el petit vaixell Barataria per la Costa Brava. Una divertida i diferent forma de conèixer el paisatge, els personatges i la història de la costa des d'un altre punt de vista

Carles Tamayo

A project of

Category

Created in

0
seconds
5
Patron
85€
From 5.000€
Contribute to the project

 Qui és en Trenatroman?

Web sèrie documental protagonitzada per Ignacio Loreto, més conegut com a Trenatroman, en què emprendrà un precari viatge dins el petit vaixell Barataria per la Costa Brava.

Una divertida i diferent forma de conèixer el paisatge, els personatges i la història de la costa nord de catalunya des d'un altre punt de vista.

L'Ignacio anirà acompanyat pel Capità Ricky i el projecte estarà realitzat per en Carles Tamayo.

Objectiu

Les aportacions aniran destinades a deixar el vaixell Barataria a punt per a la navegació, al material de filmació i a les despeses del viatge.

Calendari

Els capítols es llençaran sobre el mes d'octubre/novembre a la plataforma de En minoria.

Totes les recompenses es faran arribar (tret de si algun mecenes no pot assistir) a la projecció de l'estrena de la sèrie.

El viatge està previst iniciar-se el 2 de juliol.

Més informació a:

Facebook d'en Trenatroman
En Minoria
Carles Tamayo

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
1 backer

Una entrada gratuita per l'estrena al cinema de la sèrie a l'Octubre.

15€
2 backers

Dues entrades gratuites per l'estrena de la sèrie al cinema a l'octubre.

20€
1 backer

Una entrada gratuita per l'estrena al cinema de la sèrie a l'Octubre + un DVD amb tots els capítols de l'aventura d'en trenatroman més extres.

25€
1 backer

Dues entrades gratuites per l'estrena de la sèrie al cinema a l'octubre + un DVD amb tots els capítols de l'aventura d'en trenatroman més extres.

50€
0 backers

Una entrada gratuita per l'estrena al cinema de la sèrie a l'Octubre + una sessió de 45 minuts d'espectacle privat amb en Trenatroman (dia a convenir).

100€
0 backers

Dues entrades gratuites per l'estrena de la sèrie al cinema a l'octubre + una sessió de 45 minuts d'espectacle privat amb en Trenatroman (dia a convenir) + el llibre "1001 curiositats de la costa brava" de Jordi Arbonès.

1.000€
0 backers

Dues entrades gratuites per l'estrena de la sèrie al cinema a l'octubre + una sessió de 45 minuts d'espectacle privat amb en Trenatroman (dia a convenir) + el llibre "1001 curiositats de la costa brava" de Jordi Arbonès + un DVD amb tots els capítols de l'aventura d'en trenatroman més extres + una volta abord del Baratària per la costa catalana.

50.000€
0 backers

Tot l'equip et donarà una forta abraçada.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.