Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Trenatroman: l'últim trobador.

Web sèrie documental protagonitzada per Ignacio Loreto, més conegut com a Trenatroman, en què emprendrà un precari viatge dins el petit vaixell Barataria per la Costa Brava. Una divertida i diferent forma de conèixer el paisatge, els personatges i la història de la costa des d'un altre punt de vista

Carles Tamayo

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
5
Mecenas
85€
De 5.000€
Aporta al proyecto

 Qui és en Trenatroman?

Web sèrie documental protagonitzada per Ignacio Loreto, més conegut com a Trenatroman, en què emprendrà un precari viatge dins el petit vaixell Barataria per la Costa Brava.

Una divertida i diferent forma de conèixer el paisatge, els personatges i la història de la costa nord de catalunya des d'un altre punt de vista.

L'Ignacio anirà acompanyat pel Capità Ricky i el projecte estarà realitzat per en Carles Tamayo.

Objectiu

Les aportacions aniran destinades a deixar el vaixell Barataria a punt per a la navegació, al material de filmació i a les despeses del viatge.

Calendari

Els capítols es llençaran sobre el mes d'octubre/novembre a la plataforma de En minoria.

Totes les recompenses es faran arribar (tret de si algun mecenes no pot assistir) a la projecció de l'estrena de la sèrie.

El viatge està previst iniciar-se el 2 de juliol.

Més informació a:

Facebook d'en Trenatroman
En Minoria
Carles Tamayo

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

10€
1 mecenas

Una entrada gratuita per l'estrena al cinema de la sèrie a l'Octubre.

15€
2 mecenas

Dues entrades gratuites per l'estrena de la sèrie al cinema a l'octubre.

20€
1 mecenas

Una entrada gratuita per l'estrena al cinema de la sèrie a l'Octubre + un DVD amb tots els capítols de l'aventura d'en trenatroman més extres.

25€
1 mecenas

Dues entrades gratuites per l'estrena de la sèrie al cinema a l'octubre + un DVD amb tots els capítols de l'aventura d'en trenatroman més extres.

50€
0 mecenas

Una entrada gratuita per l'estrena al cinema de la sèrie a l'Octubre + una sessió de 45 minuts d'espectacle privat amb en Trenatroman (dia a convenir).

100€
0 mecenas

Dues entrades gratuites per l'estrena de la sèrie al cinema a l'octubre + una sessió de 45 minuts d'espectacle privat amb en Trenatroman (dia a convenir) + el llibre "1001 curiositats de la costa brava" de Jordi Arbonès.

1.000€
0 mecenas

Dues entrades gratuites per l'estrena de la sèrie al cinema a l'octubre + una sessió de 45 minuts d'espectacle privat amb en Trenatroman (dia a convenir) + el llibre "1001 curiositats de la costa brava" de Jordi Arbonès + un DVD amb tots els capítols de l'aventura d'en trenatroman més extres + una volta abord del Baratària per la costa catalana.

50.000€
0 mecenas

Tot l'equip et donarà una forta abraçada.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.